Haftalar once soylenmıstı.. Açıkları var korkuyorlar.. Mılletın kafasını karıştırmaktan korkuyorlar demıstık.. Twıtter you tube ve face sıradakıde.. sonrada tum emaıllerde en konur.. Oyle bır kızarlarsa tum bılgısayar kullanımını yasaklayadabılırler.. Allah ıcın bır neden dıyen sorun kendınız? Bır ınsan neden bu kadar korkup cekınır.. Sahsen ben kotu bısey yapsam ve de kımse bılmesın dıye saklarsam bende onlemımı alırım.. Ve yasaklamaya baslarım.. Cunku oyle buyuk bır sır varmıskı onun yayılmasından korkuyorlar.. Bende merak ıcınde bekliyorum o bombanın patlayacağı gunu.. Ve gerçek anlamdakı tum ınsanların yuz ıfadelerını görmek ıstıyorum..Allah ızın verırse mitinglerde sesler kısıldığı gıbı o sırda elbet bırgun ortaya çıkacak.. Hıc bır sır mezara gıdemez.
Cevabın nedir?
+1 yılNetuhafkimyaa:
Evet 4 gün aradan sonra tekrar yazmaya devam edelim dedik. :)
Zaten ya söylediklerim bir anlam ifade etmiyordur, ya yanlış düşünüyorumdur, ya da yanılıyorumdur. Gerçekleri görememe durumum da var tabi. :)
Maşallah yapmadığım şey yok. :)
Psikoloji okuyorum gene dememişim. Sadece psikoloji üzerine çalıştığımı söylemişim. Benim mesleğim başka abla :)
Sanırım birinci kısım bitti. :)
İkinci olarak cemaatle ilgili linki aşağıda verdim. Orada chp'ye nasıl yakın oldukları ve gizli dinlemelerin 30 yıldan beridir yapıldığı yazmalı.
Bu politikadır. Ben sana işin gerçeğini anlatıyorum sen neyi istiyorsun?
Ya bu chp mhp'nin daha önce ne yapabildiklerini gördük. Daha hangi kısmını bileyim?
İlla demokraside ortanın üstü olduğumuzu anlatmak için analistçi mi getireyim?
Zeki olmadığın için mi bu sefer gülücük attın :)
Övünme değil, bilmeni istedim.
Yaranmak için o kadar hayal kurulmaz. Eğer gerçekten hayalse.
Gelelim üçüncüye;
Ekonomik kriz bundan önceki partilerindi. Bu partinin değil. Hem dış ülkelere borcu sildi. Hem de faiz lobisine kafa tutuyor. Diğerleri
ise faiz lobisinin adamlarıydı genellikle. Ülke nasıl krize girmesin?
Biz Japonya değil ama eğer onlar cinsellikten ölmezlerse biz olabilirler.
Ben buradayım ama beni engellemek kişiliksizlik mi? bilmem.
Ya Matematik benim ana dersimse ne olucak? Gerçekten anlıyormusun? :)
(Benim engeli açta. Diğer bir konuya yazımı yazamadım. Elimde kaldı. İçimde de kalmasın :))00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen önce mit müsteşarının, dışişleri bakanının, kuvvet komutanlarının olduğu ve çok gizli kalması gereken görüşmelerin dışarıya sızmasını engelle, youtube'yi twitterı filan sonra engellersin Ben Türkiye Cumhuriyeti tarihinde böyle aciz bu kadar şuursuz bir iktidar görmedim.
Biz ki senin sıfırladığın paralarla nasıl bir üç kağıtçı olduğunu öğrendik , polislere talimatı ben verdim diyerek senin vicdan kavramını da ellerindeki kan izlerini de gördük , on beş yaşında ki evladını kaybeden bir anneyi sana sorgusuz sualsiz biat eden yandaşlarına yuhalatırken senin ahlak kavramını da anladık . Daha neden korkuyor kardeşim bu adam daha neyi saklıyor daha kötü ne yapmış olabilir benim insanlık sınırlarım daha ötesini kavrayamıyor hakikaten daha fazla ne yapmış olabilir bende meraklandım şimdi ?71 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger o derece korkmuyor olsa zaten secimlerden once asla yasak gelmezdi , benim bildigim secim onu kacak eve bile izin verilir simdi youtubedan sarki bile dinleyemiyorum
Nasıl benim internet sitesine erismemi engelleyebilir onlar, kime ne Allah aşkına bu rezalete destek olmayın!
2011de sorularda sifre ureten osym simdi Sorulari geridonusumle kullaniyor sorulari aciklamak YASAK
Internet Yasak!
Fethullah gulenin bugune kadar hicbir sorun olusturmayan pasaportu iptal oluyor bu nedir...
Isine gelmeyince her seyi degistirecekleri ortada
Daha fazla yasak gelmemesi icin oyunuzla belli edin tavrinizi!11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
+1 yılAçık söylemek gerekirse politika gizli serviste 10 yıl önceden yapılır. Twitter, Youtube kapandıysa bu iki firmada bize kafa tutumuş olabilir. Bir bilgim yok açıkcası sadece öylesine yazıyorum. Ama seçimlerin etkilenmesi söz konusuysa evet kapatma yapılabilir. Gerçek şu ki Amerika ve İngiltere olsaydı ve onlar içinde bir tehdit durumu olsaydı gerçekten kapatma nasıl olurmuş, baskı nasıl olurmuş ve gizli bir şekilde yok edilmeniz nasıl olurmuş görebilirsiniz. Gerçek değilse; Amerika'daki ve İngiltere'deki üstüne kapatma olaylarının %95 gerçektir. Ama bahsedilen Türkiye ise; dünyanın kalbindesiniz. Kalbe 2 giriş 2 çıkış vardır. Tek etmen olmadığı gibi olaylarda asla dış ülkelerdeki gibi doğru olmaz. O yüzden bir kişinin korktuğunu söylemenin yanlış olduğu kanısındayım. Ülkeyi yönetmek kolay değil. Bir de Türkiye gibi bir yeri yönetiyorsanız. Çünkü 1.Dünya Savaşı'ndaki gibi mutlaka başınız üşüşüceklerdir. Politika bilen biri tarafından iyi yapılmalı. Yalnız bilmekte yetmez. Korunmak zorundasınızdır. Bir de istenmeyen, daha sonraları yönetime geçebilecek "Muhsin yazıcıoğlu" gibilerinide baştan öldürmeniz gerekir. Yoksa büyüyen ülkenin engellenmesi zorlaşır. Ülkeyi yönetmek için yalnız bilmeniz değil kendinizide korumanız gerekir.
