Erkek arkadaşımın üstüne çok düşüyorum ona çok değer veriyorum o benden soğuduğunu söylüyor ne yapmam lazım?

Öncelikle biraz uzun yazacağımı söyleyeyim. Erkek arkadaşımla 1 yıldır beraberiz beni elde etmek için çok uğraştı ilk sevgilim kendisi. 1 yıl içinde ilk aylarda seni kaybetmekten korkuyorum diyen erkek şimdi yeter bıktım senden, hastasın, canımsın, safsın diye beni aşağılar oldu. Ne zaman bir yere gidelim desem ben seni peşinde koşan, her istediğini yapan hav hav diyen biri olamam diyor. Oysaki ben tam da tarif ettiği biri gibi oldum. Gerçekten emin olduktan sonra onun sevgili oldum ve her istediğini yaptım. Etrafımda arkadaşım dahi kalmadı her gün buluşuyoruz benim arkadasım Yok onun yine bissürü dostu var. Anlatacak kimsem Yok. Ben mesaja iki elim kanda olsa cevap veririm o hep geç cevap verir. Ne zaman o olmadan dışarı çıksam burnumdan getirir. Ailemi sevmez. Bazen aklıma koyuyorum ayrılacağım diye ama yine her tartışmada özür dileyen ben oluyorum o çok zor özür diler ben isterim çünkü. Sanırım artık beni sevmiyor ne kadar seviyorum evlenicem dese de öyle. Başka kızlarla iletişimi Yok ama bakarken görüyorum. Ne yapmalıyım değerim nasıl artar yardım edin.
Erkek arkadaşımın üstüne çok düşüyorum ona çok değer veriyorum o benden soğuduğunu söylüyor ne yapmam lazım?