AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Börek açan kız hayatımda oldu da dünyaları mı önüne sermedim?
Wallah üzücü de olsa meme göt açanlar her zaman daha çok değer görüyor bu sadece kadın için değil iyi olanlar hiç değer görmez.
Meme açanla erkek takılır. Evlenmez. Börek açanla evlenir. Demekki erkek evlenmek İstemiyor ki meme açana bakıyor. Evlenmek isteyen erkek börek açanı havada tutar mideden geçer hani.
Hak ediyolar. börek açanları istedikce onlar bizi istemiyor
Memesini açan bir km yanıma yaklaşamaz :D Börek açanlar buyursun :D
Erkeklerden her şey beklenir, adamlara bir şey olmasın.
Çünkü onlar erkek.
Bebeklikten geliyor ya bunların meme aşkı.
Meme daha önemli böreği ben bile açarım. Memesiz bir kızda ne bileyim kızım demesin.
Güncelleme yazısını okuyunca neden pişman oldu acaba diye azıcık yorumları okudum sonra olan oldu 🤢🤮
Her sorumu cevaplama lütfen bildirim yağmuruna tutuldum ya
Sorular cevaplanmak için diye biliyorum ama rahatsız olduysan ki ben yorumundan oldum cevaplamayacağım
Evet ama bu saatte sürekli geçmiş sorularımdan bildirim geliyor ve hoş değil. Yoksa elbette cevaplamak senin isteğin. Ama soruyu sorduğum zaman cevaplanmasınj tercih ederim. Kimse tek tek 20 tane bildirime tıklamak istemez..
Her soru sorulduğunda bildirim gelmiyor ve ya ben müsait olmuyorum müsait olunca giriyorum bir sürü soru birikmiş oluyor görünce de cevap veriyorum neyse kusura bakmayın
Ya estağfirullah öyle demek istemiyorum 🤦🏻♀️ Hani gizlisin ya bi’ de, profilini görsem profilinden topluca cevaplarına bakıp bildirimlerin hepsini okundu işaretlerim ama bu saatte insan kafa dağıtmak için giriyo sürekli bildirim gelince tek tek bakıyosun falan buydu yani demek istediğim. Bi’ an bitmeeycek sandım. Yanlış anlama lütfen
Biz bu börek açan kızları neden göremiyoruz marsta mı açıyorlar böreği?
Öyle mi yapıyorlar mış?
O zaman börek yerine meme açlsın😂😂😂
Börek açanı bulunca meme açanı , meme açanı bulunca börek açanı isterler
börek açanda da hiç meme yok yalnız soru çok manipüleli :D
Üzdükleri zaman karınları aç değildir knda başka bir yerde geziyordur
Çok doğru tespit ama bem bu yaşıma kadar hep emin adımlar attım içim rahat hoarda düşüncelerim olmadı
Hem memesini açicak hem börek yapicak oh dünya ya bak ajajaka
Börek markette de var adamların ulaşamadıkları ihtiyaç neyse ona yöneliyorşar
@translatechine börek salonları var
Yolda börek satan var
Meme Her yerde bulunmuyo
meme dekoltesi beni cezbetmiyor börek açan kız için de aynı şekilde
bir kadın memede açabilir börekte multitasking deniyor
börek açtıktan sonra erkeğini doyuran ve gözünü dışarıda bırakmayan kızlar ömürlük canımızdır...
Böreği açan kadın memeyi mi açamayacak. O böreği açmak ileride yapacaklarının teminatıdır.
Cünkü hepsi pislik börek acan kızı kimse istemez onlar meme acana baksinlar
Şimdi burda kızlar laf etmiş de zengin koca arayışlarınızi da biliyoruz
Haklısınız uzduk :/
#emre00
Ben börek açanı tercih ederim ama aklı şeyinde olanlar ötekini tercih eder.
Peki kızlar neden vodka açan erkekler için içini açan erkekleri uzuyor?
Kızlar neden para için tam evlenilecek erkeği üzüyor
Meme önemli aga , o meme her bir işe yarıyor et süt seks 😁
Böreği Oktay usta da açıyor cici kız, mühim olan meme açabilmekte
Akıllı kadın erkeği için börek açarsa erkek kendisi onun memesini açar 😂 eğer o erkekde adamsaa...
börek açan kız candır.. ben daha sonra memelerini açarım zaten :D ama önce börek..