251 Yorumla- +1 yıl
ıngılızlerın zamanında bır lafı vardır: bız guclu kalabilmek ıstıyorsak dıger ulkelerdekı ılıskılerımızıde sağlam tutmalıyız.. bu nasıl olmalı: gerçek vatanseverlerı basımıza ; vatan haınlerını ıse dıger ulkerının basına gecmesı ıcın desteklemek..bu adamı on yılı askın desteklemeseler zaten çoktan gıderdı.. herturlıu yardım para olsun ; karşılığında menfaat beklediler.. ve oda uyguladı bu kadar basıt
- +1 yıl
Eğer halk bilinçsizce yönlendirilirse ülkeyi düşünme söz konusu olabilir. Zaten abd ve ingiltere halktan önce ülkeyi düşünüp medyayı ona göre ayarlarlar. Ama Türkiye'de demokrasi daha açık ve anlaşılabilir olduğundan güç halktan geliyor. Bu durumda yönetici kimse halkı dış etkenlerden korumak zorunda ve elbette kendisini de. Çünkü daha önce dediğim gibi Dünya'nın kalbiyiz. Bize karışmak isteyen çok var. Abd iç işlerine kim karışssın da halka soru sorulsun. Ama bizde öyle değil.
- +1 yıl
Eğer vatan hainlerinin başka devletlerinin başına geçmesini istersen ve öyle yapmaya çalışırsan aynısı bizim başımıza da gelir. Ben bunun doğru bir istek ve uygulama olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
kıme gore bılıncsızce yonlendırme onlara gore.. ? tek bır doğrunun olamayacağını ne zamn anlayacaklar? sımdı ben yolsuzluk yapıyım? ıstedıgımı yapıyım bana hıc kımse karışmasın oyle yok yama.. Sen eger devlette tek guc olursan bunun adı demokrası olmaz.. bunun adı ben ıstedıgımı yaparım sızlerıde uyuturum olur.. Bu bır. Bızde demokrası var demıssın cok komıksın.. demokrası nedır..? Allahısen bı tanımı yap: cogunlugun oyu gıbı klasık cevaplar vermede?
- +1 yıl
Oyları karıştırmadan söyliyim o zaman :) Bu adam sanıyorum ki bişeyler biliyor. Bilmeyen insan böyle bir ülkeyi yönetemez. Yönetemeyen adam'da bu kadar uzun iktidarda kalamaz. Ayrıca her insan tektir. Eğer gerçekten incelersen. O yüzden yönetimde tek'e yakın olmalı. Ama eğer bir yanlışlık varsa uygun yollardan bir eylem gerçekleştirilebilir. Ben öğrenciyim. Şimdi sana tam cevap vermek için; politikayı takip ediyor, mit'e bir uğramam, paralel yapı'yı, ergenekonu, faiz lobisini kontrol etmem lazım
- +1 yıl
İkinci olarak;
Bulgaristan'a gidersen mafyayı görürsün. Benzin biraz daha ucuz. Ama polis kontrol noktalarında merak etme Türkiye
benzin fiyatlarıyla parayı eşitlersin. Eğer polise yanlış bir hareket yaparsan ya da orada ikamet eden birisi
olarak başına bişey gelirse demokrasi mi, Avrupa Birliği mi, yoksa mafya devletine mi geldiğini anlarsın?
Biz demokrosi konusunda Dunyada ortanın üstündeyiz. Ve Yönetim, politakada şu anda islam devletlerinin arasında en
iyiyiz. Ve bize özenmeleri yerinde olur. - +1 yıl
Başka kime özenecekler.
- +1 yıl
cok cok yalnıs düşünüyorsun: nedenmı? hem demokrasiden bahsedıyorsun hemde sımdı tek adam yonetımını savunuyorsun.. senın savunduğun demokrası deıl dıktatorluktur.. bunu bılıyorsun. sımdı bu adam kesın bılıyor bıseyler demıssın nerden anladın? bı kere atmışsın.. yonetımde her uzun kalan cok süper devletı yonetıyor demek deıldır.. Sımdı bende uckagıtcı bırı olsam senı bır etkılerım ; ıkı konuşurum vay be dersın.. ama bu ıyı bır lıder olduğum anlamına gelmez. dıger taraftan ıstedıgımı yaparım.
- +1 yıl
Turkıyeye ozenıyorlar demıssın.. nesıne özenecekler.. belkı afrıka oznıyordur.. ama bır ıngıltere bır abd turkıyeye ozendıklerını ornek aldıklarını hıc sanmıyorum.. Cunku el dıvan duruyor genelde obamanın karsısında. Bu bır.. Ülkelere neden ozenılır? Guclu olduklarından .. Guclu olduğumuzu düşünmüyorum cunku dıger ulkerler bıızım ıc ıslerımıze karışmazlardı .. faız lobısıymıs yok mıtmıs bunlar olmazdı.. Zayıfız ve cok zayıfız.. dıgerlerı bunu bılıyor.. dalgaya alıyorlar.. Bunu anlamak gerekır
- +1 yıl
O zaman şu şekilde söyliyim. Ben her ne kadar takip etmesem olayları fazla. Bişeyler söyliyim. Bu adam bu ülkeye seçimlerle geliyor. Eğer çok fazla etrafında tehlike var ve çok fazla düşmanın varsa sanırım seçimden sonra biraz daha bir kaç arkadaşıyla dikatatörliğe yönelik bir yaklaşım sergilemiş gibi. Öyle düşünmek istiyorum senin dediklerinden sonra. Bana kalırsa çare yoksa bu yola biraz kaymaktan başka durum olmamış gibi. Adamda haklı mit içinde kimin adamı varsa var, jandarmada birileri var
- +1 yıl
emniyet sözde izinsiz dinleme yapıyor. Ee ne diyebilirim. Zamanında'da Atatürk az uğraşmamıştı bazı saldırılarla.
Biliyorsunuz ilk çok seçmeli parti denemesi başarısız olmuştu. Kolay değil bu işler en başta dediğim gibi.
Adamı suçlasak ne olucak? Kim gelsin istiyorsun? - +1 yıl
İkinci olarak;
Türkiyeye geri kalmış bazı ülkeler ve İslam devletleri özenir. Başka kim özensin. Yani asıl bahsettiğim islam devletlerinin
özenmesiydi.
Abd ve ingiltere neyimize özensin. Zaten Demokrasileri sadece halka karşı bile değil sadece baştakilerine göre ayarlanmış.
Neyimize özensinler. - +1 yıl
Biz eskisine göre güçlüyüz. Yoksa faiz lobisi denen şey 2001 senesindeki gibi canımızı okurdu.
Bizim iç işlerimize karışmaya çalışabilecek sadece dünyada 3-4 kişi var. Gerisi hava civa. Bu bir güç değilmidir?
Bunu dünyada başka kim yapabiliyor? Bu bir güç değilmidir? - +1 yıl
guc deıldır.. zayıflıklıktır.. olayları tam net olarak goremıyorsun.. Bır ulkenın guclu olması demek her anlamda: egıtım sosyal ozgurlukler zengınlık; yasam duzeyının yüksek olması.. doğu ve batı bır deıl; ıstanbul mahvolmuş durumda; çarpık yerleşme; ınsanların gıyımı kuşamı sokakların pıslıgı ne bılıyım bana afrıkayı çağrıştırıyor. Bu olmaz.. böyle gelısmıslık olmaz.. Bılımde neyız? Kısacası hıcız.. Hıc turk malının dünyada 1 olduğunu gordunmu. futbolda sporda aynı sekılde. Boyle olmaz.
- +1 yıl
sen sadece ıslam devletlerıne deıl; tum dünya ulkerıne orne olucaksınkı adamlar vay be dıyebılsın.. Sen kendı ıcındekı sorunları cozememıssın.. doğuda ozerklık dıye tutuurmus bı devlet ıcınde devlet var.. daha ıcındekı sorunları cozememıssın. Bırgun karsına alıp karşıt goruslu ınsnaları da dınlıyım nelerı var ıssızlermı ne yapıyım? kadınları nasıl daha fazla ıs hayatına katıyım. Okuma yazma oranı nasıl yukselır bunları dusunmemıssın.. sonra bız cok ıyıyız demekle lafla peynır gemısı yurumuyor.
- +1 yıl
demokrasiyle ılgılı soyle bır ornek verıcem: bır grup halk dusun: 20 kısılık ıclerınden 19 u cahıl salakca bıraz pek bısey anlamıyorlar. Kurnaz bırı gelse ağzı ıyı laf yapan sozlerını alsa ve başkan secılse..1 ıde cok akıllı ve sisteme karsı çıkıyor.. Cunku akıllı ve olayları ıyı goruyor.. Burada demokrası olmaz.. sen o 1 kısının hakkını koruyabılıyorsan ve gerçekten hakkını verıyorsan demoktası gerceklesır. kısacası demokrası azınlığın hakkını korumaktır.. çoğunluk zaten onundur.
- +1 yıl
Abd'kiler en çok türkün ürettiği yoğurdu yiyor niye öyle diyorsun. :) Ayrıca benim daha önce yazdığım acemilik yazılarımı okuyup durma. :) Bu kadar bilmememe rağmen iyi uğraşıyorsun benle ama ben seni yenicem zannediyorum :) Abla mı desem ne desem sana bilemedim ki şimdi. :)
- +1 yıl
Eveet şimdi cevaplara geçelim;
Haliçi ilk başta bok götürüyordu. :) Bu adam temizlemiş görünyor. Hakkını vermiyelim mi?
İkinci olarak İstanbul'daki tarihi eserler daha önceden kalmış. Onlar biraz düzgün yapılaşmayı sınırlandırabilir. :)
Üçüncü olarak; İnsanların giyimini kuşamını batıdan gelen mağazalar belirlliyor daha çok. İşte batıya özeniliyordu.
Sanırım ilerde batıya özenmek iyi mi kötü mü olduğunu anlıyacaz? Elbiselerinde şu anlık bişey göremedim istanbul'dakilerde :) - +1 yıl
Dördüncü olarak; Bilim ve teknolojide lider olunması için dini iyi anlamak gerekiyordu. Eğer dini anlamamışsanız elbette batıya bakarsınız.
Ama gerçek bu değildir. Geçmişe gidersek teknolojinin temeli doğudan çıkmıştır. Hep doğudan çıkar ama üreticek, bilen ve dini anlayan nesil gerek. - +1 yıl
Tüm dünya devletlerine hiç bir zaman örnek olamazssın. Eğer öyle olsaydı dini en iyi bilen olarak görünen insanlar diğer insanları
boş sebeblerle katletmezlerdi. Yani bu şu demek; hep zıtlık olmak zorunda. Yoksa hayatı hiç bir zaman öğrenemez ve anlayamazsın.
Kendi içimizde olan özerklik diye tutturmuş dediğin yere önceden başa geçen başka partilerde bir takım suç sayılabilecek şeyler yapılmış sanırım ve ayrıca
onları başkaları desteklemese öyle bişey kolay kolay olmaz. - +1 yıl
Ve tek başlarına devlet kurulmuş olsaydı oralarda bir yerde onlara diğer devletler desteğini geri çekerdi.
Çünkü amaç onlar değil biziz. Ve hepsi tekrar bizi geri alın diye bağırmaya başlıyabilirler.
Son olarak tekrar diyorum ki son yazdıklarına ithafen söyle kim yapsın? Eğer bu yapılanlar sana yetmiyorsa..
Elbette çok geçmişe göre çok daha iyi bir yerde olduğumuzu tekrar söylemek isterim. - +1 yıl
Son yazdığun cevabı daha yeni gördüm. Ona bakıyorum şimdi
- +1 yıl
Çoğunluk eskiden bilmiyor olabilir. Ama sanırım tam beklenmeyen, tahmin edilmeyen bir şey oldu son zamanlarda. İnsanlar akıllandı. Ne diyebilirim ki zaman asla birbirine uymuyor :) Azınlık denilen kesim her neyse şimdiye kadar bakılandan çok daha iyi davranılmış onlara görünüyor. :) Ne diyebilirm ki. :)
- +1 yıl
Senin son cevabında şimdi bir daha okudum da aslında hata yapmışşsın :) Demokrasi tam da dedğin gibi olur. :) O kişiye tam olarak bakamazsın çünkü ona baktın geri kalan çoğunluk ne olucak. O zaman en doğrusu %60-%70 çoğunluğa . Geri kalan da azınlığa düşer. Ve gerçekten de biz bu konuda yine iyiz. Çünkü bu konuda geçmişte de şimdi de de dış devletler bizi hep bu noktadan vurmaya çalışır. Biz şu anda bu noktada dedğim gibi ortanın üstündeyiz abla :)
- +1 yıl
cok cok cok yanılıyorsun.. soyle dıyım: yanı soyledıklerın tutarsız nedenmı? bılımde ıyıyız demıssın.. Iste dını de ıyı bılmek gerekiyor demıssın.. Afadersın ama ne dını nede bılımı bılıyoruz.. Dını bılsek bu kadar ahlak çökmez bastakıler dahıl bu bır.. Dını bılsek bu kadar cemaatlerın turemesıne ızın verılmezdı.. Sımdı düşman oldular ayrı.:) Azınlık konusuna gelıncede bu ülkede azınıkların hakları yoktur.. Bu ülkede gezı mıtıngınde ınsanlar susturulmaya calıstırıldı polıs zoruyla..
- +1 yıl
ınsanlar akıllandı demıssın.. Madem cok zekıyız: Doguda okuma yazma sıfırın altında resmen: batıda da egıtım bıtmıs durumda: ne bılım nede sanat hıc bıseyde gelısmedık: yerımızde kaldık: (ozel okullar harıc) devlet okulları bıtmıs durumdadır. Gelelım çoğunluk meselesine : Azınlıgı savunursak ne olucak çoğunluk demıssın: Nasıl yanı? zaten onlar o partiden çoğunluk dedıgın. Elbette onların hakları korunacak? Onemlı olan onun gıbı düşünmeyen bırılerının de hakları dusuncelerı?
