Sinirlendiğinde bitti dedi.3 hafta olacak her gün her gün beni aradı yazdı falan. En sonunda dedim ki bak niye arıyorsun merak ediyorum dedi niye dedim seviyorum dedi zaman önemli kavram kaybetmeyelim dedim seni yanımda istiyorum. Hayır dedi sinirlendim beni birdaha aramanı istemiyorum dedim. Sonra sanki bir şey olmamış gibi aradı ne yapıyorsun diyor tersledim kapattık ertesi günü yine aradı haber vermek istedim dedi (dengesizlik) ben de tersledim kapattık ve 3 gündür konuşmuyoruz ablası yazdı bana ne oldu işte ona sordum sorma dedi bana dedi falan diye. İlk defa 3senedir bu kadar kararlıyım. İlk defa onu tersledim hep üzüp ağlattı seviyorum dedi hep diyor ama çevrem alışkanlık sizin ki diyor nasıl diyebiliyorlarsa hemen. Sizce bu ne? Hep bitti dese de kavga ederken her gün her gün arıyor beni uzun sürüyor böyle böyle sonra barisiyorduk sıkıldım böyle üzülmekten.
Cevabın nedir?
Bizdede aynı durum oldu sürekli kavga barış sürekli kavga barış beni çok üzüp ağlattı. Bende bu sefer affetmemekte kararlıyım
117 Yorumla
Soran+1 yılBen de aynen. ama çevremdekiler sevgi yok bitmiş alışkanlık deyince bir sınır oluyorum. Yav sevgi olmasa enayi miyim üzülmekten hoşlanan biri miyim katlanayim birde 3 sene evet alışkanlık var olmaz olur mu bu iyi bir şey ama herkes çok yadırgıyordu sürekli bitti demesi de ayrı dengesizlik.
- +1 yıl
Bende belki sevgi değil alışkanlık diye düşünmeye başladım kafamda. Çünkü biz 7 24 mesajlaşıyorduk mesajlaşmadığımızda buluşuyorduk herşeyi birbirimize anlatıyorduk her anımızı her derdimizi. bir süre sonra birbirine destek olduğun için bağlanıyorsun onu arıyorsun hep yanında sana destek olan kişiyi ama o bana hem destek oldu hem üzdü ağlattı çok üzdü hemde O yüzden desteklerininde bir anlamı kalmadı
Soran+1 yılOha ya sen de varya ben kendimi görüyorum resmen. Sizinki de mi 3 yıl? Sorun da gördüm. Eskiden saygısız davranan senmişsin şimdi o. Şimdi şöyle canım benim sevgilim bana salak dahi demezdi sinirlenince sa der özür dilerdi lafı tamamlamadan öyle efendi idi ki sonra katıldığı ortamlardan diye düşünüyorum kendisi asker diye erkekler küfür ediyor vs ordan alıştı diyorum ama artık saygısını yitirdi küfür küfür küfür edip duruyor. Sen kendini duzeltmissin sevdiğin için ama o başlamış aranızdaki fark bu saygı yoksa sevgi olmaz zaten. Ben de nefret ederim küfürden. Ve biz de 7 24 mesajlaşıyoruz. Biz yazın hep görüntülü de sabahlardık görüntü açık uyurduk insan alışıyor ve ben de öyle düşünmeye başladım. İnsan sevgi gözü ile bakmayı bırakınca o kişi başka kişi ölüyor.
