Erkekler sert kızlar hakkında ne düşünür?

Açıkçası kendimden bahsedeceğim. Ben ilk tanıştığım insanlara nazik, kibar, yumuşak ve güler yüzlüyüm ama sert tarafımda var. Bazen şaka v. b şeyleri fazla ciddiye alıyorum ya da saygısızca buluduğum bir davranışı. Bazen umursamaz davranırım ama bazen çok sert oluyorum. Tabi hırçınlık ve cazgırlık yapmıyorum bazı kızlar gibi ama hemen tek kaşım kalkar, ses tonum ciddileşir ve rAçıkçası kendimden bahsedeceğim. Ben ilk tanıştığım insanlara nazik, kibar, yumuşak ve güler yüzlüyüm ama sert tarafımda var. Bazen şaka v. b şeyleri fazla ciddiye alıyorum ya da saygısızca buluduğum bir davranışı... Bazen umursamaz davranırım ama bazen çok sert oluyorum. Tabi hırçınlık ve cazgırlık yapmıyorum bazı kızlar gibi ama hemen tek kaşım kalkar, ses tonum ciddileşir , resmi ve mesafeli bir şekilde tepki gösteririm. İnsanlar "Erkekler yumuşak başlı kız severler, böyle giderse erkekler sana yaklaşmaz" diyorlar ama sert tarafıma engel olamıyorum. Erkekler bu tür kızlar hakkında ne düşünür? Korkar ya da itici mi bulur?
Erkekler sert kızlar hakkında ne düşünür?