- +1 yıl
gelelim ozerklık meselesine: Sen hıc haberlerı takıp etmyorsun sanırım: ( ya da kendıne hayalı bır devlet kurmuşsun herseyın güzel olduğu onun uzerınden sıyaset yapıyorsun? Adamlar ozerklık ıstıyoruz kendı ağızlarıyla dıyorlar? Basbakandan soz aldık dıye lafları var? Dıyorlarkı başbakan sozunu tutmasın savaş çıkarırız. Bu ne sımdı? Daha görecek gunlerın var? Bakalım ıc savaş cıktıgında da bu kadar gulluk gulustanlık konusabılecekmısınız? hıc sanmıyorum. gerceklerı gordugum ıcın de sukurler olsun
- +1 yıl
Bilimde iyiyiz dememişim abla :) Nerde okudun o yazıyı. :)
Demek istediğim din anlaşılırsa bilimde batıyı rahatlıkla geçme ihtimalimizin var olduğudur.
Konu akp ise önceden de düşmandılar. Cemaat chp'yi severdi. Politakanın arka planı bu şekildeydi. Ama bazen görebilmek için
biraz üzerinden zaman geçmesi ve Türkiye'ye edilen güzel bir beddua işin aslının anlaşılmasına yetebilir.
Belki fark etmişsindir Ukrayna taraflarında karışıklık oldu. Bunun yankısı Avrupa'da pek olmadı. - +1 yıl
Daha doğrusu ileri aşamaya gitmesin diye bişeyler yaptılar.
Hemen müdahale ettiler. Çünkü oranın karışması hesaplarına gelmiyor. Kim daha fazla karıştırcak elbette Rusya. Avrupa bunu ister mi?
Hemen müdahale ettiler. Ayrıca Rusya'da 3-4 kız gösteri yapıyor. Nasıl karşılık verildiğine bir bak.
link
Bizde polis'te dayak yiyor. Sıkıyorsa orda polis dayak yesin. Görürüm ben. - +1 yıl
Daha öncede dediğim gibi biz demokraside ortanın üstündeyiz abla :)
Gezi parkı ise küçük bir durum olmaktan çıkmıştı. Arayı karşılaştır istersen. - +1 yıl
Daha önceki partiler pek doğuya yatırım yapmamışlardır belki. Ayrıca orada o kadar karışıklık olursa yatırım
yaparsan yatırımın da yıkılır.
O zaman bir de şunu söyliyim. Dünyanın tamamı tek yöne bakmadığı gibi Ülkenin tamamınıda mutlu edemizsin hiçbir zaman.
Çünkü içimizde farklı her türlü kültürden insan barındırıyoruz. Ama şunu söyleyebilirm ki bu adam çok fazla insanı kapsamayı denedi. - +1 yıl
Arasıra biraz durağanlışıyor gibi. Ben gerçi takip etmiyorum pek. Ayrıca diğer şu anki partilerin hiç biri bu kadar kapsayamaz.
Ama yine diyebilim ki bu yapamadı diyelim daha fazla kapsayabilecek, yapabilecek kim var.
Kimi istiyorsun söyle ? Ben de ona göre cevap veriyim.
Ya abla takip etsem sana afedersin kapak gibi cevabı verirdim. Etmiyorum diye böyle oluyor :) - +1 yıl
Son cevabın içinde şöyle söyliyim;
O özerklik isteyenler sanıyorum ki daha önceden de öyle bir istekleri vardı. Çok daha önceden. Şimdi demokratikleşme arttıkça sen diyorsun ya
azınlığın sesi duyulmuyor diye işte oradan da düşüncelerin bir kısmı daha rahat çıkabilmeye başladı. Hani demokrasi yoktu. Var ki birilerinin sesi çıkıyor.
Bulgaristan'da 1989 senesinde asimilasyon politikası yapıldı oradaki türklere karşı. Türklerin zorla adı Bulgar adlarına çevirildi.
Türkler dağlara kaçtılar. - +1 yıl
Yakalamasınlar onları diye. Sonra Türkiye göçe izin verince 1 milyona yakın türk kendini korumak için
Türkiye'ye geldi. Böyle kurtuldular. Avrupa Birliği demokrasisini git bir gör istersen de sonra bizim demokrasimize suç atabilirsin.
Ayrıca Başbakan'dan söz alamazlar. Şimdi sana asıl planlanan politikayı tam söyleyebilmem için politikayı takip ediyor olmalıydım. O zaman
planlanan durumu sana yaklaşık olarak tam söylerdim. Başka ne diyim daha fazla son gelişmeleri bilmiyorum. - +1 yıl
Şimdi aklıma gelmişken söyliyim. Bizim okumamız, bilimimiz ve sanatımız o kadar da geri değil. Kutuplarda yaşamıyoruz ki 0'ın altında olsun. :) Sen hiç gülmüyorsunda :) Ne dir bu katılık abla :) Sanki biri seni ütülemiş gibi ayıp olmazsa. İçimden söylemek geldi. :)
- +1 yıl
Son söylediklerime ne güldüm ama :D
- +1 yıl
ben gerceklerı gorebıldıgım ıcın katıyım.. Sen ıse gerceklerı goremedıgın ıcın hayal dünyasında yasıyorsun.. Yazdıkların tamamen kafadan sıkma.. Hıc bıseyı takıp etmedıgın ıse cok cok acık.. Cemaat ıle chp bırlıkte demısın:) cok güldüm. Neden? Dune kadar beraber yuruduk bız bu yollarda dıyordunuz akp? bız ayrılamayız dıye sarkınızda vardı? Bızzat kendısı soylemıstı başbakanın? eskıden de düşmandık demıssınde:= senın bence dünyadan haberın yok? Oyle kendı sanal dünyanda mutlusun..
- +1 yıl
azıklıkların hakları demıssın? azıklık sadece bdp mıdır? sen oyle goruyor ve ıstıyorsan o zaman senın soyundan da suphe ederım. Bu ulkenın vatandaşı olamazssın.. Ikıncısı; ıste demıssın eskı hukumetler doğuya yatırım yapmadı:. Kardesım 10 senedır chp MHP ya da başka partılermı basta? 10 senedır akp denılen partı hıc bısey yapmıyor doğuya? sadece oy pesınde oy! nasıl kaldırabılırım dıye uğraşıyor? sonra demıssınkı oraya yatırım yapsan ne farkeder? o zaman yapma? bu seferde azınlıkların hakları?
- +1 yıl
sımdı bılım ıle dın bırada yürür demıssın.. Bılımde ıyı olduğumuzu soylemedım demıssın.. ıkı paragraf sonra o kadar da kotu deılız demıssın.! yanı bu bır celıskıdır? soyledıklerın tutarsız.. Kendı dusuncelerın deıl; başbakanın ağzından konuşuyorsun? o sımdı dese; cok ıyıyız sende ınanacaksın. Cunku bıat kulturu dıye bısey var ulkemızde maalesef. Bu anlayışa gore tek bır doğru vardır. Oda senındır. Baskasının doğru olabılecegı bıle kabul dahı edılemez. başka pencereden bakılamaz. bu cok yalnıs
- +1 yıl
Öncelikle şunu söylemeliyim. Gerçekleri görmek katı olmayı gerektirmez.
Yumuşak olamıyorsan bir hayatı kaybediyorsun demektir.
Beraber yürüdük bu yollarda demişlerse halkı birleştirme anlamındadır. Yani sizden aldık bu gücü, halktan aldık demektir. Cemaatle alakası yoktur.
link
Devamı için yukarıdaki yazıya bakabilirsin. Politikadır bu. - +1 yıl
İkinci olarak;
10 sene önce onlar geçseydi kendi iç politikalarında hatadan dolayı insanlar daha fazla bölünebilirlerde. İnsanlar biraz farklılık istediler.
Çünkü chp ve mhp tek başlarına güçlü değiller. Onlara da kaset oyunu yapıldı. Onlar kendini koruyamazlar ve ayrıca faiz lobisi denen şeyin
etkisinde kalabilecek en çok chp'dir. Başındaki kişi tam kendi başına bir güce sahip değil. Bir tür müdahale ile başa geldi.
Arkalarında başkaları var. Ama Erdoğan öyle değil. - +1 yıl
Karşı çıkabiliyor. Türkiye herhangi bir devlet değil. Dünya endeksinde
ayakta kalması için politikayı iyi bilen ve işi bilen biri başta olmalı. Örnek olarak mesela Almanlar politikayı pek
iyi yapamazlar. Merkel'i burayı getirip başkan yapsan ülkeyi batırır. Ama tabikide görünürde belli bir kendi çaplarında politikaya sahipler. - +1 yıl
Gene azınlıklara gelmişsin. Ülkemizdeki demokrasi ortanın üstünde diyorum. İlla itiraz ediyorsun. Yatalım kalkalım halimize şükredelim.
O zaman şöyle bişey söyliyim. Ünilere baş örtüsüyle giremezlerdi. Chp gelseydi. Bu hiç aşılamaz görünüyor. O zaman çoğunluk mu azınlık durumuna
düşecekti. Kapsama nerde? Bu parti bir çok şeyi diğerlerinden en iyi yapabilen bir parti. - +1 yıl
Son olarak; bilim ve din bir arada yürür yine dememişim. Çünkü öyle olsaydı batı şayet din yönünden dökülüyor. Neden bizden ilerdeler?
Bilimde iyi olduğumuz söylemedim kısmı senin o yazımdan önceki yazdığın yanlış anlaşılma yazına karşılıktı.
Sonraki bilimde kötü değiliz demem ise; elbette Türkiye yerinde saycak değil. Her ne kadar dini tam anlamasakta ve belli geriliklerimizde
olsa bir seviyede olmalıyız bilimde değil mi? Onu demek istemişim. - +1 yıl
Ama sonuç olarak asıl demek istediğim. Din anlaşılırsa tam olarak diyorum, şu anki seviyemizdeki bilimi alırız Dünya seviyesin üstüne çıkarırız.
Bu da bizi teknoloji merkezi yapar. Tüm onca bilimle ilgili konuşmalarımın sonuca bağlanma noktası burasıdır.
Sözlerimi yanlışlıkla cımbızlayıp bana karşı kullanmak için can atma. Ayıp oluyor sonra.
Bi de empati yoksunu demek istiyorsun. Biraz ayıp oluyor gene. Ben psikoloji üzerine çalışıyorum. Nasıl oluyorda başkasının penceresinden
bakmıyayım? - +1 yıl
Elbette bir durum mümkün. Oda karşıdakin penceresinden bakmayı istemezsem. Evet. Gerçekten dediğin gibi olur.
- +1 yıl
bence soyledıklerın gene bana gore bır anlam ıfade etmıyor.. Cunku gerceklerı goremıyorsun. Psıkolojı boşuna okuma. cunku anlayacağını zannetmiyorum. Bı bır. beraber yürüdüler tabı cemaatle yalan soyleme boşuna. varya sız az deılsınız. ya cok safsın ya da cok uckagıtcısın. Aynı mılletvekıllerı gıbı; kafadan atıyorsun? demıssın ıste efendım chp MHP gelse soyle olurdu? Nerden bılıyorsun? Yoksa gökten sana vahıyle mı geldı? Bıldıgın sallamışsın? Ilerıye bakamıyorsun? demokrasıde ıyıyız dıyorsun?
- +1 yıl
dıyorsunkı katısın: Alakası yok:) sadece zekı bırıyım.. neler donuyor farkındayım.? Ya sız boylemısınız ya? vay be? bız abd yız haberınız yok? dıceksınız:) güldüm yanı baya soyledıklerıne:) Bır de ayıp oluyor ama falan yazmışsın:) bırılerını kusura bakma övemem. Bence sende bana yaranmak ıcın farkında olmadığın partıyı destekleme. Neyı destekleyecegını bılmeden?:) ben kimseye yaranmak ıcın bırseyler yapmam. Gercekler uzerınden konuş:) hayaller uzerınden konuşma.. zıra bu hıc bıyere goturmez
- +1 yıl
ha dersen ben sana ınanma. ınandırma gıbı bır derdım yok.. Gerceklerı soyledıklegımı düşünüyorum .. Boyle turkıye bır yere gelemez. 100 yıl da kalsa olmaz. 1000 yılda kalsa olmaz. Sonuc cıddı bır ekonomik krız ya da beklenmeyen gelısmelerdır. Bu kadar basıt. Yok canım bız 10 sene sonra japonyo oluruz dıyorsan ona ınanıyorsan ınan. Bak sende buradasın bende buradayım bekleyip gorecez. Gercı sonra dersınız;ben oyle bısey demedım. Ben akplı deılım dıye?:) eh bır ınsan kısılıksız olursa yapacak bısey yok
- +1 yıl
söyleyecek fazla bısey yok.. Bekleyıp goreceksın sen. Bır laf vardır: ılerı goruslu olamayan ınsanlar ; tecrübe ederek ogrenır. Benım tecrübeye ıhtıyacım yok.. Ama senın var:.. Yasayarak öğrenmen gerek.. Yoksa tahmınle gerceklerı görecek ne goz var sende ne de oyle bır algı.. Neden psıkolojı okuyorsun? Bende duz mantık seyler okuman gerek? Matematık gıbı 2 2 4 hesabı.. Degısık pencerelerden bakamassın.Cunku kapasıte yok. Neyse benım gordugum bu.Ben oyle deılım desende bos..:) maalesf anlıyorum
Arkadaşım insan haklarına aykırı bu tip eylemler.Düşünce özgürlüğü yok kısaca.Uzun sürmez merak etme..Etse bile ''Kapatmak'' terimi çok komik?Hükümet istediğinde hiçbir siteyi kapatamaz sadece telekomünikasyon şirketlerinden erişimi engelleyebilirler.Gerek DNS değiştirip gerek 'Hotspot Shield' gibi proxy programlarından girebilirsin.Telefondada 'Opera' adlı browserı indirip girebilirsin.Bu Twitter ve Facebook kapatma gibi bir şey söz konusu değil hatta başbakan bu şirketlerle illegal bir anlaşma fazla kullanıcı yönlendirmek gibi bir amacı da olabilir.Normalde 7 milyon user girerken TR den kapatılınca 10 milyon girmiştir..Kısacası kimse 'Twitter' ve 'Facebook' gibi şirketleri kapatamaz sadece erişimi engelleyebilir ve bu dünyada yasaktır.Düşünce özgürlüğü kısıtlanamaz.Er geç bu diktatörlük bozulur..Buna 'DÜŞÜNCE DİKDATÖRLÜĞÜ' deniyor.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Eğer önümüzdeki seçimleri de kazanırlarsa komple internet dahi kesilebilir. Başlıkta da bahsedildiği gibi zamanında tivitır feysbuk kapanacak dediğimizde bizle dalga geçiyorlardı ki bu gün görüyoruz olanları.
