Mutlaka yaşayanınız olmuştur. Sana her konuda çok iyi yaklaşırken, seninle birlikte güzel hayaller kurarken bir gün bakarsın terkedilmişsin ve o çok kısa bir sürede başkasıyla birlikte olmaya başlamış bile.
Bu kandırılmışlık hissi kadar kötü bir şey yok. Sizce?
seninki daha berbatmış benimkide ayrıllı 6 ay olacak onunla beraber evlenir bu gidişle oysa ki benle kuruyordu bu hayalleri aklımdan yokken aklıma sokmuştu evlilik düşüncesini
Ben çok ağır yaşadım evlendikten sonra araya beş ay girdi yine yazdı nasılsın evlilik Nisan yok mu diye soruyor bide sana ne ya yoluna gittin sana ne? Zor oldu benim için çok sorguladim ama boş
Yani tek bir gün mu benle evlenmeyi düşünmedi hep sorguladim onu nasıl sevdiğimi biliyordu kalkıp mesaj atması çok saçma sonucta evli ve ne kötü biliyor musun canım dediğiniz adam başka birinin canı oluyor tuhaf ya neresini anlatcam anlayacağınız halden kötü hal var
Her şeyi hayatını ona odaklıyorsun bütün planları onun için yapıyorsun bir de bakıyorsun ki karşılığı bu gerçekten kötü ben doğumgününde evlenme teklifi edecektim o gün başkasıyla beraber olduğunu öğrendim olaya bak 🙁
En İyi Cevaplar