- +1 yıl
Oha evet aynısı bizimde bizim martta 1 sene olucaktı ben o kadar aksiydim ki o kadar sabırsızdım sürekli ona küfür ederdim ilişkinin başlarında saygısızlık yapardım o acayip sabırlıydı her şeyime susardı hatalı olduğunda özür dilerdi şu an ben onun yerine geçtim o benim. Diyorum ki neden bunu yapıyorsun ben kendimi iyi yönde düzeltmişken sen neden bozdun kendini diyorum sen bana sabrı öğrettin küfür etmemeyi öğrettin şimdi sen yapıyorsun bunu diyorum. Çok fazla tolerans gösterdim yıpranığım çok fazla elimde olmadan öfkeleniyorum diyor Ama ben ona hep sabırlı olmasını eskisi gibi davranmasını söylüyorum ona abartı bişey de yapmıyorum ki nasıl bu kadar değişti anlamadım ben böyle bir adama aşık değildim ben onun sabrına aşıktım bana gösterdiği saygıya aşıktım
- +1 yıl
Biz 11 aydır her an ama her an mesajlaşıyorduk onun için telefonu elimden bırakmıyordum ama artık o kadar yıprandım ki onu kaçıncı affedişimdi bilmiyorum o kadar kırıldım paramparça oldum ki. Normalde aramıza 1 saat bile girmezdi 1 gün yazmadım şuanda yazmıyorum burda kafa dağıtmaya çalışıyorum ona yazmamak için işte. Umursamayınca umursanıyorsun ve öyle birşey ki bir taraf hep daha fazla sevmek zorunda gibi zaten işler karşılıklı olunca doğru kişi olduğunu anlıyorsun
Soran+1 yılKesinlikle tam olarak bu. Ben de onun efendiliğine küfür etmemesine aşıktım vallahi billahi yalan değil bana hiçbir laf etmezdi sa der özür dilerdi salak diyemezdi. Ben sana söyleyim mi? Cevap tam olarak bu tecrübelerime diyorum. Biz bağlandık güvendik sevdik onlar bu sefer tam tersi etki gösterdi nede olsa affeder ne de olsa o burada dediler ve onlar şimdi çabalamıyor artık biz it gibi çabalıyoruz ondan.
- +1 yıl
Aynen aynen kesinlikle öyle diyorlar ki nede olsa ben ona küfür ediyorum oda beni affediyor o zamanında bana neler yapmıştı şimdi sıra bende gibi düşünüyor iyice tepemize çıkıyorlar yakaladılar en olgun en düzeldiğimiz anı direk ordan yakıyorlar canımızı. Direk elde ettikleri içinde basit geliyoruz göze ben kaçan kovalanır taktiğini uyguluycam yatırımı kendime yapıcam bol bol bakımlar kurslar geziler oda peşimden koşsun dursun benim gibisinide asla bulamaz eminim bundan ego olarak söylemiyorum. Kimse benim gibi sevemez şefkat gösteremez ona ben onu annesinin onu sevdiğinden daha çok sevdim abartmıyorum
Soran+1 yılValla kardeşim sen=ben ya. Ben de şimdi eğlenmeye bakacağım. Sürekli sürekli üzülüp ağlayıp duruyorum arkadaşlar acıyor bana ya. Sürekli ağlıyorum cidden saçma sapan durum onun yüzünden hasta oldum hayatım alt üst oldu. Sevgimizden göremedik tabi birde düşün koskoca 3 yıl ailesini çektim birde bunların ya valla boşuna üzüyoruz kendimizi. Ben de cidden ego falan yapmıyorum benim gibisini asla bulamayacak onun nazını tribin kimse çekemez onu ailesinden daha çok düşünüp üzerine titredim diye bunaltmisim baya gördüğün gibi 😂 yemin ederim ablası bile dedi ki bu köle arıyor ben onun gibi biriyle yapamazdım onun önünde bana dedi bu lafı ya. Ben ona dedim çok pişman olacaksın sen beni öpüp başına koyman gerek dedim. Pişman olsun şimdi. Elbet unuturuz ya aman bu da bize bir tecrübe kalsın. Elbet yiprandigimiz yerler sarilacak biz mutluluğu hakediyoruz
- +1 yıl
Aynı cümleleri kullanmışız biliyor musun ona dedim ki sen beni çok arıycaksın çok pişman olcaksın dediki biliyorum. Onun ailesi ona neler yapmış ailesi hep sorunluydu annesi ona bir kahvaltı bile hazırlamazdı ben hazırlardım vitamin alsın diye yeri geldi annesi oldum yeri geldi eşi oldum yapmadığım şey kalmadı koynumda bile ağladı ben ona resmen evleniceğim adam dedim. Arkadaşlarımda bana acıyor halime onun yüzünden bir gün hastanelik oldum diazem yedim sakinleştirici. Annem perişan oldu o halime ne birşey yiyebildim ne içtim bu resmen madde bağımlılığı gibi hatta diyorum ki uyuşturucu kullansam daha çabuk bırakırdım o kadar alışmışız ki telefonda konuşarak uyurduk açık kalırdı telefon nefeslerimizi duyardık inanılmaz büyük bir alışkanlık olmuş aramızda. Ben aşkımdan sevgimden onun bana bu denli zarar verebileceğini göremedim ama şöyle bişeyde var ne kadar bunu diyip ağlamaya devam etsekte bu gerçek kader diye birşey var ve benim yaşım daha çok küçük bunların hepsi birer tecrübe ben hep evleniceğim insanı küçük yaşta bulup onunla evlenmek istedim hep ama. Belkide kadere karşı geliyorumdur belki evlenip boşanıcaktık daha kötü olucaktı. Hayırlısı diyorum ama genede üzülüyorum tabi orası ayrı konu ve senide çok iyi anlıyorum böyle sitelere sorucak kadar seviyoruz işte
Soran+1 yılVay be. Varya okuyunca hüzünlendim gerçekten tıpa tıp aynı şeyleri yaşamışız diyorum acaba anlamam için Allah mi gönderdi bu soruya yanıt vermen için. Ben de onun tüm stresinde sikintisinda yanindaydim asla yalnız bırakmadım 3 yıldır bir an olsun bırakmadım sürekli destek oldum ben onu mutlu ettim istediklerini yapmaya çalıştım biz de nefesimizi duyarak uyuduk onu ninni ile uyuttum kaç defa söylememi çok sever senin küfür gibi ben de ilk başta açık giyinirdim abartılı değil ama az. Şimdi artık giyinmiyorum bile zordu benim için sonuçta hayat alışkanlığı bu. Ya da mesela ben Instagram kullanırım çok severim fotoğrafları. O kapat dedi hayır dedim asla sonra sevdikçe herhalde kapattık bir gün o da kapattı tabi ama ben fotoğrafları çok severim hala öyle ama şimdi hiçbir yere atmıyorum bile. Ne zor günler geçirdik ama değil mi. Seninki galiba 1 sene olacaktı sen iyisin birde 3 katını düşünsene yıllardır ben sabrettim dedim düzelecek. Beni bırak dedi seni üzüyorum asla bırakmadım hayır dedim yanındayım düzelecek. Ben de ona evleneceğim adam dedim o da dedi ama görüyorum ki yalanmış ben ilk defa birine bu kadar çok güvendim bana hep diyordu seni hiç bırakır mıyım senden hiç sıkılır miyim seni kimselere vermem ben. Hep bitti dese de hemen arar böyle derdi ama artık hemen arayıp bunları demiyor. Mesela bana bitti dedi bunaltmisim herhalde çözelim gel dedim çözmek istemiyorum bitirmek istiyorum dedi buna ne denir ki neler çektim bir bilsen varya sen de acırsın yani emin ol. Şimdi onun hayatı düzeldi benim hayatım mahvoldu saçma sapan mutsuzum yani olduğum yerde. Hayat işte böyle eskiden it gibi sabaha dek arardı beni şimdi alıştı tabi bıraktı çabalamayı ÇABA 0. artık sabrımın sonuna geldim onu ne kadar sevsem de yıprandık biz...
- +1 yıl
Ya buda aynı bak benimde instagramım vardı fotoğraf çekilmeye bayılırdım ilk ilişkimizin 1 2 ayı instagramım açık kaldı sonra bir baktım hiç gerek kalmadı onla ilgileniyordum sürekli oda kapatmamı isteyince kapattım o zaten kullanmıyordu herşeyimi ona adadım tüm ilgimi tüm vaktimi. Ne arkadaşlarımla buluştum ne birşey yaptım bende senin gibi açık giyinirdim bana hep göbeğini kapa derdi oranı kapa derdi boğazıma kadar kapatırdı bende kendimi onun yerine koyup yaptım bunu çünkü oda etrafa bakan bir erkek değildi orda hakkını yiyemem gerisini Allah bilir ben eskiden o kadar umursamazdım ki aşık olcağım aklımın ucundan geçmezdi hatta ona ilk yazarken dalga geçmek için yazmıştım sonradan bir baktım aşık olmuşum ya da bağlanmışım bilmiyorum ama bence bağlılık=aşktır. Bağlılık bittiğinde aşkta bitiyormuş gibi geliyor. Bende şu an inanılmaz şaşkınım benimle aynı şeyleri yaşayan birini buldum ve seviniyorum şu an çünkü benim hissettiklerimi hisseden birisi var