Hala akp diyenler elini vicdanına koysun, tabi ki öyle bir yer bulabilirlerse...25 Yorumla- +1 yıl
bu geniş değil, basit düşünmekle ve cehaletle alakalı. köyümüze yol yaptı diyip akp oy atanlarda var. yahu o dallamaların görevi o zaten diyorsun ama anlatamıyorsun işte. Sıkıntı olan halkın cahilliği. Aysun Kayacı dağdaki çobanla benim oyum bir mi dediğinde kızmıştım ama harbiden haklıymış kadın. Bilinçlenme şart, yoksa akp gider bir başkası gelir.
- +1 yıl
o kız cok doğru soyledı.. tum tarıhcıler kabul edıyor.. demokrasının guclu olmasını ıstıyorsan aynı zeka sevıyesınde ve egıtım sevıyesının yüksek olduğu bır toplum yaratacaksınkı cahıl olan halkda onlardan bıseyler ogrensın.. Sımdı ıse egıtımlı kulturlu ınsanlar cahıl ınsanlara uyar olduk.
+1 yılbunlar çok normal ben hiç şaşırmadım.
gezi parkı zamanı dillerine dolamışlardı. bu kadar olayın büyümesine insanların birlik olmasına en büyük sebep twitter ve facebooktu.
o zamanlar bile kapanmamışken şimdi kapanmasının tek sebebi kendi nazik kıçlarının korkularıdır.310 Yorumla- +1 yıl
gezi parkı olaylarının bitmesini istemedi tayyip Erdoğan. bunu o zamanlarda da defalarca söyledim.
çıkıp parka gelse park sizindir güzel halkım dese 15 gün sonra o parka girip talan etse kimsenin umrunda olmaz. biz 30 şehit verdikten sonra 1 hafta da unutuyoruz da gezi parkını mı unutmıycaz.
halkı birbirine düşman eden erdoğandır. gerisi de boştur. - +1 yıl
nefret imparatorluğu diye bir gerçek var.
herkes mutlu mesut olsa devlet otoritesine ihtiyaç duyulur mu arkadaşım ? devlet sürekli otoritesine gösterebilmek için düşmanlar ister. bunu zamanında alevi sünni ile sağcı solcu ile kürt türk ile yaptı. şimdi de tayyip ve anti tayyip olarak ikiye bölündü ülke. bir anlamda %50 ve diğerleri.
- +1 yıl
ben artık dinlemiyorum mesela ulusa seslenişlerini, gerçekten canım sıkılıyor aptal yerine koyması insanları.
ama ne yalan söylim dün çok eğlendim sesini oyle duyunca =) - +1 yıl
yok yok bildiğin pikaçu olmuş =)
- +1 yıl
bakalım ne olacak pazar günü. benim bulunduğum yer kesin chp'ninde. vatanımın geri kalan kısmı ne olacak merakla bekliyorum.
dinlenmesi ayri bir olay orada konuşulanlar ayrı bir olay olayın elinden tutulacak bir yanı yok ama şu var arkadaşlar biz youtubeyi kapatmadık sadece Türkiye üzerinden girişini engelledik yani o video orada hala sadece türk halkı bilmesin duyulmasın derdindeyiz şu an faiileri bul hükümet kimse bul da hesap soralım sonrada sana tabi sen nasıl kendi askerini kendi askerine kırdırısın
03 Yorumla- +1 yıl
koyun çok canım ondan
+1 yılphoenix
bing.com a girdim
herhangi bir şey tarattım
ama videolarda
bir de baktım ki videolar orada calışıyor ama kucuk ekranda
sadece mouse ile ustune geliosun ama sadece ön izleme olarak geliyor :p16 Yorumla- +1 yıl
herkes farkında neyi eleştireceksin ki.
ne yapılabilir ?
hiçbirşey.
Yapacak birşey yokken eleştiri yetmez.
2014 deyiz ve hala sandıkta kim kazanırsa onun taraftarları dısındakiler bertaraf. o yüzden sen egitmensin. ögrencilerini kitap okumaya tesvik et. kültürü artsın. sürekli kitap okut. Din kitabı da dahil. - +1 yıl
Aslında senin yapacagın yüksek doktora ve ileriye devam.
Belki o zaman bir yerlerde egitim mufettişi ya da ilçe egitim müdürü vs olabilirsin. okul müdürü vs.
ya da kurum ici yatay geciş vs. bilmem araştır işte.
müfredat dışında sadece kitap okumaya yönlendirmelisin.
okuryazar olmak kitap okur bu kişi anlamına gelmiyor biliyorsun.
okudukları genelde para üstünde yazan rakamlar ya da manavdaki fiyatlar vs vs.
- +1 yıl
hadi bakalım.
Adam artık olayı aştı diktatörlüğe doğru hızla yol alıyor...
40 Yorumla
+1 yılbunda ne var herkes biliyor gizlisini fakat türkiyenin %70 salak
40 Yorumlayaptıkları yolsuzlukların hırsızlıkların ortaya çıkmasını ülke genelinde duyulmasını bir nebze engellemek için yapılmış stratejik bişey az kaldı ya seçimle ya da tüfekle gider bu adam
24 Yorumla
+1 yılbende mi bir youtube sorusu açsam sinek avlıyoruz felsefede felan.
30 Yorumla
+1 yılbi akp reklamında bu hükümetten önce internet yoktu falan filan diyolar ulan şimdi varda ne oluyor herşeyi yasak
22 Yorumla- +1 yıl
sağol :)
+1 yıldevran dönecek bundan hiç süphem yok nasıl onurlu insanları işlerine gelmedikleri için hapse tıktılar aynısı onlarada yapılacak.
10 Yorumla
+1 yılAdam Turkiyeyi dunaya rezil etmek icin herseyi yapiyor.
Birde her mitingde ecdadimiz diyor ya.. o da enteresan adam Turkum demiyor Gurcuyum diyor ve her mitingde ecdadindan bahsediyor :p00 Yorumla
+1 yılTüm akp liler deve kuşu gibi olmayan beyinlerinin süslediği kafalarını toprağa gömmüşler
14 Yorumla- +1 yıl
beyin bedavada bunlar o beyni alamayacak kadar beyinsiz
- +1 yıl
koyun çok canım ondan
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi olmuş kapatıldıgı. En azından çoluk cocuğuı siyasetten uzak tutarlar bir nebze. 31 mart'ta açılırr zatenn
010 Yorumla- +1 yıl
coluk çocuk sıyasete gırmeyecek dıye you tube kapatılmaz.. amaç başka.. coluk çocuk genede sıyasetın ıcınde maalesef. onunla ılgısı yok.. maksat sır saklamak:. mıllet duymasın. yoksa allah askına senın coluk cocugun sıyasete gırmış gırmemıs erdoganın umrundamı? hala anlayamadınızmı onun umrunda bıle degılsınız.
Cevap sahibi+1 yılSorun umrunda olup olmamak değil kardeşimmm... Tayip youtube 'yi kapadıgında senin oraya girebileceğini bilmiyormu ? Sen girersin okursun izlersin eywallah ama bunu bir çocuk yapamaz... Sır saklamak derken ? bütün sırları döküldü isyan çıksaydı şu dakika onu hükümetten indirirlerdi %50 gibi bir taraftarı var kolay kolay yenilmezz
Cevap sahibi+1 yılorasını Yüce Allah bilir ne desek yalan olur ama eğer kötü bir insan ' sa ALLAHU TEALA fazla şans vermezzz kardeşimm
Cevap sahibi+1 yılinşallah'ta yorumu yapınca 5 kişi beğenmemiş yorumu mu. Çoluk çocuk dedim ya kendilerini o kategoriden saydılar hralde vah vah :D
Cevap sahibi+1 yıl:D sağlık olsun koy g*te rahvan gitsn derlerr. :D
- +1 yıl
başbakan olsam senin babana cinsel ilişkiyi yasaklardım. senin gibi bir beyinsize daha tahammülüm yok artık. merak etme babanın da zoruna gitmez alışmışsınız saçma sapan yasaklara zaten
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Devletim milletin güvenliği söz konusuysa engellenir.. önemli olan senin kimin tarafında olduğun gerçi belli ne tarafta durduğunda :))
219 Yorumla- +1 yıl
devletın ve mılletın guvenlıgı ıkı tane kaset cıktı dıyemı bozulacak? ılahı guldurmeyın.. :):) dagdakı adam bu sabah aksam açıp bu vıdyolarımı ızlıyor kı? elıne tüfek alıp ortalığı dağıtsın..:) başbakan ağzıyla konuşan bırı daha..:) su huyunuzdan vazgecın ya:)( bıraz kendınız olun.. bunlar senın dusuncelerın bıle degıl..
- +1 yıl
Ve yine senin gibiler bu bayrak altında yaşarken diğer ülkelere hizmet edip bu ülkeyi diğer ülkelere şikayet ediyor resmen başkanın kılıçdar gibi ..ama tarih darbeleri 28 şubatları unutmadığı gibi sizleride sizleride unutmayacak tarihe altın harflerle geçtiniz. torunlarınıza anlatacak bir modern darbe hikayeniz olacak utanacakmısınız bilmiyorum
- +1 yıl
ya bı bırak allah askına bı tutturmuşsunuz 28 subat? sen su an turkıyenın cok mu ıyı olduğunu zannediyorsun.. Terorıstle ıs bırlıgı yaptı; ulkeyı sattı; egıtımın suyu cıktı.. Dıger ulkere alay konusu olduk.. Sen daha neyın kafasını yasıyorsun? Sen benım yasadıgım yerde yasa bakalım bır.. Bıraz acı cek, bıraz ınsanların ıcınden gel.. ondan sonra yorum yap.. vay efendım bız suradayız de.. zorla soyletıyor.. çalıp çırpmakla olmuyor bu ıs.. Ahıtette hesap vereceksınız hesap.. hesabını ıyı yap.
- +1 yıl
Türkiye ağırlıklarını atmak üzere.. batılı gördü bunuda siz göremediniz.. ortadoğuda neler oluyor.. türkiyeninde bir politikası var orada feto ile neden kötü olduk onların planını bozduk bop çöktü yıllardır hazırlanan Ortadoğu projesi türkiye ayağı bozuldu kavga budur.. biz bölgede ciddi bir gücüz buna inanıyorum bunuda ne bahçeli ne kılıçdr ancak Erdoğan yapabilir diye düşünüyorum sevdam ülkem anlatabildiysem...
- +1 yıl
nee? sen sımdı bop projesını erdoganın bozduğuna mı ınanıyorsun:) kardeş yapma...) sen nerdesın? düne kadar ozerklık verıcez? acılım yapacaz .. Daha bugun mıtıngde dedı. Iste sayın kurt kardeslerım bızler sayasınde bı yerlere geldınız dedı.. Sayın ocalan anlaşırız dedı.. Inanamıyorum bunları gormedıgıne.. Çoktan ulke topraklarını bır an once satmanın pesınde.. Amac sadece oy .. herkesı bısekılde kandırmak. abd ıle sarmaş dolaş oldu..abd benı destekliyor dedı. obama yalanlamadımı?
- +1 yıl
onu destekleyen kendısıyken yaptıkları onu gosterıyorken; demedımı dıyarkabır yıldız olucak? ıste bır koru korune ınanma daha... bunları söylerken abd nın projesı varya uyguyalacagız ya demedımı? konuşması var yanı .. canlı canlı.. bırde kalkmış dıyorsunkı ıste vay efendım yokcanım o oyle sey yapmaz.. bence ya sen uyduruyorsun aklamaya çalışıyorsun.. ne yapacağınızı sasırdınız sızde? utanmasanız o temız hıc evlenmedı bakır kaldı dıceksınız.. tövbe tövbe.. bu kadar da kuyruklu yalan olmaz
- +1 yıl
Güzel kardeşim madem tayyip Amerikan destekli neden istenmiyor.. :)) biraz geriden geliyorsun Erdoğan sistemi bozdu evet işbirliği yapmıştı neden çünkü senin yaşın müsait bunu bilmeye hatırlarsan onların istemediği hiç bir parti ayakta kalamadı Erbakan özal İnönü.. Erdoğan bu sisteme uyar göründü ve projeye girerek önce askeri vesayeti çökertti sonra güçlendi ve son olarak abd ye yamuk attı birde böyle bak :))
- +1 yıl
yada son bısey dıyım.. o adamın gozlerıne bak.. o kını nefretı öcü goreceksın.. ne kadar sınsı olduğunu.. kalbın aynasıymış gözler.. ben o gözlerde sadece kavga goruyorum.. sıkıntılı bır ruh halı.. hıtlerınkıne benziyor.. oda ruh hastasıydı.. ama halk da onu sectı.. sonunu gorduk.. yalnıs yol kapıdan döner ıns.. Kım haklıysa umarım o kazanır dıyorum ben.
- +1 yıl
askerı vesayetı guclendırdımı? yahu adam ataturk ve asker düşmanı .. oldu olalı ataturk sevdalısı dıceksın.. yok oyle bısey.. ne kadar düzenbaz olduğunu daha az once sen soyledın.. o adam cok çıkarcı bırı.. memleketını seven falan da bırı deıl; oyle olsa herseyı duzeltır halkı halka kırdırmazdı.. nefretı aşıladı ınsanların gönlüne.. kızgın bır kalabalık yarattı.. ondan once hıc kimseye duyulamayan bır nefretı yarattı.. ve ne acıdırkı bundan zevk alan bır başbakan yazık. onu sevmıyorum.
- +1 yıl
.. ne haını.. asıl sen bıl kım düşman kım haın.. ben tarıhımıde cok ıyı bılıyorum merak etme.. ve sunu bılınkı o orda sıyaset yapıyorsa ataturk sayesınde .. nankörlük yapmasın.. Allaha hesabını verecek zaten.. ve hepınız orada olacağı gunu beklıcek.. gun yakındır meraklanma sızınde sıranız gelecek.. gerçekten oyle bır gun gelecekkı ozur dilemek ıcın kapıda kuyruk olacaksınız.. ama ıs ısten gecmıs olucak.. haydı uğurlar ola..Kur an da belırtıldıgı gıbı sızın yolunuz sıze bızım yolumuz bıze
+1 yılTwitter a hiç girmedim youtube ye gelince çok kapatıldı açıldı alışmıştır ve şuan dünya ülkelerinin yarısında erişime engelli
010 Yorumla- +1 yıl
Harbiden safmışsın netten araştır bakalım dünya sansür listesini.
- +1 yıl
afadersın ama bu kapatılan ülkeler hepsıde gerı kalmış adam yerıne koyulmayan ülkeler.. sen sudanı bangledesı ulke olarak bır abd gıbı goruyorsan ben napıyım.. coğrafyan zayıfmış.. bırde bana dıyorsun saf dıye.. bu ulkelerın halı bellı hepsıde dokuluyor.. demokrasının besıgı olan ıngıltre kapatır ya da abd yasaklar anlarımda .. bunlar yanı ne anlar demokrasiden.. ıran mıs.. gerı kalmış arap toprakları..
- +1 yıl
Sen hala geç gerilikten bahset hangi siyasi lider olursa olsun sosyal ağda video paylaşım siteleride tekrar bize karşı silah olarak kullanılacak. Ben siyasi bir tip değilim emin ol tipime baksan bu en son ak partili olacak adam dersin ama bu adamlar senin devlet sırrı kapsamındaki bilgileri dinleyip o siteleri kullanıyorsa o sitelerde buna göz yumuyorsa 5 yıl sonra iç savaş ortamında görürsün youtubeyide faceyide tweetide.
- +1 yıl
gerı ülkeler doğrudur.. demokrasılerı egıtımlerı sıfır bızım gıbı yalanmı? devlet sırlarıda dınlenmemelı ancak; bır adam bundan ıstıfade edıpte paraları yurutur halkı olmayacak seyler ıcıne sokarsa bunu halk bılmelıdır.. bence basa durust ınsanlar gelmeli.. böyle soformus ıste kamyoncuymuş futbolcuymuş zamanında para kazanmak ıcın olmadık mesleklerı deneyen adamdan ne beklersınkı.. aıle yapısına bak adamın.. cemaat kulturunde buyumus sımdı posta koyuyor.. bu kadar tutarsız..beraberce yanacaklar
- +1 yıl
ayrıca bıızm gobegımız bagdeslemı kesıldıkı ; sımdı onları savunur olduk.. ne yanı sımdı sudan abd ye savaş açsa bızde acıcaz? onların yaptıklarını neden yapmak zorundayızkı neden anlamadım=? yoksa senın bu ülkelere bır hayranlığın mı var? ne aalaka onlarda doğru bır uygulamayken ayrıca bızde yalnıs olabılır? bunu kıyaslaman bıle genıs dusunemedıgını gosterıyor.
- +1 yıl
Ülkenin yüzde doksan dokuzu müslümansa karıştırılmaya mahkumsun. Siyaset yapmak istemiyorum çünki boş muhabbet sen istediğin kadar rahat ol isteme ama onlar durmayacaklardır. Bir laf vardır hani sen istediğin kadar unut ama onlar senin Türk olduğunu asla unutmayacaklardır. İyi akşamlar.
- +1 yıl
Turkıyeye ozenıyorlar demıssın.. nesıne özenecekler.. belkı afrıka oznıyordur.. ama bır ıngıltere bır abd turkıyeye ozendıklerını ornek aldıklarını hıc sanmıyorum.. Cunku el dıvan duruyor genelde obamanın karsısında. Bu bır.. Ülkelere neden ozenılır? Guclu olduklarından .. Guclu olduğumuzu düşünmüyorum cunku dıger ulkerler bıızım ıc ıslerımıze karışmazlardı .. faız lobısıymıs yok mıtmıs bunlar olmazdı.. Zayıfız ve cok zayıfız.. dıgerlerı bunu bılıyor.. dalgaya alıyorlar.. Bunu anlamak gerekır
- +1 yıl
pardon yalnıs yere yazmışım.. ama sen de oku.. farketmez. belkı bıseyler ogrenırsın. Bırakın su dını sıyasetıde.. Ne alaka. ya.. ben sımdı ıran musluman dıye onun dedıklerınımı yapıcam? böyle bır alaka nasıl kurdun anlamadım? Bız Turkuz dıye Turkmenıstanın dedıklerını aynısını yapmak zorunda deılız.. Bu kadar basıt ya.. bu kısılıksızlıktır resmen.. verdıgın cevaplarda saçma .. yok unutmayacaklar.. yok bos muhabbet.. doğru duzgun bısey yazamadığın ıcın eksılıcem. cunku ıkna bıle edemedın.
- +1 yıl
Ben özentiyle ilgili bişey söylemedim. Konuşulacak çok şey var emin ol bilgim çoktur bu konularda ama başımıza geçecek yönetici malesef yok. Çıkmalıyım iyi akşamlar kalıp tartışmak isterdim ama keşke bizim konuşmalarımızla birşeyler yoluna girip düzelse ama ne olursa olsun başa çıkan ilk kendi cebini dolduracaktır hangi parti ve her kim olursa olsun.
Muta nıkahı dıyorlar bakalım o mu cıkcak :D
03 Yorumla
+1 yılface'de kapanınca çıkarlar ortaya :D
00 Yorumla
+1 yılyasaklarla yönetiliyoruz artık yazık bize :S
05 Yorumla- +1 yıl
yaa hadi bak hırsızı az çok anlarım da bu sağda solda hırsızın avukatlığını yapanları anlayamıyorum. herifler bir yasak gelsede savunsak diye tetikte bekliyolar. ulan oyunu kime verirsen ver ama o adamı savunmak zorunda değilsin ki sen onlara muhtaç değilsin, onlar sana muhtaç... bunu anlayamadığımız sürece bizden ne köy olur ne kasaba arkadaş
- +1 yıl
aynn öyle yaa sen yine az söyledin :) adam mitingde alayınızın m k dese donalıp beklicekler bide ayy önce beni becerir inş. die bide dua edicekler o derece olmuşlar artık :)) bir durun düşünün Allah beyin vermiş bir onu kullanın dimi yok
sıra facebookta :D
02 YorumlaBıktım artık.
10 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri