Artık birden fazla zincirleme 'Seni Seviyorum' mesajı atmak taciz suçuna giriyor. Bu durumda sen en son ne zaman bu suçu işledin?

Selamlar.
Artık birden fazla zincirleme 'Seni Seviyorum' mesajı atmak taciz suçuna giriyor. Bu durumda sen en son ne zaman bu suçu işledin?
Hazır sevgililer günü yeni geçmiş ve 'Topluca bir AŞK zehirlenmesi' yaşamışken, uzak olmadığımız 'Sevgi, aşk' mevzularına dair ilginç bir soru sormak istedim. Benim çok aklıma yatmasa da ''Adaletin kestiği parmak acımazmış'

Olay şu;
Birine üst üste 'Seni seviyorum. Seni seviyorum. Seni seviyorum. Seni seviyorum' gibi zincirleme mesaj atmak, Yargıtay 14. Ceza Dairesinin 2014/11220 sayılı esas ve 2015/436 sayılı kararıyla 'Cinsel taciz' kapsamına giriyor. Bu bir emsal karar aslında.
Bence kadınların maruz kaldığı o kadar somut taciz, şiddet varken ve bunlara çözüm bulunması gerekiyorken masum veya değil 'Seni seviyorum' mesajının zincirleme de olsa suç sayılmaması gerekirdi.

Peki bu karara göre sen en son ne zaman suç işledin?