arkadaşlar benim sağlık güvencem yok yüzümde de hep sivilce var doktora gidemiyorum. sivilceler yüzünden herkes benimle dalga geçiyor ne yapmalıyım sizce
Lütfen cevap verin ne olur
Lütfen cevap verin ne olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer birinci basamakta imex gibi antibiyotik içeren kremler
ikinci basamakta Acnemix Jel 46.6 g gibi hem antibiyotik hem de antibakteriyel madde içerenler
üçüncü basamakta ..oral antibiyotik eryhtromycin tablet buna ek olarak lokal krem(aynı grup antibiyotik , veya sadece antibakteriyel krem olabilir)
dördüncü basamak.. topikal isotrexin krem (Eritromisin ve İsotretinoin içerir)
beşicin basamak meşhur aknetrent tablet bütün sivilcelere iyi gelen kesin çözüm
6. basamak bazen hormaon tedavisi gerekebiliyor
hangi basamağın kullanılacağı muayene sonrası belli olur
açık kamedon(siyah nokta ) _kapalı kamedon(ucu kızarık bildiğimiz sivilce) bunda çok etkili
aile hekimine gidip durumu anlatırsanız size ilaç önerebilir
veya çok da tasvip etmediğim şu şekide nt de yüzünüzün durumuna en yakın linki seçip gönderin belki bir fikrim olur
hanimefedi ben saglikciyim siz en iyisi sgk ya gidin 35 tl yatirin 1 ay boyunca sagliktan yararlanin
ben yapmaya çalıştım ama 3 ay sonra sonuçlanır dediler mal varlığını falan sorgulanması
yok üniversite öğrencisiyim
öğrencibelgesini alıp gidersem hemen oluyor mu ben sordum 3 ay beklemen gerekiyor dediler
benim babamın sağlık sigortası yok arkadaşlar ondan faydalanamıyorum
teşekkür ederim yarın hemen başvurcağım ben sordum bana öyle demişlerdi. ben de üzüldüm ne kadar
muiptal ne demek bilmiyorum ama ne ssk ne de bağkur var
yapılmış 2000 mi ne günü var
bu işini yapmayanlar zaten nasıl vicdanı rahat yatıyor anlamıyorum. ben sordum öğrenci belgeni getir mal varlığı sonuçlrını da getir 3 ay sonra sonucu öğrenirsin dedi aylık ya 35 tl verirsin ya da daha fazla dedi aylık para vermem gerekiyor mu
beni çok mutlu ettiniz gerçekten çok teşekkür ederim yarın öğrenci belgemi alırım diğer gün de ssk ya giderm sonucu buradan size bildiririm tekrar çok çok çok teşekkür ederim
tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun size mutlaka bildirmeye çalışırım
En yardimci yorumdu çünkü :)
Gittim olmadı 40 tl yatırman gerekiyo dediler
Kardesim bir bardak soda ve elma sirkesini karistir bir hafta yuzune sur yatmadan yikama ama sonra bir hafta sonra bana mesaj at siyah noktalar icin ise bir yemek kasigi yogurt bir yemek kasigi misir nisastasi ve bir limon kabugu rendesi karistir yuzune sur 30 dk kuruyana kadar beklet sonra yika cillop gibi yuzun olur
aynen katılıyorum..
teşekkür ederim zahmet edip yazdığınız için. benim yüzümde delik gibi olmuş o da geçer mi
Bilmiyorum guzelim ins gecer delik gibi derken nasil oldugunu gormedim icin onunla ilgili bisey duymadim zaten ama ins bu soylediklerim onada yardimci olur biran once basa ama bu soylediklerim givenilirdir
inşallah iyi gelir mutlaka deneyeceğim sonucu size mesaj atarım. yüzüm de leke gibi delik var
Siyah noktadansa o delikler benim dedigim iyi gelir ama en az bir hafta boyunca kullan
son bir şey sorabilir miyim bir bardak sodayla bir bardak sirke karıştırıp yüzüme sürüp yatcağım ya bir bakdak çok olmaz mı
takma onları sivilce herkeste cıkar bu dalga geçilecek bir meselemi tövbe ya. geçirmek için sürekl i yüzünü temiz tutman gereksede bazılarının yüz yapısı buna müsait ne yapsan geçmiyor en iyisi takma
niye dlga geçiyorlar anlamıyorum ben de çok teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
kil maskesi ve eğer eczaneden ilaç alma şansınız varsa siv-ex isimli bir ilaç var bunları tavsiye ederim..
kil maskesi denedim olmadı ama o kremi hiç duymadım doktor mu yazıyor ? cevap yazdığınız için teşekkür ederim
sivilceniz için cildiyeye gittiğiniz zaman doktor bu kremi yazar büyük ihtimalle çünkü bana da yazmıştı bu kremi eğer eczaneden direkt alma şansınız varsa bunu öneririm bir de onun dışında yine eczaneden alabileceğin sebamed kükürtlü sabun var. her sabah ve akşam yatmadan önce kullan düzenli olarak bu da işe yarayabilir
inşallah işe yarar çok teşekkür ederim
sabah akşam sabunla yıka ve limon sür yüzüne evde oldun zamanlar mesala akşam yatarken sabunla yka sonra limon sür yat sabah sabunla tekrar yıka lımon sür evdeysen 1 2 hafta sonra fark olması lazım
Bendede aşırı dercede vardı Garnier temel bakım kremi almıştım tam olarak adı bumuydu hatırlamıyorum ama 2 hafta düzenli kulanımda geçti
cevap yazdığınız için teşekkür ederim. benim yüzüm artık siyah noktalardan delik delik te olmuş sizde de öylemiydi
kil maskesi ve gül suyu tavsiye ediyorum. sgk'ya gidip para yatırarak da 1 ay boyunca sağlık hizmetinden yararlanabilirsiniz istediğiniz gibi
Kükürtlü sabun kullan ve cips kola çerez gibi şeylerden uzak dur
Aspirin maskesi yap şekerim
Öpiyim de geçsin. Tatlı şey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar