Göğsünü bir görüyorsun kocaman ''Funda'' veya ''İbrahim'' yazıyor mesela. Ne yaparsın?

Sildirmesini isterim tabikii, bu çok önemli bşy. Orda durması her gördüğümde beni kötü etkileyecek bşy olurdu. Bence gerçekten seven biri de eskide kaldıysa zaten söylememize gerek kalmadan bunu yapmak isteyecektir.
Sildirmeye maddi gücü yetmemişse bir şey demezdim de şayet yetiyorsa ve buna rağmen sildirmemişse net ayrılık sebebi.
Ben senin böyle bir grz kalı olduğunu bilmiyordum derdim.
Sen nasıl bir kralsın o nasıl bir söz😂😂😂
Ederim tabi baksana nasıl da sevmiş dövme yaptırmış...
Ne eder misin. Sevgilin başka erkeğin ismini göğsüne yazdırmış. Sen bunu bilerek de mi ilişkiye devm edersin. Vllh bravo bn hayatta kabul etmezdim
Evet ederim. Sildirmek iki üç milyar en fazla. Daha önce sevmiş böyle bir şey yapmış olabilir. Ben ederim😅Sildirmek şartıyla tabiki 😂Ayrıca sevgili kullanmıyorum
Hmm sildirmek şartıyla bnde öyle düşündüm ama sen yorumda bunu açık dile getirmemişsin
Hehehe tabiki de kalacak değil ya o kadar da değil yuh yani 😅Arada bir açık kapı bırakırım 😅
tamam sıkıntı yok o vakit. Veee ayrıca soner efendi sana argo kullanmaman gerektiğini söylemiştim. Yuh eşeklere denir. çok ayıp 😒
Peki tamam daha dikkatli olurum 😊
Şakacıktan demiştim 😪
Sakaciktan tm bir şey demiyorum 😊
Şakacıktan tabiki 😊
Teşekkür ederim 😀Başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal
Hoscakal 😊
Soru sordum soruma gel 😅
Davet et görmedim sorunu
Misafirlerim var bakarım soruna. Sen davet et
Profil gizli 😅
Edemiyorum😅
Himm kolay gelsin müsait olunca sen benim profile bak açık öyle gel😀
Cevap
66Cevap
O dövmeyi sildirip alnının ortasına benim adımı yazdırırsa belki devam ederim😀
Dövmeyi sildirirse devam ederim.
Diğer göğsünede benim adımı yazdırmasını isterim.
O dövme silinecek ve benim adım yazılacak. Ancak o zaman.
ya sildirir üstüne falan başka bişey isterim ya da bu iğrençliğe dayanamam be hem kızın yaptırması bence erkeği daha çok çileden çıkarır göğüs yani erkek falan yapmışsa hele ki ayyy
Ederim biz birbirimizle anlaşmadan önceydi. Onu o zaman sahiplenmemiştim. Benimle sevgiliyken yapmadı ya. Ne alaka o zaman. Bir zamanlar bende başka erkeklerin adlarını göğsüme yazdırmak istemiştim.
O adamdan sana hayır gelmez senin için silmiyorsa sen zaten onun için hiçsin hevessin yapma sana yazık
Ayrılırım çünkü o dövmeye baktıkça ne onu unutabilir ne de beni sevebilir ve ben kendime yediremem sürekli başkasının ismini görmeye kıskanırım.
Dövmeyi sildirdi diyelim aklından kalbinden silmez o kadar çok sevmişki yaptırmış kesinlikle bitiririm o şüpheyle yaşanırmı
Yaptırırken acısı var eveet ama sıldırmek daha cok acı verıyor :)
sıldırırım :)
ama ılk asamada degıl 3 seansta :)
Başımı göğsüne yaslamamı istiyorsa ve beni zaten gercekten sevmisse söylememe gerek yok , o zaten gerekeni yapar..
Inanma inanma 😜😂
Sen öyle san bir kadin istedikten sonra yaptiramayacagi sey yok😉
Haklısın sizdeki daha değerli biz erkekler için ondan uyanık seni 😂😜🤣
Yokkkk öyle bir sey yok 😂
Tabi tabi sen söyledim şimdi 😂😜🤣
Benim diğer hesabim uff oldu 😂
Adam adımi dövme yaptırmıştı.
Vücudunun en gözüken yerlerine.
Sonra aldattı 😂 kacmak iyidir bazen
Neden hala durduğuna bağlı aslında. Parası yetmemişse eyvallah ama onun harici asla kabul etmezdim
Yazdırmasaydı ger*zekalı bir yaşanmışliklari vardır onların olmaz.. tatile gitmeler felanlar filanlar
Sildirsin saçma adı üstünde eski sevgili orada neden ismi hala yazıyor unutamadiysa ona gitsin ve ya onu kabul eden başkasıyla olsun ben hoşlanmam
Yok daha neler silmeden ben o koyna girmem ki bir kere gördüysem silse bile sittin sene dilimden kurtulamaz unutmam
benim eşimin kolunda yazıyor hala silicek iki sene oldu evlendikten sonra öğrendim
Oooo :)
maalesef
Üzücü
Etmem. Krodur kesin bu der ivedilikle uzaklasirim ondan.
