Bunu yazasım var çünkü bu pislik beni çok üzdü, kırdı. Hatta aldattı bile sayılır. konuşasım var yine de ama sürekli tartışmak kavga etmek istiyorum apzıa sçmk istiyorum
Sabah cevap vermediğim günaydın mesajına şimdi ne yazılır ki?
günaydın yazmadıysanız ilerleyen zamanlarda arayıp gönül alabilir ya da özür mesajı atabilirsiniz mesela benım en sevmedıgım okundu yapıp yazmaması dıyorum neden okyup yazmadın? dıyorkı bana vatım yoktu len MÜPTEZEL whatsapp a giriyon mesajı açıp okuyon ama yazmaya vakıt yok öylemi?
Senin kanamaya niyetin var orası ayrı tabi ama gerçekten süründüreceksen. Konuş ama yüz verme hatta konuyu ara sıra kankaya getir. Bak nasıl yanıyor totosu. Heaaa sıçmadan önce daya kırmızıyı acılı acılı alev püskürttt.
Yahu siz kadınlar... Her sözüne tersleyecen. Ara sıra bir iki fıkırdama falan. Sonra bir daha. Şeytan misali önce ıslık ıslık geldiiii hooopp besmele yallahhh. Sonra bir daha ıslık sonra yine besmele.
@reisaga kaçamazsın ejderhalara kafa tutar sonra gider bir çift ahu göze meftun olursun. Ka ça maz sııııınnnnn. Boşa direnme. Ama dürüst ol doğru ol saygılı hoşgörülü düşünceli ol. Bak bakalım ahu canını yakabiliyor mu.
En İyi Cevaplar