Bu arada bu kişi eski erkek arkadaş. Tekrardan beraber olalım diyor.
"Hayır" cevabından anlamayan erkek arkadaşa ne söylemeli?...
Bu arada bu kişi eski erkek arkadaş. Tekrardan beraber olalım diyor.
Ben bu konuda biraz hayır diyenin hayırın arkadaşında durma taraftarıyım.Hayır cevabi keskin olması gerek.Hayırın içinde belki veya evete yakın davranışlar olmamalı.Onu hayatının her kösesinden silmelisin.Bazı kişiler halen eski sevgileriyle irtibatlardalar? Neden? Neden halen bir birinizle konuşuyorsunuz çünki bunu yaparak karşı tarafa 2 değişik mesaj veriyorsunuz.Ayrıldık ama halen belki bir şeyler olabilir? Kes irtibatı.Beni bir daha arama de ve sözlerinin arkadaşında dur.Ben istemessem hiç kimse benimle irtibatta olmaz.
anlamıyolar ne dersen dee tükürsen yarabbi şükür diyolar
hmmm
:(((
bu hayırdan anlamayan erkek cümlesindeki olumsuzluğu çok sevdiği için vazgeçemeyen erkek olarak değiştirsek bir şans daha verme ihtimalin olurmuydu...
tepkisiz ve sessiz kalınmalı yok sayılmalı anlayacakdır ne diyeyim sevdiğine inanmıyorsan...
no demeli belki ingilizce anlar.
nein da desin almancada biliyor olabilir .
gerek yok odun dili yeterlidir bence.
Cevap
16Cevap
Dediğim olacak kesinlikle diyen ve ısrar eden, kadın- erkek her cins itici geliyor bana.. İstenmiyorsa saygı duy geç, o da insan.. Laftan anlamayana blöf yapmadığını kanıtlayıp korkutmak en mantıklı olan sanırım..
bilmem, bende merak ettim şimdi. ne denir ki? ısrarcı insanları sevmem zaten.
bir daha nayır de belki nostaljiktir arkadaşın nayır sevmiyorum nalan söylüyon derse yersin tokadı karışmam
Ya benim de öyle bir dururum var hatta emniyete başvuracağım artık yani sürekli son kez yazdım son kez telif ettim falan diyor ama aradan 1 ay bile geçmiyor ne yapacağımı şaşırdım artık bu ısrarla rahatsız etme durumuna kayıyor biz kadınlar hep bunu yaşamak zorunda mıyız acaba cidden çok yoruldum bu durumdan
Muhatap olmayacaksın hayır lafını tekrarlamayacaksın ıletısıme gectıkce ıstedıgını dusunecektır
Neye hayır diyosun sen bakemm yahuu :))
hımmz erkek arkadaş deyince ex olduğunu belirtmemişsin ki balım :))
Geri gelmemelisin , ya olduğun yerde kalmalısın ya gittiğin yerde .Sen bu hayatta gordüğüm en hoş"çakal"sın neticede ..
soyle de ağzının payını alsın , zaten anlaması bir kaç gün sürer :D
:))
kısaltmasını yazıyorum sene anlarsın artk S.G.
Yuzyuzeyken burnunu kurcala.
Cikan yapiskanimsi şeyi parmaginla yüzüne dogru firlat. Ebediyyen sana yaklasmaz bi daha.
Oklavayla vur kafasına
Güncelleme:O zaman oklava yetmez tabi canice şeyler yapmalısın:D
Eve çağır pipisini kes
:D
belli bir süre bunu anlamayacaktır
'vurarsam görürsün:( ' de
kaba kuvvet lazım..
hayır ulan anlamıyormusun hayırrrrrrr
Başkasını bul ve ona farkettir
Anlamayana kotek sole saglam dovecek yokmu
Evet demeyi dene. Kesin anlayacaktır.
başkası var de yeterli olur hep.
zaten gerek kalmamıştır.
kesnlıkle kufur ...yaa dınle sen benııı
yanındayken gaz çıkar:) geğir:)
Diğer dillerdeki karşılığı söylenebilir.
sitedeki erkekler dovsun onu
No, Non, Nayn :(
defolll lan denir
No de
kufur:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar