Üslubu bozuk sevgili?

1 yıldır sevgilisiniz. Sizi sevdiğinden eminsiniz. Ama 1 yıldır size kendinizi üslubu yüzünden değersiz hissettiriyor. Atıyorum kavga değilde tartışma yapıyorsunuz derdinizi anlatırken “kısa kes te uyuyalım” diyor. Normal bir zamanda aranız iyiyken normal konuşurken “Gamze bir dakika sus ya” diyip birşeye dalıyor. Veya kavga ediyoruz mesela her kavga ettiğimizde dayanamam ağlarım tutamam ama kendimi elimde değil kavga ederken cok kırıcı konusuyor bağırıyor sakin kalamıyor birisinin bağırmasına karşı hassas olduğumu da biliyor ağlayınca da her seferinde ağlıyorsun cok sulu gözsün bıktım senin su huyundan diyor. Genel olarak üslubu bozuk diyelim ama daha cok kavga zamanlarında ama hiç gönlünü almıyor veya özür dilemiyor. Siz olsanız ne yaparsınız. Bu yüzden bitirmek cok saçma geliyor ama gerçekten cok kırılıyorum bence cok yanlış bir üslup saygı 0. Böyle yapınca cok değersiz hissediyorum. Ne yapmalı? Kaç kere uyardım hassas olduğumu neden hassas olduğumu anlattım trip attığım günlerce yazmadığım oldu hiçbir şekilde düzelmedi. Lütfen akıl verin ne yapmam lazım? Siz olsanız ne yapardınız? Dalga geçmeden mantıklı olgun düşünen insanlar cevap versin lütfen dalgaya almayın🙏🏻 Sadece saygıya önem veriyorum bunun ergenlikle triple bir alakası yok.
Üslubu bozuk sevgili?