+1 yılŞimdi bu soruya cevap vermeyi çok istemedim ama ufkunu genişletmek bakımından şunu söylemek istiyorum: Cinsel birliktelik, içerisinde cinsellik dışında detayları da içeren bir birlikteliktir. Üstelik bunu eşinle yapıyorsan, ona yaklaşımından ilişki sırasında konuştuklarınıza varana dek (bakımlı olmak da dahil) pek çok detayı var bu işin. Düşündüğünün aksine bu meseleyi hiç kafasına dahi takmayabilir. Ha nasıl tatmin ederim diyorsan, onunla bu konuyu konuşmalısın. Çünkü neleri sevdiğini ancak o bilir. Keza senin neleri sevdiğin de burada önemli olacaktır.
07 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeye Yanıt: Bence sen kendine güvenmiyorsun. Adamda sorun yok; sende sorun var şu an.
Soran+1 yılGüveniyorum aslında herşeyde ama göğüslere gelince utanıyorum sadece bütün sorun o
- +1 yıl
Tamam işte; güvenmediğin için utanıyorsun. Daha büyük olsa utanmazdım diyorsan o güven eksikliğini de ispatlamış olursun. Hem eşin seni beğeniyor; sen de kendini beğenmeye başlamalısın bence. Aksi halde eşinden (aslında müstakbel eşinden) sana gelen seviliyor ve beğeniliyor olmanın enerjisini ve güven tazeleyici etkisini pek alamamış olursun.
Soran+1 yılHaklısın küçük olduğunu hiç düşünmicem bakalım o şekilde nasıl olcak umursamıcam
- +1 yıl
Yok, yok. Küçük olduğunu kabul et. Kabul et ama bunun bir sorun olmadığını da kabul et. Keza gerçekten de bir sorun değil. üstelik vücudunun genel oranı eşinin hoşuna giden bir şekildeyse, göğüslerin de bunun bir parçasıdır. Kendine bir bütün olarak bak; gördüğün manzara tamamsa, gerisi teferruattır.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
ufak olması her zaman avantaj bir bayan için ben erkek olarak erkek gözüyle ufak olmasından rahatsız olmam büyük olmasından rahatsız olurum en azından koşarsın zıplarsın rahat rahat dışarıdan bakınca öyle büyük olsun diye çoğu erkek can atmaz yani zaten seni seven böyle sevmiş... boşver takıntı yapma
En İyi Cevaplar
+1 yıleşin seni seviyorsa. göğüssüz olsan bile kabul eder.
evlilik göğüse bakmaz. yüreğe bakar.
söz konusu konuya gelince. eşin göğüsten haz alan biri ise bunu beraber atlatırsınız. çünkü bunu biliyor ve bilerek evleniyor. başka şeyler yaparak arayı kapatırsın.
ama göğüsle ilgilenmiyorsa zaten sıkıntı ollmaz.
göğüs kanseri olupta 2 gösü olmayan kadınlar var arkadaşlar. halinize şükredin.
bazen küçük göğüs iyidir. benim görüşüm24 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok şükür ama insan düşünmeden edemiyor işte
- +1 yıl
takma kafana.
seni seviyorsa en iyi olan kendinin olduğunu bilip mutlu olacaktır.
önemli şeyler değil bunlar. başımdan evlilik geçti benim. aldatıldım ayrıldım.
küçük göğüslüydü. bilakis daha çok hoşuma giderdi illa yatak anlamında değil. dikkat te çekmiyordu dışarıda. düşünsene kafam kadar göüğüsü var millet bakar katil olurum :)
Soran+1 yılBöyle düşünen erkekler olmasına sevimdim umut verdi🙈
- +1 yıl
sıkma canını. seni seven senden her türlü haz alır
Yahu ne saçma takıntılarınız var. Seni göğsün için sevmeyen erkeğin cehennemin dibine kadar yolu olsun zaten.
Evlilik bundan ibaret değil. Adam seni seviyosa problem etmez, etmemeli.00 Yorumla
+1 yılSen kafana takarsan daha cok goze batar. Konusunu etme. Bomba gibilermis gibi davran 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle davranmam için birazda olsa büyük olsaydı davranırdım ama nasıl olcak bilmiyorum 😞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılSevgi, aşk cinsel objelerden ibaret değil sadece, herkes popülizme kapıldı gidiyor. Saf, temiz aşk düşünen kalmadı hiç. Varsa yoksa cinsellik. Bence takmamalısın bunu. Karşındaki seni seviyorsa bunlar dert edilecek sorunlar değil. Yeter ki birbirinizi sevin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkilonuz kaç zayıf bırımısınız, kilo aldıkca belki buyur ya da spor yaparak göğüs antrenmanları ile , biz erkekler dümdüz olan göğüs bolgesını şişirip genısletebılıyoruz bı eğitmene danışman gerekebılır, ayrıca küçük olsada seven için bu farkedılmemelı senın kendine olan özguvenın acısından spora odaklan derım
011 Yorumla- +1 yıl
ayrıca nişanlın beğenmıs göğüslerını ve ılıskı esnasında da zamanla emilerek ellenerek gün yüzüne cıkacaklar buna sen bıle şaşıracaksın bunuda aklında bulundur cekınme özgur bırak onları
Soran+1 yılNişanlımı biraz tanıyosam ben kendimi kötü hissetmiyim diye öyle bişey söyledi ama büyük olmasını tercih ederdi. Bide destekli sütyen toparlamıştı o olmayınca evlenince ne yapıcam bilmiyorum. Sporu düşündüm aslında işe yarar mı bilmiyorum bide ne kadar zamanda işe yarar belki araştırabilirim
Soran+1 yıl47 kiloyum 1.59um
- +1 yıl
spor devamlılık ıster 3 aydada gelısım gosterebılırsın 1 aydada rutıne bağlıycaksın hocanın verdığı programa gore haftada 2 gun bıle yapsan faydası olur ve zayıfsın evet kılo almanada yardımcı olur spor iştah acılır vb... ya belden aşşağın tutmasaydı bacakların tekerleklı sandalye ya da değneklere bağlı yaşasaydın benım öyle bır arkadasm var ve evlenmek tek hayalı oyuzden sorun edılmemelı bu.
Soran+1 yılHaklısınız çok şükür bizim dertlerimiz basit kalıyor dert bile değil ama işte
- +1 yıl
dertten ziyade dediğiniz gıbı sızı rahatsız eden seylerse ve iyileştırılcek durumsa üzerne gıtmek gerekırkı sızınkıde emın olun ıstedığınız gıbı olacaktır, hele bıde cocuk yapınca doğum sonrası oh oh tam kıvama gelırsnız :) ama bı fıtness hocasına danısmanızı ısrarla tavsıye ederım
Soran+1 yılşu an çalışmıyorum ve düğün hazırlığı dönemi malum böyle bişeye para ayıracak gücüm yok ama internetten biraz araştırıcam bunu
- +1 yıl
evde ucuza alınan bı kac aletlede yapabılırsın '', bayanlar için evde göğüs büyültme egzersizleri '' şeklinde aratırsan bulabılırsın ,,, ben mesela evde 2 adet dumble ım var , bench press yaparım yere uzanarak sonrasında üst göğüs hareketi yaparım zaten göğüs antremanının 2 bankı hareketıdır bu , bu hareketlerı bayanlarda yapıyor salonda 2 haftada faydasını goruyorlar, dediğim hareketlerı evde rahatca yapabılırsın göğüs kafesinide öne cıkarır bunlar,,2 adet dumble sadece
Soran+1 yılSüpersiniz yapıcam kesin çok yararlı oldu heleki 2 haftadada işe yararsa mükemmel olur
- +1 yıl
herkesın vucut yapısına gore değişiklık gosterır tabıkıde ama emin ol faydasını goreceksın nekadar erken başlarsan o kadar faydasını gorursun tabıkıde :) umarım dileğiniz gerceklesır :)
Soran+1 yılİnşallah sağolun🙏🏻
İnternetten doğal yollara bakabilirsin. Ama eşin sırf bu mesele yüzünden kötü bakış göstermez diye süşğnüyorum takma kafana boşver.
19 Yorumla
Soran+1 yılBakıyorum deniyorum ama etki edermi bilinmez
Soran+1 yıl24 yaşındayım
- +1 yıl
"Canım bir ay düzenli gündüz rezene çayı akşamda şerbetçi otu çayı içtim sallama değil ama aktardan keten tohumu yağı ile masaj yaptım bazen günde iki kez bazen bir kez en az 10dakika, haftada dört gün buz aküsü varya onla böyle aklıma geldikçe goguslerime değdirip masaj yapıyorum sisiyo hemde kan akışı hızlanıyor bunu dört gün yaptım , beş altı ve şuanda yedinci haftamdayim hayıt tohumu içiyorum ve adaçayı kullanıyorum içiyorum yani masaj tabiki devam ama bu sefer seerbetci otunu kaynatıp blendirdan geçirip yağsız el kremi ile karıştırdım ve azcikda keten tohumu yağı ekledim , kara üzüm yiyorum üç tane avakado haftada iki ceviz günlük 12cm büyüdü 7haftada canım otları dördüncü ayım dolunca birakcam ama adacayini haftada iki üç kez içip masajı artık yaşam stili halı e getircemmm" internette bunu buldum bir okur musun
Soran+1 yılBende basladım boyle biseye daha bir ay olmadı ama hergun rutin yapıyorum daha bir gelisme yok bakalım bir ay olmasını bekliyorum
Soran+1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Nişanlı olduğuna göre sevgilin bunu dert etmemiş
dert etse bu zamana kadar söylerdi12 Yorumla
Soran+1 yıl3 senedir beraberiz tabiki yakınlaşma oldu hatta nişanlandıktan sonra daha çok oldu bişeyler ciddi olduğu için. İleri gittiğimiz oluyor ama göğüse ellemek istediğinde utandığım için elletmiyorum. Destekli sütyen takdığım için bir şekilde kurtarıyor ama ondan bile bellidir yinede. Dün elini tam olarak içine soktu emdi. İçten içe utancımdan öldüm ve bir süre sonra tamam dedim ittim. Sonra göğüslerin çok güzel dedi ama bence bana teselli vermek istedi. Bilmiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKucuk gogus gibisi mi var ya cok sansli olacak esin
15 Yorumla
Soran+1 yılAma benimki çok çok küçük işte
- +1 yıl
Ne kadar cok cok mandalina kadar mi
- +1 yıl
Sikma canini gulum ne kadar kucuk o kadar guzel bence
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Oh valla super senin gogusun hi utanma hamile kaldiginda da sut ile dolar az daha buyur
Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Göğüsle mutlu etmek yerine başka şekilde mutlu et kafanı kullan
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte nasıl olabilir? Fikir istiyorum
Soran+1 yılBurdam cevap verebilirsiniz
Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Müstakbel eşin seni nasil mutlu edeceğini düşünüyor mu? Fiziksel görünümüzü biz seçmiyoruz ki elimizden ne gelir? Boşver onemli olana odaklan mutlu nasil oluruz diye.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten nasıl mutlu oluruz diye düşünüyorum ama onu düşünürken buda illaki aklıma geliyor. Hayatın gerçekleri :))
Soran+1 yılBen cinsel açıdan onu sevdiğim için her türlü mutlu olurum ama erkek beyni farklı çalışıyor işte cinsellik daha önemli erkekler için. Aradığını bende bulamazsa üzülürüm tabili. Sınırım yok herşeyi yaşatmak isterim ama fiziksel olarak göğüslerimde güzel olsaydı hiç sınır olmazdı
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 00 Yorumla
+1 yılpopon varsa cok büyük sorun olmaz sanırım ama yani 75 bile doldurmiyosa durum vahim
19 Yorumla
Soran+1 yılDümdüz ancak desteklide mandalina kadar olabiliyor vahim evet çare arıyorum doğal yoldan
- +1 yıl
Popon kurtariyomu peki?
Soran+1 yılYani popom fena değil 🙈
- +1 yıl
Hmm peki yinede dogal yolla bir ise yaramaz sey dene dogim kontrol hapi
- +1 yıl
Dogum*
Soran+1 yılMeme kanserini tetikler diyorlar. Onun yerine hergün rezene, şerbetçi otu ve hayıt tohumu çaylarını içmeye başladım sür bezlerini harekete geçiriyormuş. İşe yararsa duyurcam burdam herkes faydalansın denemekten zarar gelmez doğal💪🏻😄
- +1 yıl
Jffbjdjf kim söylemisse sacmalamis dediginin ise yaramicagindan eminim ama neyse bana da söyle ise yararsa 😄
Soran+1 yılKim değil kimler diyebilirsin googlea şerbetçi otu yazdığında çıkan sonuçlar hep göğüs büyütme 😄 söylerim cümle aleme duyurmayı düşünüyorum zsten işe yarasın yeterki😄
- +1 yıl
Onlar hep reklam ne yazıkkı inananlar da cok
Canım zaten Esin seni böyle kabul etmiş bence kafana takma
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğumdan sonra büyür. Kocana göğüsler dışında zevk verirsin sende
144 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olabilir işte? Bu açığı nasıl kapatabilirim? Göğüse eş değer ne yapılırki?
Cevap sahibi+1 yılHocam buradan açık açık da söylenmez ki
Taktik vereyim buradan olmas
Soran+1 yılBurdam cevaplarsınız sevinirim yardımı olcağı ı düşünüyosanız
Cevap sahibi+1 yılHocam olurda engel yeriz
Cevap sahibi+1 yılVajinanı yalat göğüslerden çok
Soran+1 yılBeklediğim cevap böyle biseydi tesekkur ederim yardımcı olacak bana
Cevap sahibi+1 yılDaha ne cevaplar varda yazamıyorum 😀😀
Fiziğin nasıl kalçaların
Soran+1 yılYazın bence engel yiyeceğinizi sanmam böyle çok cevap var. 47 kiloyum 1.59 boy az önce bir arkadaş çok zayıfmışsın demiş biraz kilo almaya bakıcam. Kalçalarım iyi onlarla bir problemim yok Allahtan
Cevap sahibi+1 yılBiraz kilo al
Problem olur canım hemen engellerler 😀😀
Eşine iyi bir oral seks yap uçur mesela onu
Vajinanı yalat bol bol
Cevap sahibi+1 yılBirde sekste yapmam dediğin birşey var mj
Soran+1 yılTamamdır kilo alma işi garantilendi cevaplardan sonra👍🏻
Oral ve anal yapıyoruz ve zevk aldığını görüyorum. Bunun üstüne dahada çok gidicem
Cevap sahibi+1 yılVarya sevgilin çok şanslı ne zamandır anal yapıyorsunuz.
Daha çok üstüne git ve onu çok istediğini belli et daha istekli ve azgın ol delirir zaten
Soran+1 yılYani nişanlandıktan sonra yapmaya başladık sanırım 9-10 ay oldu. Analı erkeklerin bu kadar sevdiğini bilmiyodum. Ben acı hissetsemde o zevk aldığı için bende zevk alıyorum kendimi bırakıyorum. Oral yaparkende bazen penisini göğüslerime götürmeye çalışıyor tam o noktada engelleniyorum işte bunlar bana sorun
Cevap sahibi+1 yılKendini bırak ve zevk aldığını ona belli et kendini kasma seks yaparken bırak akışına göğüsleriinle de ilgilensin emin ol o zevkle o göğüsler onun aklını alır
Fskrki pozisyonlarda anal yapın aklını al.
Ne kadar sürede bir yapıyorsunuz
Soran+1 yılHaftasonları görüşebiliyoruz bazen iki üç haftada bir bir haftasonuna da denk gelebiliyor eğer o iki gün birlikteysek iki hatta üç akşamda yaparız ama daha fazlasını test etcek zaman geçiremiyoruz
Cevap sahibi+1 yılİyiymiş ama yetmez tabi daha çok olmalı hangi pozisyonda yapıyorsunuz analı.
İyi sakso çekiyorsan nişanlın deli olur
Soran+1 yılFarklı pozisyonlarda analı araştırıcam netten👍🏻 Genel olarak ilişkide en zevk aldığı pozisyon ben yüzüstü yatarken bacaklarımı havaya kaldırıp öyle yapması. Yani bu onun zevki bende ayak uyduruyorum. İşte tam bu sırada yine eli göğüslere gidiyor ben çekiyorum. Bundan sonra bozmıcam
Cevap sahibi+1 yılAynen bozma pozisyon güzelmiş minyon olduğun için her pozisyonda yapması kolay ki erkekler minyon kadın sever doggy de yapın
Sert seks seviyorsa eğer biraz sertlikte güzel olur.
Seksin akısina bırak o anlık zevkinizi bozma
Doggy kucak her pozisyonda yapılır
Soran+1 yılİyi olduğunu düşünüyorum çünkü zevk aldığını görüyorum ama bu yorumlardan sonra biraz daha üstüne gidicem evlilik yaklaştığı için araştırmaya başladım
Cevap sahibi+1 yılAynen devam et daha fazla seks yapın istekli olduğunu göster. Pozisyon değiştirin sürekli
Soran+1 yılDoggy bakıcam hatta baktım sınırım yok yapmaya çalışıcam bunuda
Cevap sahibi+1 yılSüpersin ya sakso da iyi misin
Soran+1 yılİyi olmak için ne olması gerekir onunlada ilgili bilgi versen süper olur aslında zevk aldığı için iyi olduğumu düşünüyorum ben kendimce ama.
Cevap sahibi+1 yılYaw buradan açık açıkta olmuyor 😀😀
Taktik var yoksa fazla fazla.
En son ne zaman seks yaptınız
Soran+1 yılDün gece zaten o yüzden bu soruyu açtım kafama takıldı son çareyi burda buldum😄
Olsun en azından başkalarıda yararlansın böyle şeyleri araştıran çok
Cevap sahibi+1 yılNerede yaptınız dün.
Başını iyice somur ve hespini ağzına al hepsini
Soran+1 yılBizim evde kalmıştı gece yanıma gel dedi normalde gitmiyorum her söylediğinde evlenmeden kendimden bıktırmak isteyorum ama bir yanda soğusunda istemiyorum o yüzden gittim bu sefer gizlice. bir an önce evlensekte kurtulsak dedi yanından giderken. Evet bende tamda öyle yapıyorum. Bide dilimi gezdiriyorum yavaş yavaş
Cevap sahibi+1 yılDilini iyi kullan seks yaparken çok inliyor musun. Fskrki yollar dene aynı pozisyon sıkar bir süre sonra
Cevap sahibi+1 yılÇıktın mi
Soran+1 yılHayır ama şimdi yazabildim. Farklı yollar denemeye çalışmadım hiç evlenince sıkabilir ama doğru. hayır çok inlemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç bu arada. Sıkılmaz ya alışınca ister insan daha da çok.
Soran+1 yılİnlemekle ilgili ne dicektin? Çok inlemek mi iyi yoksa az mı? 24 benim. 30 nişanlım
Cevap sahibi+1 yılİnlemek tamamen kişinin aldığı zevke bağlı çok inmelesi beni deli eder mesela kalçaları tokatlamak falan deli oluyorum..
Tam ateşli dönem desin nişanlın şanslı
Soran+1 yılGöğüs probleminede çözüm buldum mu sorun kalmayacak inşallah😄 gecelik problemi doğacak yakışması önemli
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle seksi gecelik zor olur :) göğüslerini bol bol egzersiz yap ve yalatmalisin.
Nişanlın harici başka ilişkin oldu mu.
Çok yalasin
Soran+1 yılHayır tabiki olmadı. Egzersize başlıcam bugünden itibaren
Cevap sahibi+1 yılVarya nişanlın çok şanslı deli olur sana.
Onun yerinde olsam evlenince hergun seks isterim :)
Göğüsleri unuttur ona yaptıklarınla
Soran+1 yılCevaplar için çok tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) yine gel sormak istersen
İstediğini sor
Soran+1 yılTamamdır☺️
Cevap sahibi+1 yılÇıktın mı :)
Soran+1 yılHayır ara ara kontrol ediyorum fikri olan soylesin😄
Cevap sahibi+1 yılHehe hangisi hoşuna gitti en çok 😀😀
Cevap sahibi+1 yılSon durum ne ,😍
madem evlenıcen zaten senı o sıvılcelerın ıle kabule tmeı sdemektır. ımzayı attıktan sonra bı anda buyuyecegını mı dusunuyor yoksa esın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenden beklentisi sadece bir çift meme değildir korkma
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte başka neyden zevk alır erkekler göğüsle eş değer nasıl etkilenirler?
- +1 yıl
Bedeninin kalan yerlerinden. Ayrıca küçük göğüs de güzel olabilir
Soran+1 yılAz önce biri mandalina kadar mı demiş evet mandalina kadar 😄 bu kadar küçük normal değil
- +1 yıl
Olabilir ama severler
Soran+1 yılDesteklide biraz toparlanıyor mandalina büyüklüğünde desteksiz dümdüz
- +1 yıl
E soyunacaksınız neticede destekli falan olmazz. Öyle de sevilir en son derdiniz o olsun
+1 yılEvlenince Azda olsa büyür bence hiç silikona falan girme
10 Yorumla
+1 yılEğer orası küçükse kadınlığını farklı yerinle hissettir 😉
Anladın mı knka 😂020 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim?
- +1 yıl
Burda bütün hassas noktaları en ince ayrıntısına kadar anlatırdım sana İnan ama doğru olmaz yorum da ayıp kaçar 😂😂
- +1 yıl
Anlatamadım galiba 😀
Soran+1 yılBöyle bir soruda ayıp cevap vermekte ayıp o zaman bence bu sorunun altında ayıp kaçmaz merak etme
- +1 yıl
Şöyle düşün göğüslerin küçükse uçları belirgindir çıkık duruyordur belki olabilir mi😂
Soran+1 yılÇokta değil aslında ama belirgin
- +1 yıl
Orası değil belin incedir yadaaaa kalçaların dik iri ve sıkıdır
Soran+1 yılAynen onlar doğru
- +1 yıl
Onları kullanarak erkeğini manyağın yapabilirmsn
Soran+1 yılZaten göğsüm dışındaki herşeyi kullanıyorum zevk alması için ne isterse yaparım
- +1 yıl
Onu bacak aranı yalamaya bağımlı yapabilirsn
Soran+1 yılEvet yapıyoruz hep
- +1 yıl
Sen istiyorsun diye değil kendi istediği için deli gibi istekle yalamak istesn
Soran+1 yılEvet yalamak istiyor. Ben zevk alıyorum ama o da alıyor mudur bundan zevk? Yoksa ben zevk alayım diye mi istiyor
- +1 yıl
ODa alır ama en çok senin zevk Alman verir ona zevk iyi yalıyor mu peki
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kalçalarını yalıyor mu
Soran+1 yılEvet iyi
- +1 yıl
Kalçalarını yalatırken ellerinle ayırıp anüsünüde açsan yalar mı
Soran+1 yılBilmiyorum hic boyle bisey denemedik
1 yılmerhaba hayıt tohumu içiyorum dedin bir faydası oldumu. Bende senin durumundayım şu an nişanlıyım inanır mısın boy ve kilomuz da aynı sen bu soruyu bir sene önce yazmışsın ama gerçekten merak ediyorum büyütebildin mi
00 Yorumla
+1 yılEşini goguslerinde değil namusunla terbiyenle sevginle ve ahlakinla mutlu et
00 Yorumla
+1 yılDert ettiğini eşini hiç belli etme
129 Yorumla
Soran+1 yılBelli etme diyen ikinci cevap. Belli etmemem daha mı iyi? Hiç fikrini almıyım mı mesela? Belki büyük seviyodur söyleyemez
- +1 yıl
Bundan sonra ben seninim benim vücudumu istediğin gibi şekillendirmek senin elinde eğer büyük seviyorsan istediğin gibi sen nasıl istersen görüşlerimi öyle yaptırırsın tatlım dersin
- +1 yıl
Göğüslerin sert ve uçları sivri mi
Soran+1 yılÇok değil. Desteklide biraz toparlanıyor mandalina büyüklüğünde oluyor desteksiz dümdüz
- +1 yıl
Peki boyun ve kilon kaç
Soran+1 yıl47 kilo 1.59 boy
- +1 yıl
Çok zayıfmışsın ama erkek arkadaşında senden başka hiçbir kadınla beraber olmamış değil mi bence artılarını kullan senin gibi kadınlar tam kucaklıktır ve erkekler kadınları kucaklarında Zıplatmaktan çok zevk alırlar eksilerini bırak artılarına yoğunlaş
Soran+1 yılBiraz kilo alsam daha mı iyi? Kilo almak için biraz uğraşırım. Zaten ne kadar alsamda minyonum
- +1 yıl
Peki erkeğini mutlu edecek artıların yok mu hiç
- +1 yıl
Göğüslerinin küçüklüğünü hiç takmayacak mükemmel artılarla yaklaşırsan o zaman erkeğin hiç göğüslerinin küçüklüğünü sorun etmez
Soran+1 yılŞöyleki kendime güveniyorum ve onu mutlu edebildiğimi düşünüyorum ama sadece göğüse gelince utanıyorum istemiyorum. illaki ordanda zevk almak istiyor buda beni üzüyor. Şimdi utanıyorum ama evlenincede utanıyorum diyemiyeceğime göre. Başka şekilde mutlu etmek için herşeyi yaparım ama göğüslerin dümdüz olması herşeyi bpzuyor
- +1 yıl
Sana bir tek şey soracağım nişanlını anal ve oral seksi yaşattın mı hiç
Soran+1 yılevet yaşattım ve zevk aldığını görüyorum her zaman
- +1 yıl
Erkekler başka bir şey istemez merak etme eğer oral ve anal’ı da tam manasıyla yaşatıyorsan gülüşüne takılmaz
- +1 yıl
Peki bekaretini koruyor musun hala geceye ve göğüslerini güvendiğim için hiçbir zaman tam manasıyla soyunmadın değil mi
Soran+1 yılBuna çok sevindim çok teşekkür ederim yardımcı oldu cevap🙏🏻
- +1 yıl
Bir konuda şimdi ben de senden yardım istiyorum mümkün mü
- +1 yıl
Anal sekste sen de zevk alıyor musun her defasında açıyor mu belli bir süre sonra alışıyor mu yani anal seksi sadece erkeğin istediği için mi yapıyorsun yoksa seninde hoşuna gidiyor mu
Soran+1 yılAcıdığı oluyor ama daha çok o istediği için yapıyorum. Onun zevk aldığınu hissettiğim zaman bende zevk alıyorum zaten hep. Kendimi bırakıyorum
- +1 yıl
Peki erkeğinin penisi ince mi
Soran+1 yılÇok mu saf bir cevap olur bilmiyorum ama buna cevap vericek kadar bilgim yok 😄 sanırım değil dicem
- +1 yıl
Hiç p*rno izlemiyor musun kız orada görmüyor musun
Bir kadın için göğüs neyse erkek içinde penis odur eğer penisi çok uzun ve kalın değilse bu sebepten dolayı da senin göğüslerini sorun etmeyecektir eğer ederse benim göğüslerimin çözümü var silikon yaptırırsın ama senin penisini ne yapacağız ben de daha büyük ve kalın istiyorum diyeceksin diye çok dillendirmez merak etme
Soran+1 yılİzlediğim oldu ama gördüklerim çok çok büyüktü. 🙈 Çok uzun ve kalın değil bence. Haklısın böyle biseyi tabiki ona demem ama güvenimi arttırdı bu😄
- +1 yıl
Kızlar kalın isterler ama kalın olduğu zaman da bu sefer anal istemezler o yüzden siz rahatlıkla anal yapabilirsiniz
Soran+1 yılbir kız gözüyle benim için önemli değil seviyosam zaten. O da göğüsler için aynı şeyi düşünüyodur diyebilirsin ama erkek beyni farklı çalışıyor gibi geliyor
- +1 yıl
İşte diyorum ya bak çok güzel taktikler aldım bugün eğer o bir gün göğüslerini bahane ederse sen de onun erkekliğini bahane edersin hep bir şey daha sorayım peki anal seks yaparken kaç dakikada boşalıyor
- +1 yıl
Peki hala bekaretini koruyor musun
Soran+1 yılEvet koruyorum. Bazen uzun sürüyor bazen kısa bazen normal yani iyi bişey mi dersin?
- +1 yıl
Uzun kısa göreceli bir şey illaki dakika tutmamışsındır ama ortalamalı ne kadar bunun 🙈
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de aşırı küçük 75 dahi dolmuyo evlendinmi sorun etti mi kocan? Ben bu yüzden herkesi reddediyorum
00 Yorumla
+1 yılÇekinecek bir durum yok bnce
117 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersiniz ama erkekler göğüslere önem veriyor işte
- +1 yıl
Erkkler göğüslere değil kadının kalbine önem verse daha anlamlı olur bence
Soran+1 yılO başka bir konu tabiki nişanlımın bana değer verdiğini biliyorum bende ona değer veriyorum ama bide baika gerçekler var yani
- +1 yıl
Bana y. z bişey dicem
Soran+1 yılBu tür mesajlara dönüş yapmıyorum kusura bakmayınz yardımcı olcağını düşünüyosanız burdan yazın hatta yardımcı olursanız büyükte iyilik olur
- +1 yıl
Haz alarak masaj yap ovala göğüslerini
Soran+1 yılTeşekkür ederim denicem masajı araştırdığımdada görmüştüm. Cevabınız yardımcı oldu tekrar aklımda masaj 👍🏻
- +1 yıl
Rica ederim başka bişey var mı merak ettiğiniz?
- +1 yıl
Ilk gece vs falan
Soran+1 yılOlabilir bakıyorum internetten ama bilgi almak iyi olur👍🏻
- +1 yıl
Yani ama urda olmaz Ben yardımcı olabilirim.
Soran+1 yılZaten hersey konusuldu burda neden olmasın
- +1 yıl
Neden çekinmiyorsunuz ki
Soran+1 yılZaten hesabımı çekindiğim için gizledim. Cevaplardanda benim gibi sorusu olanlar yanıt bulsun isterim özelden bişey öğrenmeme gerek yok o yüzden
- +1 yıl
Aslında çok şey varda neyse
Soran+1 yılSöyleyinde herkes yararlansın😄
- +1 yıl
Yararlanacak olanlara bilgi veriyorum reklam etmiyorum ama
+1 yılküçük iyi olur
12 Yorumla
Soran+1 yılAma çok küçük biraz daha büyük olsa normal olurdu
- +1 yıl
kirazda küçük ama tatlı
+1 yılAyyy küçük cicişler de sıkılmaz bee..
00 Yorumla
+1 yılSeni seven insan göğüslerine bakmaz emin ol
10 Yorumla
+1 yılMerak etme kocan buyutur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük göğüsler güzel hanımefendi bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAma dümdüz ancak destekli sütyende mandalina gibi toparlanıyor biraz o kadar
- +1 yıl
Sorun değil hanımefendi sorun etmeyin bu göğüsleri seven çok sorun yaratacağını düşünmüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkaç beden portakal kadar yok mu
05 Yorumla
Soran+1 yılYok malesef
- +1 yıl
hiçmi yok kız limon kadar
Soran+1 yılLimon kadar oluyor destekli sütyenle toparlanınca😞
- +1 yıl
olsun be dert etme o görsel sade her güzelin bir kusuru olur oda senin olsun.. küçük dulgun ve uçları olgun bir gögüs işte ne güzel
- +1 yıl
küçük olması iyi büyük olupta löp löp sallanmasından
+1 yılnasanlisin ama gögüslerini sevgilin hala görmedimi
03 Yorumla- +1 yıl
sana dedim
Soran+1 yılMadem böyle bir soru sordum ayrıntısınıda anlatayım haklısın. Şöyleki 3 senedir beraberiz tabiki yakınlaşma oldu hatta nişanlandıktan sonra daha çok oldu bişeyler ciddi olduğu için. İleri gittiğimiz oluyor ama göğüse ellemek istediğinde utandığım için elletmiyorum. Destekli sütyen takdığım için bir şekilde kurtarıyor ama ondan bile bellidir yinede. Dün elini tam olarak içine soktu emdi. İçten içe utancımdan öldüm ve bir süre sonra tamam dedim ittim. Sonra göğüslerin çok güzel dedi ama bence bana teselli vermek istedi. Bilmiyorum.
- +1 yıl
birak emsin öpsün miciklassin hosuna gidiyordur uclari varsa yetiyor ona
+1 yılbizim için dik olsun yeterli
00 Yorumlaanlattmmi
00 Yorumla
+1 yılBüyür merak etme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince büyüyor
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?