Aşk İlişkileri Unutamadığınız bir ayrılık konuşması var mı? gariptasarımcı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karşı tarafa bunu nasıl söylediniz veya o size nasıl söyledi? Bu sizi ne kadar etkiledi? Hala unutamadığınız bir sözü var mı? Unutamadığınız bir ayrılık konuşması var mı? Cevapla Ayrılık Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kavga ederek ayrılmıştık annelerimiz ayrı babalarımız bir bir kız kardeşim var ve onu çok seviyor."Kardeşin gibi olamadın doğru siz ayrı annedensiniz, kaniniz ayri "demişti o kadar zoruma gittiki 0 1 Yorumla gariptasarımcı +1 yıl Haklısın Yorumla
SessizÖlum Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Yuzsuzlugu aklimda yer edindi unutamiyorum napalim 😊 0 0 Yorumla
baykimse1903 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. Sadece seni seviyorum diyebildi bende hiç bişey diyemedim 😣o son hgoz göze gelişimiz hep aklımda şimdi çok uzaklarda gitti bu dünyadan 1 0 Yorumla
siyahkedi2407 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı. Bana en son seni seviyorum demisti gule gule ayrilmiştîk keske de kavga etseydik kotu hatirlardim guzel hatirlamak cok kotu 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. hatırlamak istemediğim var 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar