Göğüslerim küçük yakın zamanda evlenicem. Eşimi nasıl mutlu ederim?

Merhaba bu soruyu dalga geçilmek için ya da dikkat çekmek için sormuyorum sadece samimi bir soru ve zaten çok özel olduğu için adımı gizledim.
Nişanlıyım ve 3 ay sonra düğünüm var. 24 yaşındayım ve göğüslerim çok küçük yani 75i bile doldurmuyor yok denecek kadar, dümdüz :(
Bütün gecelikler ve çamaşırların yakışması göğüslerden geçiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Evli olup göğüsleri küçük olanlar var mı? Büyüyor mu? Ya da ben nasıl mutlu edebilirim eşimi? Kendimi çok eksik hissediyorum. Silikona hem cesaret edemiyorum hem çok pahalı. Lütfen hem erkek gözüyle hem kadın gözüyle yardıma ihtiyacım var. Kötü niyetli bir soru değil eşim için soruyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
3 senedir beraberiz tabiki yakınlaşma oldu hatta nişanlandıktan sonra daha çok oldu bişeyler ciddi olduğu için. İleri gittiğimiz oluyor ama göğüse ellemek istediğinde utandığım için elletmiyorum. Destekli sütyen takdığım için bir şekilde kurtarıyor ama ondan bile bellidir yinede. Dün elini tam olarak içine soktu emdi. İçten içe utancımdan öldüm ve bir süre sonra tamam dedim ittim. Sonra göğüslerin çok güzel dedi ama bence bana tes
Güncellemeler
+1 yıl
Teselli verdi gibi hissettim
Göğüslerim küçük yakın zamanda evlenicem. Eşimi nasıl mutlu ederim?