Kadınlar meme açıyo
Erkekler niye suçlu oluyo biri bana bunu açıklasın
meme açanı her zaman bulamazsın.. böreği herkes açıyor
Ikisini kiyaslamak, börek açan kızları niye üzüyor diye paylasim yapmak ne alâka.
Borek açmakmı kaldı artık. herşeyin hazırı var. memenin hazırı var mı yok
börek baklava yemek yapmayı bilmedikten sonraaa meme hepsinde var karın doyurmuyor yani
Sahsen börek açan kızlar daha iyidir bence çunku yeri gwldimş başka bişeyde açar
Niye pişman oldunuz boşverin
Ben ikisini de açabiliyorum ama yine üzülüyorum :D
kıymetini bilmeyenler utansın
@fangoria Allah onları bildiği gibi yapsın :)))
aminnnn :)
bir anlık haz için bir ömürlük hazzı kaçırıyorlar
hatalı soru bu böbrekle memeyle alakalı degil triple alakalı tamamen
Benim striptizci bir tanıdığım var, alayınızdan güzel yemek yapar kızlar, memeleri açmak ile börek açmak arasında ters orantı yok.
Sen bari yapma ahahha
Ne? Benim çok sinir olduğum şeylerden biridir bu türk kızlarında. Sanki yemek yapmak kendilerine özgü imiş gibi davranır hepsi.
Onu kasdetmediğim bariz bence ;(
“Türk kültürüne göre” kötü kız imajlı kızların temiz aile kızı imajlı kızlara oranla erkekler tarafından daha çok tercih edilme sebebini soruyorum.
Çünkü temiz aile kızı imajı aslında insanların hiçbir duyusuna hitap etmeyen, tek özelliği 'Bakın ben konvansiyonelim' demek olan, zaten normalde insanların tercih etmeyeceği insan tipidir de ondan.
'temiz aile kızı' imiş, acaba bu türk insanı cinsel kimlik sahibi olan bir kadının kirli, pis olduğu fikrini ne zaman aşacak?
İnsanların bu tip kadınlara ilgi duymasının tek sebebi kafalarındaki 'Erkek dediğinin karısı bir tek kendisinin olur' mantığı, yoksa kadının kişiliği, karakteri falan pek önemli değil. Zaten bu tip insanlar ekseriyetle birbirine benzer kafada olurlar, kişilikleri ikinci plandadır. Önemli olan temiz olmak, mikilmemiş olmaktır.
Artık insanlar evlenmek için ilgilenmiyor kadınlarla, ilgilerini çekene daha çok yöneliyorlar, haliyle bu tip kız kurularına alaka azalıyor.
Zaten büyük çelişkili olan kısım kızları “iyi aile kızı” imajıyla yetiştirip herkesin normali o şekilde kabullendiği kısım. Öyle olması gerektiğini savunur öyle olmayanı isterler.
Cevabımı şimdi aldım teşekkürler
Böreği açamaması tolare edilebilir. Her tarafta börekçi var. Ama memeyi o açmazsa kim açacak bana?
Tolere*
Akıllı telefonun azizliğine uğramışım. Hassasiyetin için teşekkür ederim.
Ya ikisini de yapsanız olmaz mı? 😇biz de masaj filan yaparız😄
börek açanlar başımızın tacı
meme açanlar eylencelik
Aptal oldukları için.
Şimdi bu iki erkek gördüğünüz üzere yorumu eksilemiş izah edeyim. Velev ki bir kadın size meme açıyor ve sizi tavlıyor bu kadar basit misiniz? Ve hiç düşünmez misiniz size memesini açan kimlere açmaz ki? Bu kadar rahatlık gevşeklik ve heveskar düşünceleriniz sizin aptal olduğunuzu gösteriyor.. Aptal olanlar eksilesin sayısını bilelim...
Çünkü yeni nesil sorumluluk almak istemiyo ucuz malın da alıcısı bu sayede bol olur
Veren varken sevene sıra gelmiyor da o yüzden
istedikleri şu meme açan + börek açan :)
Börek açan kız geldimiki bize? Buldukda istemedik sanki
Yaniii veren varken sevene sıra gelmiyo be güzelim
Memeyi börekten daha çok seviyorlar
Kaşar sevdihleri iciin :D
Börek kilo yapıyor tatlım.
bir kadın hem meme hem börek açamaz mi. ?
Demek süt daha çok seviliyor😄hem sağlıklı😄
Erkeklerden gelen cevaplara bak 😱
İkisini de açmıyorum.
ucuz malın alıcısı çok olur ondandır.
O da erkeklerin şerefsizliği