"Seni çok özledim hiç aklımdan çıkmıyorsun amma sana asla geri dönmem diyen sonrada seni sildim diyen eski sevgilinin amacı nedir?

Kısa bir ilişki değildi 1 yıla yakındık. Yaşananlar olsun falan her şey harikaydı. Saçma salak bir sebepten terk etti 3 ay önce, gıcıklığına benim nefret ettiğim itin biriyle çıktı ama aynı yerde değillerdi ve ayrıldılar. Geri dönmesi için beyaz yalan denilen saçmalığı yaptım keşke yapmasaydım ama insanoğlu hata yapabilir. Sonra kavga ettik telefondan ve ağza alınmayacak hakaretler ile konuştu ve umrumda değilsin vb engeli bastı. Sonra bir kaç gün sonra engelimi kaldırmış hemen fırsat bu fırsat tüm gerçekleri anlattım noksansız. Sessiz kaldı tabi 5 gün sonra seni çok özledim hep aklımdan çıkmıyosun ama sana geri dönmicem diye bir mesaj. Neymiş benden nefret ediyormuş ve aklındaymışım.. Sonra beni tamamen sildiğini söyledi. Madem beni tamamen sildin nasıl özlüyorsun. Onu da geçtim sildiysen yazmaya tenezzül bile etmezsin doğru değil mi? Upuzun bir mesaj attım gayet güzel ve duygu yüklü ona da görüldü attı kalpsiz. Kusura bakmayın uzun yazdım ama kısaca sorum şu : Bu kız geri döner mi. Yani sırf az daha sürünmem için mi seni sildim diyor
"Seni çok özledim hiç aklımdan çıkmıyorsun amma sana asla geri dönmem diyen sonrada seni sildim diyen eski sevgilinin amacı nedir?