Başak erkegi neden ilk yazmaz?

Arkadaslar bir başak erkeğinden hoşlaniyorum fakat ben yazdikca yaziyor bir bakişma oluyor cok kisa ben utaniyorum bakdigimdan bir şey anlamiyorum bir kere de baktim goz kirpti fakat ciddi ifadeyle yani bir anlik ) yani yazişiyoruz ama ders sormak icin felan hep ben yaziyom o cvb veriyo ha bir de dun o yazdi ilk defa o da bir aşk filminden kisa story paylaşmiştim filmin adi bu şu dedi evet izledim o filmi biliyorum dedim. neyse biraz konustuk filmin adini soylemek icin yazdim dedi. Ben de tamam iyi geceler dedim. Bilmiyorum napim sizce hoşlaniyormudur benden. Ha bir de derste mesela kitap felan ne olursa benden istiyor bana yardim ediyor mesela kalkip ogretmenden her kes yeni ders notlarini getrirken sen otur getririm diyor felan. Ne anlam bu? (Ayni kurstayiz yani liseli degiliz universiteyi bitrmisiz ikimiz de sadece ayni dil kursundayiz) . Bu gun hic yazmadi mesela, yani yazmiyor bu başak burcu olmasindan yoksa yazmak istemediginden mi. onu elde etmek istiyorum ama bosuna mi olur devam etmelimiyim bilmiyorum :(
Başak erkegi neden ilk yazmaz?