Yobaz ya da aşırı rahat düşünen biri değilim ama ben insanların olduğu yerde denize hiç girmem..
Çünkü bu bana çok mantıksız geliyor..
Orada herkesin aynı olmasının da hiç bir önemi yok..İç çamaşırıyla dolaşmak gibi bir şey bu..
Bilinç altım bunu kabul etmiyor.62 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Bayanlar bu soruyu anlıyor ve mantıklı cevaplar veriyorlar.
- +1 yıl
helal
En İyi Cevaplar
Mantikli ve tarafsiz dusunuldugu zaman haklisin
30 Yorumla
+1 yılbence haklsın hatta ben bu konuya çok şaşırırım özellikle magazin dünyasındaki frilkik kavramına aynı ünlüler yaz boyu heryerde bikini ile dolaşınca sorun yok eteği açılıp iç çamaşırı görününce firirkik verdi sanki namusu elden gitmiş gibi davranırlar :) :)
00 Yorumla
+1 yılYahu kilot evde kilot sütyen evde sütyen, plaja gidince adı bikini... Edepsizliğin hayasızlığın adı da medeniyet.. Tükürürüm böyle mantığa.. Körden gözcü, Kıskanmayandan koca, hayasızdan da eş olmaz. gitsin kapalı salona serinlesin..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum sana. Hayatında hiç denize plaja gitmemiş birisi olarak bunu söyleyebiliyorum. Televizyonlarda ünlüler bile açık saçık giyinince utanma kalmamış deniyor ama nedense onu diyenler ertesi hafta denize gidiyor bikinilerle geziyorlar. Eee ne farkın var peki şimdi?
43 Yorumla- +1 yıl
İşte buduuuuur. Bu soruyu anlamak bu kadar zor değilmiş demek ki. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Erkeklerin muhtemelen işlerine gelmediği için anlamıyorlardır.
- +1 yıl
Biraz da havalar sıcak gidiyor ya. Neyse, detayına girmeyeyim. Agresifleşiyorlar işte.
+1 yılben gayet mantıklı açıkladığını düşünüyorum çok güzel bir şekilde belirtmişsin anlatmak istediğini herkesin kendi fikri ama ben utanılması gereken bişey olarak görüyorum bikini v.s ile dolaşmayı hatta nasıl bukadar rahat hareket edebiliyolar bu şekilde diye düşünmekten alamıyorum kendimi
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılortada zaten bir ironiklik mevcut.yeri öyle gerektiriyor diye bir savunma hali vardır.
haklı da olabilirler . evli adamların bile rahatlığına şaşırmamak elimde değil.sen dört göz odada karını gör sonra tut er meydanı gibi herkesin önüne çıkar , senin gördüğün yerleri el kadar şey örtsün , heriflerde fantastik hikayeler kursunlar karın üzerinden.bu ne yaman çelişkidir annemmm.37 Yorumla- +1 yıl
Bunun böyle olduğunu hepimiz biliyoruz. Erkekler de, kadınlar da, o bakışların illaki olacağını bilir. O halde, "nasıl ya" sorusu akla geliyor. Bir tutarsızlık var. Bunu yadırgamak için söylemiyorum; muhafazakar biri olduğumu söyleyemem ama yine de bu beni ister istemez sorgulamaya itiyor. Garip birşey aslında :)
- +1 yıl
angel66 galiba sorunun ve mantığının içeriğini iyi anlamamış; burada amaç tercihleri eleştirmek değil; sebebini ve tutarsızlığımızı sorgulamak. Mesela, angel66 bvebbutterfly a bu cevabı vermiş. Bir başkası da ona şunu sorabilir: "Neden, bikinini çıkarmıyorsun; çıplak güneşlenmiyorsun. Sen git kocana söyle sana kara carsaf giydirsin" Buna verilecek cevap ne olabilir?
- +1 yıl
ortada dediğim gibi ironiklik var kim ne derse desin.haa bak geldi zıpladı pempeli biri.banane isterse totonu aç şekerim, olmadı kukunu aç .umrum değil ki .ben zaten benim düşüncemde bir adamla aynı evi paylaşırım.ortada sergi yapacak insana ihtiyacım yok.haa sen de ben giyerim benim doğrum bu dersin eyvallah, beni bağlamaz yaptıkların.soran, anladın sen beni.
- +1 yıl
ben gidip de cevabının altına yorum yazmam bile çünkü tarzı beni ilgilendirmiyor soran.düşüncem bu.
Evet katılıyorum garip ama herkesin aynı şekilde giyiniyor olmasından gelen bir rahatlık bu.
Aynı şekilde yollarda da herkes iç çamaşırlarıyla yürümeye başlasaydı artık iç çamaşırıyla yürümeyi garip bulmaz halde olucaktık ,alışıcaktık çünkü herkes aynı olucaktı.10 Yorumla
+1 yılsöylediklerin çok mantıklı bence de dediğin gibi bikini denen şey aslında iç çamaşırı ve iç çamaşırı ile sokak da dolaşamazsın ama plajda öyle değil plajda iç çamaşırı ile giyebiliyorsun, bence bu insanların çoğu tarafından benimsenmesi ile alakalı,
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yıl+5 sevdim bu soruyu.
teoride doğru pratikte yanlış yaptığımız bir uygulama.
toplum baskısı kurallar örf ve adetler bu segmentteki sınırlarımızı belirliyor.11 Yorumla- +1 yıl
Guzel cevaplardan biri.
+1 yılValla kardeş ben yüzme kursuna başladım mayomu giydim giydim kusurum olmadığı halde utandım hani saklıcak bişeyim yok ama sonuçta o kadar bayanın arasındasın ayıp utanıcak durum yok ama ben utandım altıma uzun şort giyiniyorum ..Plaj konusuna gelince eşime 2 kere yazlık kiraladık öyle durduk 1 hafta zaten plajıda kalabalık olmuyor yinede ben uzun şort giyiyorum altıma
00 Yorumlaben bu durumu normal olarak kabul ediyorum çünkü insanoğlu gerçekten etkileşim halinde nasıl bir ortamda olursa ona uyum sağlıyo ben açık giyinen bir insanım tabi çok itici aşırı dekolteli şeyler giymem ama kapalı değilim herneyse benim dışımda herkesin giyim tarzı kapalıysa ben açık olmaktan rahatsız olurum bir plaja gittiğimdede kapalı olmaktan rahatsız olurum bence böyle
20 Yorumladoğru söylüyorsun yerinde tespit gerçekten.ama ben utanmam ne ilk gün ne son gün.sonuçta denize giriyoruz.kotla girmeyeceğiz. ha ip bikiniye girmissin ha üstsüz bu ikisi arasında da dağlar kadar fark yok.kumaş sadece ucunu örtüyo.örtmese ne olacak.o yüzden takılmam.bayanlar gereksiz yere utanıyorlar denize girerken bile hala mayo giyemeyenler var.dedğim gibi denizde mayo.diğer yerlerde gereken kıyafetler.mekana göre kıyafet sececeksin.sonra problem kalmaz
00 YorumlaAçıkçası bikini ile iç çamaşırın kumaş farkı var sadece ve alırken 'nerede ,nasıl giyileceği hayali' farklı. Üstsüz güneşlenmek bana ters açıkçası görürsem de en fazla yanımda erkek arkadaşım olacağından ona baktırmam onun dışında umrumda olmaz. Üstünde bir bezin olmasıyla memelerin tamamen meydan da olmasının tabiki de farkı var.
00 YorumlaYazdıklarından hiçbir şey anlamadım. Mesele utanmak ile ilgiliyse; ben dışarıya şort ile çıkamam. Kızların nasıl rahatça gezdiklerini anlayamıyorum. Herkesin kendi hayatı. Birşey diyemem. Onların olduğu ortamlarda bulunmam olur biter. Bu inançla ilgili bir durum. Hz. Ömer R.A. "İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız." demiş. Bu söz herşeyi açıklıyor.
00 Yorumla
+1 yılSoruyu bir çok beyinsiz anlamamış arkadaşım sen onlara bakma gayet mantıklı ve haklısın.
11 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim. Moral oldu :)
+1 yılben de çoğu zaman düşünürüm bunu... henüz bir cevap bulamadım.
21 Yorumla- +1 yıl
O zaman sorumu dogru anladiniz.
+1 yılUstsuz guneslenmek kadini namussuz, hasema giymek de namuslu yapmaz mesela:)
21 Yorumla- +1 yıl
Ben de bir kültür (yaşam tarzı) meselesi olarak görüyorum sizin gibi. Kültürü şekillendiren etmenlerden birkaçı şöyledir; çevrenin kültürü, dini inançlar, tercihler, vs. Kültürlere bakış açımız yine kendi kültürümüzle şekillenir. Dolayısıyla, görelidir. Bir aborjin yarıçıplak dolaştığı için ahlaksız olmaz elbette. Amiyane tabirle elma ile armut kıyaslanmaz. Benim, sorgulamam kendi içimizdeki çelişkilerle ilgili. Teşekkür ederim.
Arkadaşım seni kesinlikle destekliyorum. Kıyafet doğal bir şey değil, ayrıca güneşlenmek belli oranda çok sağlıklı bir şey.
Buna alışamayan öküz kardeşlerimize bu cihat sebebi olarak görülebilir, normaldir, biraz savaşırlar en geç kendi çocukları bunu normal karşılar.00 YorumlaBen erkek olmama rağmen biyerim fazla açılsa utanırım,kadın sahilde bikiniyle dolaşır utanmaz,ilginç!
30 YorumlaKesinlikle dogru bir tesbit esimle bu konuyu konustuk daha onceleri ic camasiri ile sahilde dolasabiliyorsa super mini etekle normal hayattada dolasabileceginin kararini aldik sahilde artik sadece g. string giyiyor ustu ciplak dolasabiliyor bazilari beni elestirebilir ama bu boyle ic camasiri ciplaklik degilmi sadece gogus basini kapatmakmi giyinmek guzel bir tesbit dostum
00 Yorumlayerinde giyinmek ile açıklayabiliriz bunu. evet, sokakta yürürken beli açılan bir bayan utanır. ancak aynı bayan plajda bikiniyle gayet rahat dolaşır. çünkü yerine uygun giyinmiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecen sene bir konu acmistim "mayo giymeninde adabi var "diye soru niteligi tasimadigindan kaldirildi.sizinle ayni fikirdeyim
20 YorumlaGaliba ortama uyum sağlamak için ya da özentilik diyebiliriz oradakilerden cesaret alıp kendisi de giyebiliyor..
10 Yorumlaher ikiside tercihdir. gerisi de teferruat + bakış açısıdır
11 Yorumla- +1 yıl
Tartismasiz oyle tabii. Buna itirazim olamaz. Tesekkurler.
Insani toplum sekillendiriyor, ahlak degerlerini de ayni sekilde. Ciplaklik utanilacak bir olay da degil.
10 Yorumlabenim için bikiniyle iç çamaşırı aynı şey..güzel bir soru olmuş sana katılıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet haklısın, sadece sana katıldığımı belli etmek istedim açık ve net yazmışsın zaten.. doğrusu ben de çok merak ediyorum böylelerin hangi akla hizmet davrandığını..
00 Yorumla
+1 yılne sorduğun belli değilki be kardeşim !
Çıplaklık diyosun normalde bacağını gördüğün kadın hemen çekiştirme çabası içine giriyor
Ama plajda kadın gayet rahat diyosun?
Olması gereken bu zaten kardeşim ters bir durum yok senin istediğin ne?110 Yorumla- +1 yıl
:) Kabahat sende değil... :) Boşver sen. Fazla zorlama kafanı :)
- +1 yıl
düzgün konuş !
senin saçma sapan soruna tenezzül edipte cevap verende suç
ne çeşit bir sapıksın? - +1 yıl
Sen yukarıdaki cevabına bakar mısın? Soruyu beğenmiyorsan cevap vermezsin. Bu kadar basit. Sen cevap vermek için değil; başka bir maksatla yazmışsın. Beğenmiyorsan yazma. Senin bana aşağıda yazdığın "sapık" kelimesi senin aslında beyninin yetişemediği noktada öfkeyle kusan zavallı bir insan olduğunu gösteriyor. Üstü çıplak poz veren ben değilim.
- +1 yıl
çıplak poz'um ile karekter analizimi yapmanda senin acizliğini gösteriyor dostum ben sadece senin şu bir bka benzemeyen sorunu anlamak için sana insan gibi sordum ama dengesiz dengesiz cevap veren sendin plajdaki bikinilileri bilmem ama sen kesin şu çorabı dizine kadar çekip plajda milleti röntgenleyen tiplerdensin ;)
- +1 yıl
Raaddsızz diyorum başkada bişey demiyorum kanka :D:D
- +1 yıl
Sen hakaret yağdırmaya devam ediyorsun. Buna terbiyem müsade etseydi cevabım çok ağır olurdu ve altından kalkamazdın. Benimle beynini yarıştırmaktan vazgeç. Üstü çıplak bedenini profil veren bir erkekten onun üstünde zaten birşey beklemiyorum. Benim sınırlarımı zorlama. Bak yaşın küçük rezil olma.
- +1 yıl
gell ana'm gell bütün gücünle gell beni tahrik edip kaçma ne diceksen de her türlü alırsın cevabını rahat ol görsellere fitnes yaz bakıyım veya eight pack üstünde tshirt ile resim çekilen bir sporcu bulabilecekmisin senin kuş beyninin bu durumu algılaması imkansız gibi bişey senide anlıyorum :D:D
- +1 yıl
:) Kesinlikle haklısın. Benim kuşbeynim eight packten falan anlamaz. Bir erkek nasıl senin gibi estetik görünür bilemem; walla bravo; seni takdir ediyorum. Eight pack üstü tişörtte olmaz şimdi değil mi yaaaa! Katılıyorum.
- +1 yıl
Boş iş boş şeyler bişeyler bişeyler boş konuşuyosun boşşşşşşşşş acıdım sana giden 1 saatime saniyemi bile harcamam ben senin gibi odun kafalılara hala beni aşağılama çabaları içerisindesin adam gibi sorumu cevaplamak yerine o yüzden herşeye müstehak'sın sen !
O degilde vucudu musait olmayanlar mumkunse bikini yerine baska birsey giysin. Midemizi bulandirmaya kimsenin hakki yok.
10 YorumlaKimse paltoya karşı değil ama Temmuz da giyilmez , herşeyin yeri ve zamanı var , norm deniyor buna .
320 Yorumla- +1 yıl
gelde anlat bu vatandaşa onu herşey olması gerektiği gibi diyorum ters bir durum yok ortada diyorum beni aşağılamaya kalkıyo sanırım ciddi sorunları var sorduğu sorudan belli zaten !
- +1 yıl
Bak! Sorumu anlamadığını -anlamadığın için- bilmen mümkün değil. Sana tepki göstermiyorum. Cevabın yanlış değil ama sorumu anlamamışsın. Erkeklerdeki bu agresiflik ne? Anlamadım gitti. Eksi verdiklerim ya soruyu anlamayanlar ya da cevabını beğenmediklerim. Eksi vermek benim özgürlüğüm. Eksi aldım diye tepki gösterilir mi?
- +1 yıl
arkadaşım soruyu anlamamış olmam sana beni aşağılama yetkisi vermiyor kimi aşağıladığını sanıyosun sen kfanı yorma senide anlıyorum filan hayırdır? madem olgunsun madem anlayışlısın o zaman düzgünce adam gibi neyini anlamadın kardeşim söyle anlatayım yazardın aşağılamaya çalışmazdın hemen işine gelince olgunsun bırak bu işleri benim tepkim soruya değil senin kendini beğenmişliğine şunu bir idrak et artık !
- +1 yıl
Sizin kadar seviyesiz ve terbiyesiz insanlar topluluğunu bir arada görmedim. En namert insan olayım ki bu aklımdan geçtiyse. Yeni neslin düşünmekten bu kadar aciz kaldığını bu kadar alçalabildiğini görmek beni üzüyor. Yazık çok yazık. Senin cevabın doğru diyorum arkadaşım. Ama, sorumun cevabı değil. Eksi verdi diye bir insana bu lafları etmek delikanlılık mı? Öz muhasebe yap.
- +1 yıl
bak bak sen çok çarpıtıyosun ve çok kıvırıyosun senin yaşındaki bir insanın aklını bu tür sorularla
meşgul etmesi bence hiç sağlıklı bir beynin olduğu sinyallerini vermiyor !
- +1 yıl
SilentAngell senin cevabın soruma cevap değildi. Bana tepki cevabıydı ve hakettiğin yorumu da aldın ama alınca bana "sapık" diyerek hakarette bulundun. Normal hayatta senin gibi gereksizlerle muhatap dahi olmam.
- +1 yıl
Beni hakaret etmeye zorluyorsun aklın sıra. Tahrik ederek bunu yapacağımı düşünüyorsun ama yanılıyorsun.
- +1 yıl
ben daha iyisini yapıyorum kardeşim direk görmezden geliyorum senin gibilerini ve benimki bir cevap değildi bir soruydu soruyla cevabı birbirinden ayırt edicek kapasiteye sahip olamaman çok üzücü :(
- +1 yıl
En kolayı suçu karşı tarafa yıkmak , yazdığım yorumu beğenmiyorsan karşı yorum yazarsın ancak ne olursa olsu hakaret etme hakkın olmaz . Ağzım bozuk diyeceğine tahrik ettin demek senin ağzını temiz yapmaz , bak ben hala küfür etmedim sen ettiğin halde demek ki akıl varsa cevap da oluyormuş hakaret yerine
- +1 yıl
evet şimdide dengesiz tutum sergiliyosun arkadaşım sıkıntılarınmı var senin?
Hadi en başa dönelim veya bu tartışmayı okuyan tarafsız bir vatandaş ilk hakaret edenin kim olduğunu Allah için söyleyesin iftira'da atıyosun bakıyorumda çok aşağılıksın seninle uğraşılmaz kardeşim karşımda olsan bu kadar uğraşmazdım zaten emin oll çingenemidir nedir sabah sabah çattık :D:D - +1 yıl
Bu arada erkeklerin tüm yorumuna EKSİ atmış arkadaş ben hepsine ARTI verdim erkekler sizde verin erkeklerin hiç bir cevabı hoşuna gitmemiş arkadaşın tarafsız olur insan biraz yahu bir soru soruyosun verilen cevaplara zerre saygın yok !
- +1 yıl
Tamam haklısınız. İkinizde. Biraz sarkastik konuştum hepsi bu. Hakaretle ikisi arasında fark vardır. Adam bu mevzuda sana parazit gibi yapışmış; gereksiz bir konuda hırsına yenik düşmüş ve seni destekçi olarak kullanıyor. Senle bir problemim yok. niye anlamamakta ısrar ediyorsun. Derdin ne senin? Sadece, sorumu anlamadığını düşündüğüm için eksi verdim dedim. Ama, adam seni koluna takmış asalak gibi bir linç çabası. Nedir bu yaa? sabah sabah töbe töbe...
- +1 yıl
Asıl asalak sensin öyle asalaklaşmışsınki zaman mefhumunu bile yitirmişsin ne sabahı öğlen oldu !
- +1 yıl
Yahu! SilentAngell sen ne kadar ... bir adammışsın ya! Sessizolevladım adlı kişiye + verdim ve teşekkür ettim. Utanmadan yalan konuşuyorsun. Sanki, herkesi artılamış gibi; mahalle karısı gibi. Sen eight packini yapmışsın ama ruhunu kalbini delikanlı yapamamışsın.
- +1 yıl
Eight packinle sana sonsuz mutluluklar dilerim Silent.
Baba şu ülkede kimin yaptıklarıyla düşündükleri çelişmiyor ki ? Herkes bir çeşit :S
25 Yorumla- +1 yıl
Hayır bu bu ülkeyle ilgili değil; dünyanın heryerinde böyledir.
- +1 yıl
Burada da haklısın.
- +1 yıl
arkadaşlar siz bütn dünya ülke insanlarını görüp araştırdınızmı? peşin hükümlü olmayın. şu anda teknoljyi inkar edeip dinine bağlı insanlara kapalı halde yaşayan insanlar var bunlar türk degiller. insanlar farklı düşünce yaşayış tarzı içinde olmazlarlsa insan olurlarmı ?
+1 yılEşim balayımızdan bu yana üstsüz güneşleniyor ve yakıştığını düşünüyorum..
01 Yorumla
+1 yılUtaniyosan plaja gitmeyeceksin abi alacan havuzlu bir villa girecen rahat rahat havuzuna
00 Yorumla
+1 yılher kıyafetin yeri ayrı,hangi yemekle ne içileceği ayrıldıgı gibi bu kadar basit...
14 Yorumla- +1 yıl
Hayır. Bu kadar basit değil. Sorumu iyi okursan. Hadi kestirmeden sorayım. Senin dediğin gibiyse, bizim plajlarımızda bikini giyen kadınların ne kadarı Yunanistan'da çıplaklar plajında çıplak güneşlenir? Bence, neredeyse hiçbiri. Biz erkekler, kadınlarımızın bikinili olmasını ortam müsait olduğu için normal karşılıyorsak neden çıplaklar plajını normal karşılamayız? İkisinde de sınır aşımı var. Sorumu iyi okuyup düşünürsen... sana da çelişkili gelecektir.
- +1 yıl
sen bu olaya neden takıldın ki bukadar kız arkadaşın varsa ona sor o neler düşünüyor bulundugun ortamda kız falan yokmu.? şöyle düşün sen toplu bir ortamda esnerken bile ağznı kapatırken evde tek başına buna dikakt etmiyorsun ya da burnunu karıştryomusn.? seni doğuran altını bezliyen kadının yanında cıplak dolaşıyormusun.? ha dolaşan var demekki neymiş :)
- +1 yıl
Bu olaya takılmak? :) Burada soru soran herkes o sorusuyla ilgili olaya takılmamalı. Soru da sormamalı. Öyle mi? :) Merak ettik sorduk. Her ne kadar sen son soruma cevap veremesen de takılma dedin madem hadi takılmayalım :) Demek ki neymiş? :) Devamını getirme boşver. Vites atmadan motoru fazla zorlamış oluruz :)
- +1 yıl
arkadaşım ben bal gbi cevapladım sen kelime oyunu yapıyorsun.insanların cizgileri vardır bu parasal durumları dejenere olmaları vs. gbi bir takım etkenlere bağlıdır.her erkek bir çok kadını hayal edebilir ama tek bir kadınla yaşar ama dejenere olmaya başladgında ve parasal durumu süper oldgunda bunu gercekleştirebilir.Amerikada bir zamanlar kadınların havuzda giydği şort boyu kısa olursa para cezası aldıklarını biliyormusn:)
+1 yılSen heralde antalya İzmir taraflarında oturan yaz aylarında plaja inen kumsal canavarısın heralde.
11 Yorumla- +1 yıl
İstanbul'da oturuyorum. Konumuzla ilgisi ne? Bana birşey ima etmeye çalışıyorsun gereksiz yere.
boşver dert etme her ortamın .okunu değil tadını çıkarmak lazım
11 Yorumla- +1 yıl
:) Orası muhakkak. Ben, zaten bikini giyenleri yadırgamıyorum.
Tutumlarla alakalı bir şey.
10 Yorumla
+1 yılKadınları anlamak gerçekten çok zor ... !
00 Yorumla
+1 yıltoplumun genel görüş kuralları zanımca
00 Yorumla
+1 yılbunlar garip şeyler
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler