İlişkimiz 3 ay önce başladı. Aynı okuldayız ve onu uzun zamandır beğeniyordum. Çok mutluyum çıktığımıza fakat hem okulda hem de hafta sonu buluştuğumuzda mini etek ve mini elbise giyiyor. Aslında oturmasını kalkmasını bilen ölçülü biri. Ama yine de güzel ve uzun boylu bir kız olduğu için çok dikkat çekiyor. Nasıl davranmalıyım sizce? Aşağıda en on okuldaki bir fotosunu yüzünü gizleyerek paylaştım size somut fikir vermesi adına. Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
Kızlar, sevgilim mini etek ve mini elbise giyiyor, ne yapmalıyım? Lütfen bana fikir verin ve yardımcı olun?
Bence kibar bir şekilde konuş. Eteklerden vazgeçmese bile biraz daha uzun etekler giyer
0
1 Yorumla
Soran
Ben eteklerden vazgeçsin demiyorum zaten giysin tabii genç ve güzel. Ama mini giydiğinde okulda falan bakan çok oluyor. Gerçi halini hareketini bilen biri, çok kırılgandır bir de, onu kırmak istemiyorum asla
Hem giyinmesin istiyorsun , kiskaniyorsun hemde burada okadar millete yollamis yorum bekliyorsun. Kizin yuzunu kapatinca bacaklarini gormuyir mu oluyoruz acaba? Bence sen once tawirlarinda karar ver tutarli ol da sonra kizla konis.
0
2 Yorumla
Soran
Bir kere burada yüzü görünmüyor, ortada sadece bir çift bacak var. İkincisi de bu soru zaten erkeklere kapalı. Sırf yorum yazmak için yorum yazıp boşa vakit harcamak yerine, karşındaki insana yardımcı olmaya çalışsan keşke. Onu da yapamıyorsan gölge etmemen yeterli.