Kişilik kaybetmesi insanın kendini kaybetmesi ?

Hani insan ölü gibi yaşar ya gündüzlere kadar uyur yediği içtiği aldığı nefeste hiç bir anlam bulamaz . bir nevi yaşayan ölü gibiyim arkadaşlar . Yapmam gerekenler var sorumluluklarım var ama ne yapacak enerjim ne de umudum var . Her günüm bir önceki gün gibi sade sessiz kaybolmuş geçiyor . Ne bir arkadaş ne bir hayat . 3 4 ay dır bu haldeyim vicdanen de kötü hissediyorum son 2 aydır ne derslerime gidebildim ne de herhangi birşey yapabildim . Bu nası bir ruh halidir ki anlıyamıyorum . Param yok geleceğim yok bir umudum yok . Ölmek istiyorum ama onun bile mümkünatı yok . Dışarı da ki insanlara bakıp imreniyorum sanırım ben yaşıyamıyorum . 50 yaşında ki babam bile hergün disiplin ile sabahın köründe kalkıp işe gidiyor . Ben se öğlene kadar yatıp çalışmam gereken yıgınla dersim var ken sadece boş boş oturuyorum . Ne bir sebeb var ortada ne de bunu yapmam gerektiren bir durum . Vicdanım sızlıyor bana verilen emekler gayretler boşa gidiyor diye . Varmıdır bunun bir hal çaresi doktora gitmeye de korkuyorum . İşin aslı ne yapacak bilmiyorum
Kişilik kaybetmesi insanın kendini kaybetmesi ?