Komple dövme varsa sevgili bile olmam ne diyosun birde eski sevgilinin adı mı yok daha memeler yani
Sevgilinin adını dövme olarak yaptırmak büyük salaklık. Ayrıldıktan sonra kalır tabi öyle. Öyle insanla sevgili olunmaz bence. Kafa yok😏
Kesinlikle birlikte olmam. Ederim diyende eğer gerçekten evlenirse o kişiyle. Zamanla evlilikte problemler yaşayacaktır.
Yok etsin sildiriyo mu karalatiyo mu kazitiyo mu ben anlamam 🧐
Sildirilebilir. Çok da takmam çünkü bunu yaparken onu seviyordu ve pişman degildi.
Hayır devm etmem. seviyorsa bni gider siler öyle karşıma gelir.
Yav örnekteki isim benim sevgilimin ismi bunu bile sorun ettim sen düşün
Anasını bile s... rim bıçakla falan kazirdim kanata kanata
Geçmişte olan birşeydir aklından sildiyse ismi yazan kişiyi sorun olmaz silinir mutlaka 😄
Göğsünde yazması değil de aklında yazıyorsa kötü yoksa yazıdır elbet silinir
Takıntılı olduğum konular var ama nedense mantıklı şeyler için pek taktigim söylenemez.
Tabii ki hayır sildirmedigine göre unutulmaz bir kız
umarım evlenmeden önce görürüm çünkü sonra boşanma ile uğraşmak filan bir sürü prosedür olur.
Maçlarda uzatma gösteren tabela gibi olmuşsun derim 😂😁 tabi önce görmek lazım
Bu Dünyada Bir Tek Kupa Kızında Kalp Var.
O'da Kendini Kumarda Harcıyor.
Bu şekilde ilişkiye devam edenin aklına şaşarım.
Ben asla birlikte olmam
alirin elime bir jilet keserim orayi ayni yere de ayni cizi atarin esit oluruz
Sildirmedigine gore onu unutmamistir. akli baskasinda olanla isim olmaz
Salak bu derim kesin, 😊 ayrılırım cidden zekasızca bir şry çnkü
Yok ya baştan başlamaz funda bizimle sevişemez her gece
sol göğsüme aybüke yazdırırım, yıllardır onun kadar kaptırdığım olmadı
Göğüste ibrahim yazıyorsa ibrahim de o yazıyı okuduysa okumak için görmesi lazım ibrahim göğüsü paramponçik etmiştir 😂😂
Ibrahim yazıyorsa Qebrahim diye degistiririz devamına da adimi yazarız.
S. alak insanlara tahammülüm yok. Öyle birisiyle sevgili olamam.
Sildirse devam ederdim. Yok kalsın falan derse devam etmem.
Dövmeyi benden önce sildirmesi gerekirdi. Yani o çok sevgilisinden hemen ayrıldıktan sonra
Olsun dövme olması hala onu seviyor anlamına gelmez sikinebilen çıkabilen dövmeyse zaten silerdi
Sonuç olarak geçmişte yaşanmış bişey ayrılamam ama sildirmesini isterim
Seviyormus saygi duyarim😜😂🤣 şaka şaka o ismi kazitmadigina göre yanında bulunmamın anlamak yok😉😊
bir arkadaşımın bileğinde yazıyor. bende bu soruyu sordum. bunu sorun edecek kişiyi hayatımda istemiyorum dedi.
Bilmiyorum. O anda ki durum önemli. Silmemişse bir şüphe olur.
Adimi o dövmeye göre mahkeme kararıyla degistiririm diyen cikmamis hayret 😀
patentini almış ibo göğüslerin:) ibo ya ait memişlere ellemem hadi yürü sildir git:)
Sildirmesini söylerim eğer sildirmezse beni kaybeder.
Hayır hiç hoş olmaz öyle bir durum sildirmesini rica ederim.
sevgiliye bağlı günübirlikse umursamam seviyorsam anında şutlarım
Dövme severim ama isim yazdırmayı zekice bulmadığım için zaten onla olmazdı. Olanda isim bitene kadar olurdu.
Gerçekten seviyorsa sildirmesini söylerim silmezse eğer sevmiyor demektir ve asla devam etmem
Dövmeyi gördükten sonra sevgilim değil eski sevgilimdir artık
Dövme silinebilecek bişi sonuçta kalbinden sildiyse elbette 😉
Adımı ibrahim yaparım nolcak.
Hayir ister istemez sogurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar