Güzel sevmek emek ister, Güzel seversen güzelleşir herşey. Peki siz ne kadar Güzel Sevebilirsiniz?
#masalmeraklı

Guzeli girmek ve guzeli anlamak zaten meziyettir. Gozlerinden yuregindeki guzelligi gordugume guzel derim guzel diye severim. Cunku fiziksel her guzellik bir gun solar ancak ruhsal guzellik olgunlastikca guzellesir.
Bence güzel sevmek icin güzel sevilmek lazim
Karsindaki seni guzelliklere bogarsa sen tepkisiz kalamazsin ki eninda sonunda o guzellige kapilir gidersin
Sevmek bir etkilesim ise.. guzel sevmekte karsiliklidir
Güzel sevmek yapılan bir şey değil bana göre hissedilen bir şey. seviyorum da bari güzel seviyim diyebilme durumu söz konusu değil diye düşünüyorum, sevgi içten gelen bir duygudur şöyle seviyim böyle seviyim olmaz.
Öyle bir severim ki kendine aşık olur.
Cevap
17Cevap
Elimden geldiği kadar gadası
Bu soru için çok teşekkür ederim.
Bu profilin sahibinin sayfasında "Güzel bakan, güzel görür.
Güzel gören, güzel düşünür.
Güzel düşünen, güzel yaşar.
Güzel yaşayan güzel sever." der. Sevmeyi nefret zannedenlerin zalimliklerini görüyoruz, keşkeşke onlarda güzel bakabilselerdi de, hayat hepimize güzel olsaydı. İnsanlara güzel bakmayı anlatabilmek isterdim. Belki bir can kurtulsa, bir yere beden yere düşmese, bir evlilik kurtulsa, bir aile huzurlu olsa, bir çocuk bu huzurda büyüse bana yeter.
Sevgi emek ister. Emeksiz sevgiye çabuk ulaşılirsa daldan dala konulur.
Sevgi sevgiyle çoğalır, sevilmezse her şey biter. Sevdim emekte verdim sevildimde emeğide gördüm sonuç birlikteyiz.
Ben o kadar güzel severimki kendini bulunmaz hint prensesi zanneder. Sonra bu masum köleyi terkeder :)
Güzel severiz de karşıdaki nasıl anlar o önemli birde
Güzeli severim. Sevmeyi sevismeyi de ćok severim. Ama sevdiğinden samimi karşılık görmek önemli olan değilmi... 😉😎
Sevgi konularinda sanssizim en iyisi sevmemek galiba
Güzel sevmek için biri var mı acaba hep güzel sevince olan bize oluyor
çok güzel severim sevince hep sevmemi ister beni bırakmaz
Güzel birseydir. sevmek güzel şey güZel yapilir
Güzel seveni, güzel üzüyorlar.
Beni ne kadar sevdiğine bağlı
En güzel ben sevdim ama en kötü ben oldum.
Fiziksel güzel değilde, kalbi güzel diyelim.
Ben güzele güzel demem benim olmayınca 👍
Ben guzel sevmemde guzel severim
Senin gibi güzel severim
Severim.🖤
Ben güzel severim
dibine kadar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar