1 kez aşık oldum ve unutamıyorum

Herkese merhaba adım burak 19 yaşındayım çok ilginç bir ruh halim var yardımınızı bekliyorum içimde bir boşluk var ve çözemiyorum hiç bir şeyden zevk alamıyorum her şey çok sıkıcı geliyor bilgisayar oyunları dışarı çıkıp dolaşmak bir yerlere gitmek tatil yapmak bile bunun sebebi aşık oldugum kız kısaca hikayeyi anlatayım lise1 e başlamıştım hiç kimseyi tanımıyordum içeri bir kız girdi onu görür görmez aşık oldum şimdi filmlerdeki gibi oluyo ama öyle oldu içimden yanına koşa koşa gidip evlenme teklifi etmek geldi o an (cebimde yüzük olsa yapardım ) 5 6 sene oldu hala unutamıyorum inanırmısınız 5 6 senedir her gün aklıma o geliyor her an her zaman aklımdan atamıyorum her gece uyumadan önce onu düşünüyorum başka birini bul diceksiniz oda olmuyor kimseyi begenemiyorum isterse dünyanın en güzeli olsun onu unutamıyorum evde boş zamanlarımda televizyon izlerken keşke oda yanımda olsa başını omzuma koyup birlikte televizyon izlesek diyorum çoğu zaman aglıyorum onun olmayışını ama o bundan habersiz tabi kime sorsam geçer ilerde unutursun diyorlar ama 6.seneye giriyorum hala tık yok ilk günki gibi seviyorum.. Benim durumumu yaşıyan varsa ise yapıcanız yorumlar için şimdiden Teşekkür Ederim.
1 kez aşık oldum ve unutamıyorum