Bikini, çıplaklık ve sınırlar.

Yakında yaz gelecek ve çoğumuz plajlara koşacağız. İlk plaja inildiği gün özeillikle bayanlar bikinileriyle kendilerini çıplak gibi hissedecekler, tedirgin olacaklar; ikinci gün daha fazla alışmış ve rahat olacaklar. Normalde, toplum içinde bacağı göründüğü için eteğini çekiştirenler bikinilerle dolaşacak; bu enteresan birşey değil mi? Ama, üstsüz güneşlenenlere ve çıplak güneşlenenlere kötü gözle bakılacak; "ama bir sınırı var" denecek. Bikini giyenler için de bir başkaları bu düşüncelere sahip olacak. Yani, sormak istediğim; bikini giymekte çıplak güneşlenenlerde olduğu gibi bir sınır aşmak değil mi? Normal de bir bayan için iç çamaşırının görünmesi çok utanılacak birşeyken; plajda o sınır aşılabiliyor. Çünkü, herkes bikini giyiyor ve bu olay normalleşiyor ve utanç ortadan kalkıyor. Hiç sorguladınız mı? Enteresan birşey değil mi bu? Üstsüzlerin yaptığı garip ama bizimkinin normal olduğu düşüncesine dayanak nedir. Onlar çok ileri gitmiş ama biz az ileri gidiyoruz savı göreli birşey değil mi? Not: Çıplaklığı savunmak veya yermek amacıyla yazmadım. Sorum umarım doğru anlaşılır.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu anlamak bu kadar mı zor. Bu kadar mı? Halbuki, çok güzel açıkladığımı düşünüyorum. Bu sorunun bu kadar anlaşılması zor bir soru olabileceğini hiç düşünmemiştim. Cevap veren çoğu kişiye teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Son olarak: Bayanların soruyu daha iyi anladığını ve daha mantıklı cevaplar verdiğini gördüm. Belki de, böyle bir soru erkeklerin işine gelmedi. Artık neyse?
Bikini, çıplaklık ve sınırlar.