Sevgilim telefonda sanal yaptiktan sonra hemen uyuyor ara diyor goruntulu konusalim aramadigimda hemen uyuyor ben ilgi istiyorum?

Ben ona çok aşığım hemde çok ciddi düşündüğünü söylüyor ayri sehirlerdeyiz 2 3 kere gorustuk uzaktan akrabam sayiliyor kendisi nisanda ailesini gondertip beni istetecegini soyluyor ama surekli akli bu tarz islere calisiyor ve o benden 10 yas buyuk benimle dogru duzgun ilgilenmiyor ilk baslarda boyle degildi beni sevmiyor mu acaba cok merak edyrm sordum hani benimle ilgilenmiysn falan dedim tavir yaptim biraz ama tek yasiyor bunun icin hem is hem ev agir geldigini soyluyor cok yogun calistgini geceleri de erkn uyuyp uynamsi gerektigini soyluyor birde kızlarin sosyalmedyadan videolarini begeniyordu ben farkedince ona baya ciddi bir sekilde ayar verdim hesaplarini sildi 2 sinin sifresi de zaten bende ama surekli uste cikiyor bende cok sevdigim icin bisey diyemiyorum napmaliyim onunla nisanlanmali miyim bana kurban olrm ben sana seni seviyorum gibi cumleleri skca kullaniyor ve her cumlesinde bitnm canım brbegim gibi sozler kullsniyor bende ona demedigimde hemen tavir yapyr bana soguk davranma nolur falan diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Normaldede bu konulari konusmasakta uyuyor 🤔🤔
Sevgilim telefonda sanal yaptiktan sonra hemen uyuyor ara diyor goruntulu konusalim aramadigimda hemen uyuyor ben ilgi istiyorum?