sen tabiki haklısın 1 sene ne ki 3 senenin yanında. Ben ona derdim ki yaşlandığında bakıma muhtaç hale geldiğinde bile ben sana bakarım böyle biri nasıl üzülür biri beni benim onu sevdiğim kadar sevse bırak ağlatmayı dokunmaya kıyamazdım ben normalde asla duygusal biri değildim ondan sonra hem olgunlaştım hem çocuksuluğum gitti Türkçem bozuktu mesela Türkçem düzeldi o bana ben ona çok şey öğrettik. Biliyorum istesende yapamazsın gül derler gülemezsin içinden gelmez böyle boğazına öküz oturur imdat diye bağırasın gelir yediğin yemekten anlamazsın oysaki onunla afedersin ama hayvan gibi yemek yersin mutluluktan. şu an neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki
Soran+1 yılOha oha bir şaşkınlık daha. Ben de onunla ilgilenince her şeyle ilişkim kesildi. Vallahi ben de ben de hakkını yiyemem. Herkes ona kılıbık derdi. 10da eve gel diyordum geliyordu bir kız arkadaşı dahi yoktu sosyal medyası yoktu. hicnir şekilde kız yoktu o yüzden kafam kız konusunda çoook rahattı. Acı bir şey deyim sana benim de ağladığımı kaç defa hem de 1 kez değil 2 değil defalarca kez gördü. O da hep üzülüp ağladı. Eğitimim istediğimin yani zerresi bile olmadı. İstediğim şehirde değilim ailemden uzağım birde beni burada tek başıma yalnız bıraktı... değil mi değil mi ben varya nasıl bir kişiliğim varsa ben moralim bozulduğunda hiçbir şeye odaklanamazdim. Yemek yiyemezdim. Kimseyle konuşasım gelmezdi. Sadece ve sadece onu arıyordum onu arayıp konuşup çözmek için uğraşıyordum. Neler yaşadık be. Gerçekten devam ettirme. Benim gibi olma üzülme sen yıpranma... mutlu olmayı hakediyorsun ben de sevindim mal miyiz biz kız insan üzüldüğü için sevinir mi? 😂biz sevindik. Ama üzüldüğümüz için değil, beraber üzüldüğümüz için. İşte hep mutlu olmak önemli değil önemli olan üzülsek de beraber olmak. Onlar bizi haketmiyor seni tanıdığıma çok memnun oldum be
- +1 yıl
Onunda hiç kız arkadaşı yoktu erkek arkadaşlarıyla bile konuşmadı benle ilgilenirdi hayatında tek bir kız yoktu full akrabası rehberi bide annesi babası işte. O yönden bende hiç sıkıntı çekmedim onun gibi biri daha nasıl bulcam onu düşünüyorum etrafa baksana tüm herkes gevşek ben bu nesilde yaşadığım içinde nefret ediyorum keşke 1940 larda yaşasaydım az insan çok huzur gerçekten. şu an karmakarışık her yer kim ne niyetle yaklaşıyor anlayamıyorsun. Valla anlatcak o kadar şey var ki bende seninle tanıştığıma çok memnun oldum eğer konuşmak dertleşmek istersen iletişim kurabiliriz sende bende üzmeyelim kendimizi :))
Soran+1 yılgaliba ben şaşırmaya devam edeceğim:) birebir aynı birebir. Ben de düşündüm onun gibisini bulamayacagim diye belki biz bu yüzden birakmiyorduk biz onları. Çünkü etrafta laf dinleyen erkek yok ben buna oraya gitme desem evde kal desem kalıyor. Bu saatte evdesin desem evde ama 3 yıldır toplasan 10parmagi geçmez bir yere çıkmadı lafımı dinler hep. Erkekler şimdi bunalttin der gider. Bu da bunaldım dedi bu son zamanlar ama bu hep yapıyordu her şeyi. Sokakta önüne bakarak yürürdü bir kıza asla 2. defa bakmaz. Ama neyse neyse şimdi öyle düşünmeyelim. Mal olmayalım ya onların üzdüğü kadar da kimse uzmeyecek. Ben hiç bu kadar ağlamadım hasta oldum onun yüzünden. Boş ver ya kötü şeyleri düşün bir yeter. Senin de dediğin gibi kader de olan neyse gelecek biz cabalamasak bile hayat önümüze getirecek. Herkesin kendi gönlü gibi çıkar inşallah dua edelim de hayırlısı çıksın. Şöyle düşünsene biri çıkacak ve bizi çok mutlu ettiğini bizi üzmediğini, çabaladığını ne güzel değil mi mutlu olmayı unutacağız. Aynen anlatacak çok şey var çok. Kötü olursan konuşmak istersen her şekilde direk yaz bana üzmeyelim.
- +1 yıl
Evet sırf onun gibi birini bulamıycam diye bırakamadım bırakmak istemedim. Kafasını bile kaldırmazdı kimseye bakmazdı ama herşey bunlar değil demekki bunları yapsalar bile üzüyorlar. Hep konuşmaya alıştığım için şu an boşlukta hissediyorum o yazıyor ben görüldü atıyorum ama böyle olması gerek
Soran+1 yılAynen alıştık biz baya ben de dayanamaz rahat edemez hemen barismak isteditim icin hep arardim ama son iki haftadir aramiyorum yazmiyorum o ariyor hep açıyorum konuşuyorduk gülüyorduk ama simdi ben de onu tersledim kapattım varya son konuşmamda onunla çok iyi konuştum dedim niye arıyorsun veni bitti diyor arıyor ya hani. Neyse dedi merak ediyorum dedim niye dedi seviyorum. Dedim zaman önemli kavram gel barışalım seninle yok yok geveleyip durdu ben de dedim ki sevgim seni aşıyor o yollar senin beni de aramanı istemiyorum gelmiş 1 dk sonra beni aradı napiyorsun diyor. Dedim neden arıyorsun kapattı telefonu engelledi engelledim. Sonra ertesi günü aradı bana haber verdi. Bak bak ise bak. Ama yumusamadim ilk defa 3 yıldır tersledim onu hep affettim çünkü ondan bu haldeyiz. Böyle olması gerek evet. Çok dolmuşuz be
- +1 yıl
Amaçlarıda belli değil napmaya çalışıyorlar anlamıyorum bak benimkide mesela ben ona kırgınım hiç yazmıyorum etmiyorum herşeyi haber veriyor yok kitap okuyorum okula gittim dönüyorum falan ama barışıyım yelkenleri suya indiriyim gene yazar eder tabi ama kavga ederiz er geç ve saygısızca konuşmaya başladı bu yaklaşık 3 aydır böyle. 3 aydır öfkesine hakim olamıyor ona yapma etme kendim için değil en çok senin için üzülüyorum böyle bir aşkı böyle seven kadını kaybediceksin diye üzülüyorum diyorum ama işte. Hep aynı iyice kısır döngüye girdik o affetmemi istiyor affediyorum dayanamıyorum onsuzluğa çünkü bir hafta iyiyiz sonra gene dön başa sonra gene affediyorum 1 hafta iyiyiz dön başa. Ama artık yeter dedim dün evime geldi cama çık son kez göreyim falan çıkmadım normalde hep çıkardım giderdim onun yanına yüzyüze konuşalım diye. Ama artık her istediğini vermiyorum ona çünkü her istediğinde elde ediyor her istediğinde ben orda oluyordum şu an yazsa bile görüldü atıyorum kısa kısa cevaplar yazıyorum umrumda değilsin havasındayım bakalım nereye kadar çabalıycak böylece görmüş olcam sevgisini aşkını. Çabalayan insan seviyordur kaybetmek istemiyordur bana dün yapma bırakma beni sensiz yaşlanmak istemiyorum falan dedi ama benimle yaşlanmak istese o saygısız küfürleri etmezdi kıskançlık krizine yenik düşüpte.. cidden çok dolmuşuz bende senin yaptığın gibi hep affettim hep affettim değerimi kendi kendime yitirdim diğer kızlar gibi tersleseydim hiç ilgilenmeseydim kıymete binerdim ona yemekler yaptım hazır yemesin diye yemek yapmayı öğrettim sarma sarmayı bile öğrettim ama gel gör ki şu düştüğüm duruma bak. 2 yumurta kırmayı bilmeyen kızlar daha değerli şu devirde
En İyi Cevaplar
Aranızda bur engel var mı? Mezhep gibi ya da ailesel bir sebep gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle deyim ailesi biraz cahil kesim kapalı istiyoruz diye diye şey oluyorlardi baskı vardı sürekli. Babası da kültürler farklı istemem gitmem onu istemeye gibi laflar etti ama biz bunları hiçbir zaman Takmadık o da beni savundu hep. Bunlar arada lafı geçen şeyler ama bir engel yoktu mesafeli ilişkiyiz ama ailesi beni çok sever ablası ile samimiyiz annesi arar sorar kızım nasılsın şu bu diye ablasına kalmaya gittim böyle olay.
Soran+1 yılSağ ol canım öncelikle okuyup cevap verdiğin için. Takıyor olabilir haklısın aynen ama o zaman ayrılsın gitsin. Ya 3yildir hiç ayrilamadik hep bitti dedi güya her gün her gün beni arıyor konuşuyor gülüyoruz. Sonra yok benim kizmalarim ile ancak barışıyoruz yeter senin dengesizliğin diyorum öyle bir şeyler oluyor ediyor barisiyorduk ama cidden yoruldum. Her şey de bitti bitti diyor beni geri arıyor mesela canı sıkkın arıyor konuşuyoruz sen olmasan napacaktim sesin çok iyi geliyor diyor değer veriyorum diyor beni kıskanıyor bir şey olsa koşar gelir ama yani gerçekten tam anlamı ile Dengesiz. Aileler vs biliyordu ona harcadığım emeği hiçbir şey vermedim eğitimim bile ona odaklandigimdan üzüldüğümden istediğim olmadı mutsuzum falan insan bu emekleri düşününce vazgeçemiyor. Evet soğudum ama beni sürekli arayıp duruyor anlamıyorum cidden dengesiz ya engelledik en sonunda geri arıyordu tersleyip kapattım ilk defa hayatımda. Sonra aramadı 3 gündür
Soran+1 yılUzun oldu ya lütfen kusura bakma neyse
+1 yılBunun adı hayatı boşa harcamak... Geri gelmeyecek yıllar
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden geri harcamak
Soran+1 yılAy boşa*
- +1 yıl
Çünkü bu tip ilişkiler zaten bitmiştir ama 2 taraftan birisi ya da her ikisi tarafından zorlama ile bir şekilde sapkınlığa dönüşür sevgi yoktur sadece sapkınlık vardır. En sonunda taraflardan birisi geçte olsa anlar bu durumu ve tamamen bitirir. Ve geriye boşa geçirilmiş bir yığın zaman... Geri gelir mi gelmez.
Soran+1 yılCok dogru konustun gercekten ama peki tam olarak sapkınlık olup sevgi olmadığını nasıl anlarız. Hala koruyor kıskanıyor seviyorum diyor bir şey olsa koşar gelir bitti diyor ama sürekli arıyor. Canı sıkkınken ariyor anlatıyor sen olmasan napardim diye tersledim benim sevgim seni aşar arama dedim arıyor yine.
- +1 yıl
Sevgi olmadığını bas bas bağırıyor aslında ilişkiniz şu an. Çünkü iki taraflı sevgi olan ilişki böyle dengesiz yürümez. Oturup konuşulur orta yol bulunur bütün problemler çözülür. Ama bu kendiliğinden olur. Neyse ki geçte olsa bunu sen anlamış gibisin yani umarım. Çünkü böyle devam ederse ileride çok fazla takıntılı biri olucak hatta belkide sana zarar verecek. Vermez deme hemde öyle bir verir ki.. Yani uzun lafın kısası yazık etme geçip giden hayatına. Başka bugün yok bu hayatta.
Soran+1 yılVerdi zaten stresten hastalık oldu. Haklısın ya teşekkür ederim. Bencede kendi hayatıma bakmalıyım🤗🤗🤗 peki bir şey sorabilir miyim? Ben hiçbir sosyal medya kullanmıyorum ama sence açmak çok yanlış bir şey mi o duysa mesela çok kızar o yok evet ama çok olmadı ya hani ondan söylüyorum nasıl davranmam gerek benim 😣
- +1 yıl
O duysa çok kızar ne ya. O kim? Annen mi baban mı kim? Ben oldum olası sosyal medyayı sevmem wp haricinde hiçbir şeyim yok ne twitter ne ins ne face. Açmak veya açmamak sana kalmış senin kararın. Yalnız sosyal medya olayı çok tehlikeli haberin olsun. Sen istediğin kadar akıllı kullan.
Soran+1 yılNeden tehlikeli olsun ki
- +1 yıl
Yani insanlar artık sosyal medya olayı nı hem çok abarttılar hem çok farklı yönlere girdi. Attığın 1 tane masum resim senin karşına bambaşka bir şekilde geri dönebiliyor. Anlamazsın bile. 1 günde hayatın kararır. Bu benim düşüncem sen kendi düşüncene göre acabilirsin ya da açmazsın. Buna yalnızca sen karar verebilirsin.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
+1 yılYolunda gitmeyen şeyler var, yıprandığın ilişkiyi sürdürmemelisin
20 Yorumla
+1 yılBana göre seni elinde tutmak istiyo canı sıkılınca eğlendirebilecek bir Oyuncaksın onun gözünde. İlişkiyi ciddiye almayan insanla bu işler yürümez
10 Yorumla
+1 yılAlışkanlık tabikide
02 Yorumla
Soran+1 yılAlışkanlık illa ki var sevgiden bahsediyorum. Sonuçta bir tek alışkanlık demek ne bileyim saçma değil mi
- +1 yıl
Sevgi falan yalan bence
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem