https://youtu.be/rB3dv2iEAdg
Boş gezen, çalışmayan, okumayan sevgili ya da eş adayınıza tepkiniz ne olur?
https://youtu.be/rB3dv2iEAdg

Boş gezerse iş bulmasını isterim evlenince geçim derdi olur bende çalışırım ancak yine bir işi olsun erkeğin. Sorumsuzluğa devam ederse kızarım. Sorumsuz biri zaten eş olmaya layık ve aile kurmanın sorumluluğunu almayada hazır değildir.
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum her birine 😅Boş insanlardan uzak durmak lazım 😅İş bulmasını isteme uzak dur 😅
Hehehe rica ederim benim de yok😅Ayar oluyorum 😅 Etrafımda var laf söz söylüyorum dilimde tüy bitti 😅
Hehehe zaten boş verdim en sonunda şey etmiyorum 😅Yoruldum valla ben yoruldum onlara anlatmaktan 😅İşlerine gelmiyor herhalde 😅Sor sor sordukça daha iyi oluyorum😅iyiyim şimdi geldim siparişten😅
Hihi 😀 Çoğunun çocukluğunu biliyorum hani çocukluktan beri ben çalışıyorum onlara da anlatıyorum ama yok nafile yine de yeni çocuklara gençlere anlatıyorum hep hayatın zorluklarını ya okuyun ya çalışın aileye saygılı olun işler bugün düşük ama eleman izinli tek ben varım sipariş elemanı git gel 😅Sizin evde durumlar nasıl ev halkı 😅
Allah iyilik versin cümleten 😊Çok geçmiş olsun hayırdir neyi var özel değilse 😪Uzan dinlen bol bol fon müziği aç iyi gelir😊Tedavi görüyor musun 😪Gaviskon var mide koruyucu 😪migren miğde ile ilgilimiydi😅
Bende mide ağrısı vardı millet migren olmuş olabilir diyordu. Rica ederim bende teşekkür ederim. Geçmiş olsun. Başka başka lütfen sağlık ihmale gelmez Judge😊Oh ne güzel uzan boşver ver müziği içiyorsan yak bir sigara 😊
Bende bir şey yok Muş 😅Düzensiz beslenmek 😅Artık düzenli yiyorum 😅Doktor şey dedi canavar gibisin kan ver 😅Hiçbir şey yok çok şükür 😊
Rica ederim bende teşekkür ederim 😅 Hastaneyi sevmiyorum bu yüzden ilgilenmiyor pislikler 😅Sonra doktora şiddete hayır falan filan 😅Sigara içme sen evet başka yere git pislikler sinir oldum bak şimdi daha neler derdim de neyse irispi cicikleri😅Sıkıntı stres de hastalık yapar emi rahat ol sıkıntı stres yapma çok düşünme 😊
Aman sakin ol sen döversen çok fena olur😂 ağrıdaydm yengem ve abim orda oturuyorlar orda bir doktoru şikayet ettikde görevden aldılar. Elimden geldikçe stres yapmıyorum O dediğin küfüre bu halde bile güldüm 😂😂😂başka bir soru sorda yorum yapaym soru yazacak halimde yok iyimi ya 😶🙂😑uyuz fenomen 😋
Aynen öyle çok fena şey yaparım yani 😅Ağrı'da abilerim var çok sevdiğim 😅Burdan iş arkadaşları evlendi ağrıya geçti 😅Çok başlık parası var diyorlar ağrı da😅İyi yapmışlar ben şikayet etmem öperim sadece başka bir öpüş tabi😅 Yapma yapma relaks 😅Hehehe hep gül işte😅Hehehe tamam görüşmek üzere hoşçakal iyi bak kendine 😅🤗🤗🤗
Hehehe anladın zaten 😅Ayıptır söylemesi ben öptüğüm zaman çok fena öperim😂Hani bayıltabilirim😅Of of başlık parası bizi bitirdi 😅 Görüşürüz şimdi geldim ve gidiyorum 😅
Boş duranı Allah sevmezmiş. Sorumsuz boş boş dolaşan biriyle olacağımı sanmıyorum aslında ama seviyorsam değer veriyorsm ona akıl veririm onu değiştirmeye çalışırım konuşurum onla. Baktım olmuyor o zman herkes kendi yoluna..
Evet bence de Allah da sevmez boş duranı. Bence direk yol vermek iyi olur😅
Okumuş olmasını tercih ederdim. Çalışıp/çalışmaması çok da mühim değil.
EyvAllah biz erkekler için durum başka oluyor yani😅
Öyle kriterlerde kişi ile sevgili olmak hayır asla.
EyvAllah abim mantıklı 😅
Rica ederim abi bende teşekkür ederim 😊
Cevap
14Cevap
Paylaşmak ve paslaşmak güzeldir :D D
Ne demek istedin 😂
Yani gezecekseniz birlikte boş gezin
Gezmeyecekseniz birilkte iş yapın :DD dd
Hehehe mantıklı 😂
Genelde duygularımla hareket ederim ama seni görünce mantığım su yüzüne çıkıyor. D dd
EyvAllah sağolasın 😅Kafana göre takıl lütfen 😅
Aliço aklıma geldi DD
Teşekkür ederim lütfen :D d
Ehheeh Allah'ım ya rica ederim bende teşekkür ederim 😅
:DD d d
sorumsuz sevgılım olmaz kı :)
işi ya da okulu kesın vardır :)
Mantıklı olmasın da zaten😅 Sevgili başlı başına boş 😅
😂😂 ayne öyle böylesı rahat :)
Kesinlikle 😅Çok rahat 😅
boş durmuoz asla bız ayda 7 gun calısan ınsanlarız bız sadece :D
Yuh 7 gün mü izin günü nerede ne işi bu? 😅
Kuru sap derim, odun hayattan tat almasını bilmiyor derim yani istediği kadar parası olsun. .
EyvAllah haklısın ne güzel dedin...
Öyle eş mi olur? Biz evlenecek kız arıyoruz, eğlenecek kız değil. Ayrıca bu karakterli tipler çoğunlukla mal olmaktadır.
Eğer ben okumuşsam derim ki hadi canım başka kapıyı gürrii
EyvAllah 😊
Sorumluluklarını bilmeli 🤨
Aynen abla o kadar da benim için sorun yok😅Biz erkekler de durum farklı 😅
Sağol ablacım öyleyimdir 😂
Sevmem öyle sorumsuz tipleri ya. Adam olsun 😑
Bende sevmem diyecektim de 😅Kızın pek çalışması gerekmiyor o yüzden sıkıntı değil 😅ama erkek adam çalışacak o kadar 😅
Kız da çalışsın 😄
Çok iyi olabilir bak 😅Ama çalışmıyor diye de kızamam aşkıma😅
İşsiz biri istemem kendim de çalışacağım zaten ama işsiz adama kız vermezler bizimkiler
Boş gezenin boş kalfası olamam ben
Bende olamam asla 😅
Boş insanlarla vakit kaybetmem
Bende abi 😅Bizden uzak 😅
Öyle birini tercih etmem sevgililik için, ciddiyetsiz olur büyük ihtimal
Ne kadar kazandığı önemli değil çalışmıyorsa ayrılırım.
Sorumsuz bir adamı fazla çekemem sanırım.
Sen bir de bana yazılan şarkıyı görsen...
Kendisine çeki düzen vermesini söylerim.
Harbi mi😅 Çalışamayan boş gezen ile ne işin var senin hiç😡
Boş gezen biri ile işim olur mu olmaz mı bilemem, olmam diyerek kesin konuşmak istemiyorum.😄
Hımm çok güzel düşünüyorsun bence de 😅Büyük konuşmamak lazım ama kesin konuşmak lazım 😅Ben istemem öyle eş yani 😅 Görücü gittiğim de ya da sanal tanışma da sorarım zaten 😅
Bence kesin konuşmakta büyük konuşmak sayılıyor😄Haklısın zaten sormakta gerekir😂
Hımm öyle mi 😅O zaman kesin konuşmayalım hayırlısı 😅Sorarım zaten 😅
Aynen öyle hayırlısı demek en güzeli😊 Biliyorum sorarsın😂
Hehehe Allah'ım ya 😅Bence de en güzeli 😅 Napıyorsun nasılsın 😅Sormazsam olmaz sonra konuscak bir şey bulamıyorum her buku sormak lazım😅
İyiyim😂 çok şükür, sen nasılsın😄
Yine mi iyisin sen 😅Bende iyiyim çok şükür son soruma gelmedin sanki😅
Evet yine iyiyim çok şükür😄Bazı sorularına cevap bulamıyorum 😕 yazmak için de yazmak istemiyorum. Görüşüm olunca cevaplıyorum😊
Hehehe Allah Allah iyilik versin 😅 Biliyorum 😅Canın sağolsun 😅Beklerim her daim 😅Özelde pek konuşmuyorum sorularıma da gelmezsen uzak kalırım😪
Amin cümlemize🙏Gelemediklerim nadir oluyor, sorun hakkında görüşüm olunca geliyorum😊😄
Evet nadir oluyor 😅Seni de düşünerek soru sorarım gelirsin hepsine 😅Hep gel😅Yokluğun hissediliyor 😪
Teşekkür ederim😄hep gelmeye çalışıcam😄geliyorum çoğuna hissedilmez yokluğum😄
Rica ederim 😊Hehehe biliyorum çalışıyorsun 😅Hayır hissediyorum ben yokluğunu 😀Uykun gelmedi mi yarın okul yok mu hii😅
Geldi, uyurum yakın zamanda 😄 yarın yok okulum.
Himmm ne güzel 😅Oh oh iyiymiş 😅Çok sevindim 😂
bos bos gezeni kim ne yapsin :)
Bilmem millet şey yapıyor işte 😂
Haklısın bize ne milletten ne güzel dedin 😂
İş bul diye baskı yaparım 😂
Alla alla bırak yol ver gitsin 😂
Ya iş dışında başka problem yoktur belki😅
Hehehe işi gücü olmayan boş insandır 😅Şimdi geldim işten çıktım 😅
Yok yaa boş insan değildir 😅
Yakında dolar en azından 😂
Hımm anladım yahu😅Şey kızlar için değil zaten erkekler için dedim ben 😂😂Kız çalışmasa da olur 😂😂
Eheheeh iyi bari😅
Hihi 😅Senlik durum yok yani ben erkeklere laf ediyom😅
Kız çalışsa iyi olur ama😅
Yani iş bulup da bı baltaya sap olabilirse tabi😂😂
Evet iyi olur 😅Birlikten kuvvet doğar sen neler yaptın iş güç var mı gelişme komşular geldi mi😅İş bulunur 😀
İş yok ☹️
Güçte yok ☹️
Ama bol bol komşu var😅
Daha demin çaya geldiler ancak gittiler 😅
Oh oh ne güzel 😅
Çok sevindim 😅
Komşu iyidir😅
Bende orta direk Şaban açtım 😅yeğenlerim var Miray var 😅
Şimdi bırakırlar beni 😂😂
Anca gittiler 😂
Ooo ortam şahane 😃
Ne güzel 😊
Hemde nasıl kafamın içine ediyor ikide bir soru soruyorlar 😂😂😂
Ne soruyorlar 😅
Soner amca bu ne 😅Soner amca Şaban papucu yarım aç 😅Soner amca mısır yer misin😅 Soner amca Soner amca 😅 Şu nerde bu nerde 😂
Soner amca😂😂😂
Yeni soru sordum oraya gel😅
Burdaki muhabbet yetmedi yeni soruda devam edelim yani😂😂
Evet kesinlikle 😅Burda aklıma bir şey gelmiyor yeni soruda gelir 😂
Peki madem 😂😂
Bekliyorum 😅
Herşeyi benden bekler bu tip kişi istemem.
Bende istemiyorum artık😅
Boş gezeni Allah sevmez
Kul ne yapsın
Kesinlikle katılıyorum 😊
Öyle biri olmaz 😂
Benim için olabilir de olmasa daha iyi olur 😅
Haha😂😂boş gezenin boş kalfasi gibi olur ya boşver boslari birak kardesim😂😂
Hehehe 😅 Boşveriyorum zaten😂
En iyisi😂😂😂✋
Ben hep en iyisini yaparım zaten 😂
Haha😂😂hadi inşallah yapiyorsundur
Yapmaya çalışıyorum işte 😂
Hadi yaparsın sen💪💪💪😂😂😂😂
Teşekkür ederim deniyorum olacak sen de yap 😅Hep bana bırakma 😅
Haha😂hadi bakalım yapabilecek miyim😂
Yaparsın sen inanıyorum ben 😅Bastır 😅
Haha😂😂😂ya ilk sen yap örnek ol bana😂😂😂💪💪💪ha gayret
Tamam o zaman 😂Şimdi yapıyorum 😅Vira bismillah 😅Yalnız ne yapacağız onu bilmiyorum 😂😂
😂😂😂ben de bilmiyorum karambolle bir şey yap diyoruz ama neyyyyy allah bilur😂😂😂😂neyse hepsini yaparsın seeeeyn
Hehehe bende bilmiyorum 😂😂Allah her şeyi bilir görür duyar😅Hayırlısı😅Amin😅yaparız tabiki😅Çok uzattım bu soruda bir şey kalmadı başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal Kara Gözlü 😅
Aynen😂😂hadi bir sacma, cevap arayip da bulamadigimiz soruda görüşürüz😂😂😂
Hehehe 😂😂Ben çok soru sorarım😅Genelde cevabını bildiğim şeyleri sorarım 😂Her türlü buluruz yoksa uydururuz😅
Tamam😂hallederiz😂😂cevap buluruz zorla😂😂😂
Aynen 😅😅Her türlü 😅 Görüşmek üzere 😅Yok yahu zora gerek yok 😅 Kolaylaştırınız güçleştirmeyiniz müjdeleyiniz nefret ettirmeyiniz hadisi şerif 😀
😂😂haydııı görüşürüz kolaylastirirsin😂😂😂
Hehehe görüşücez hiç merak etme 😂 Yaparım tabi😅Bak şimdi bir elin nesi var iki elin sesi var 😅ama ben bir elimden bile ses çıkartabiliyorum ya😂
Hahah😂😂nasıl basariyorsun ya onu 😂😂😂parmak şiklat 😂😂😂😂😂
Hehehe 😂😂Zaten parmak şıklatıyorum misket oynuyorum çok fena 😅😂😂
Hahahah😂😂😂😂bu iyiydi😂😂😂👏👏👏👏👉👑😅😅
Teşekkür ederim 😅Haydi ayrılalım artıkın 😅Başka bir soruda görüşürüz😅
Haydııı başka soruda görüşirikkk😂✋yazma galan ya
Hehehe tamam ya 😂😂 Gidiyorum
Boş gezen biri olmamalı kızarım
Bence de olmamalı sizler için 😅Bizim için sıkıntı yok😅
Ikimizdr çalışan kişiler olmalıyız
Babasının eline bakacak hali yok ya
Zaten öyleleri sorumsuz tiplerdir
İyi düşünüyorsun. Mantıklı tabiki. Katılıyorum. Fakat böyle tipler sevilir genelde sevgi de değildir neyse işte...
Yani öyle gibi aynen ama sonu da olmuyor o ilişkilerin gözlemlediğim kadarıyla
Katılıyorum genel de öyle olur biri gider biri gelir...
Tam benim kafada biri
Nasıl yani abi?
Yani sevgilim boş gezenin boş kalfası olsun
Olabilir abi demek ki para var sende 😅
Denizde kum bende para :)
Hehehe 😅
Niye boş bunu analiz ederim
Boş insan abi😅
Aynen abi benim de işim olmaz 😅
İşi gücü yoksa ne diye eş olayım ona. :D
Hehehe olmazsan olma olma zaten 😅Ben olurum çünkü ben erkeğim 😂
Allah Allah el bebek gül bebek nasıl oluyor ki😅Ne demek boştur 😅Böyle şey olmaz 😜
Ben merak ettim yahu😅😂 Lüzum var adamı hasta etme heheeh
Fazla merak iyi değildir. :D Bu da senin için al bakalım https://i.hizliresim.com/Lll2Zz.gif
Haklısın zaten insansın başına ne gelirse ya meraktan ya da maydanoz olmaktan gelirmiş😂
Bende sana😂
Herşeyi benden bekleyeni sevmem
Bende sevmem kardeşim😅
Kesinlikle katılıyorum kardeşim birbirimize destek olalım bir elin nesi var iki elin sesi var demişler 😅
Amin inşaAllah cümlemizin kardeşim 😊
Hadi işine derim yol veririm
En güzeli yol gidene yakışır 😅 Boş insan insanı da boş eder😅Bomboş olur 😅
sanırım öyle biri sevgilim olmazdı
Mantıklı olmamalı😅
Tabiki yani erkek adam çalışır çabalar ya da okula gider boş gezmez 😅Kız da çalışsa fena olmaz birlikten kuvvet doğar😅
Bence de çok iyi olur öyle 😅Evlenmek git gide zorlaşıyor 😅
Ben sevgiliye karşıyım 😀
O neden ki? Niye? Sevgili olmak saçma boş gereksiz insanlar heves ve zevk peşinde gerek yok! Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır
cok gecmeden bitsin bu is 😬😬
Bence bitsin yani 😅
Ben çoktan bitirdim işim olmaz yani 😅
Allah Allah 😅Hiç kimse beni terk edemez 😅Önce ben 😅
Giden midir terk eden yoksa kalan mıdır giden 😂hıh 😅
Hehehe Allah'ım ya 😅Gidenin de kalanın da canları cehenneme ben ne giderim ne kalırım orta da bir yerde yaşarım 😅
Kaldım işte sen git bırak beni 😂
Hehehe Allah'ım Allah'ım tabi tabi 😅Kendin ettin sen yaptın bitirdin biizi 😂😂😂
Def ol gözüm görmesin seni 😂Lanet olsun😅
Şakacıktan yahu olur mu öyle şey 😅Benden daha iyileri çıksın karşına her geçen saniye daha da mutlu ol 😅
Yok ya az önce şaka idi şimdi içimden geldi ben benim olsun diye sevmem zaten 😅Mutlu olsun diye severim olursa ne ala olmazsa mutluklar dilerim 😊
Amin inşaAllah cümlemizin...
Neden ki ne nazarı 😅Hep vuruyorum zaten 😅
Tövbe tövbe 😂Lafın gelişini gidişini düşünmek lazım 😅 Bazen bir cümle çok mutlu da edebilir yerin dibine de sokabilir 😂Ben hep düşünüyorum 😂
Tamam tamam atarlısın bugün😅 Çalışıyorum ben gidiyorum şimdi başka bir soruda görüşürüz belki 😅 Hoşçakal iyi bak kendine 😅
Allah Allah sus leyn ayar etme beni😅
Of of atarlı hatun susleyn fena yaparım he 😂😂Bak her yerim titriyor sinirden 😅kodum mu oturturum yani😂
Hehehe 10 sene emek verdim tazminatım var bok kovar 😂
EyvAllah mutlu günler dilerim
Zaten Kızlarda Onlarla çıkıyor Hep
Genel olarak evet katılıyorum
Dime Aynen öyle
Çoğunluk öyle hayırlısı ama herkes herkes değildir herkes herkese benzesede...
Evet katiliyorum
EyvAllah...
Ot gibi bir insanla sevgili olamam. net
Bırakırım sorumsuzluk beni urkutur
Beni ürkütmez de boş insandan uzak durmak gerek
Sevmem öyle tipleri.
Bende sevmiyorum 😅
İsim olmazdi
Mantıklı bence de olmasın 😅
O kişi sensin dimi 😂
Ben yıllarca gece gündüz çalıştım 18 saat aileme bakıyorum 12 senedir ve daha fazlası çalışıyorum hep ekmek parası peşinde oldum bir fiil. İstanbul'da doğma büyüme olmama rağmen İstanbul'u bile gezmedim daha ne alakası benimle...
O kadar boş biriyse benim hayatimi da boşaltir
Öyle biriyle anlaşamam
İstemem böyle biri
Mantıklı uzak dur 😅
Olmasın zaten kız yatar erkek çalışır ama erkek yatıp da kız çalışamaz
Mantıklı insaflı olan o da herkes böyle düşünmüyor 😅
Sen ne yapıyorsun peki okul 😅iş 😅
Rabbim zihin açıklığı versin 😊
EyvAllah rica huzurlu ve mutlu günler dilerim...
Iki üç ay sabir olur
Fazla bile çalışmak isteyene iş çok😅
uzakta tutarak..
Mantıklı abi😅Ama biz erkeğiz hani kızın çalışması pek şart değil gibi😊
bende gitsin maden ocağında çalışsın demiyorum kardeşim..
boş gezen kendini geliştirmeye uğraşmamaktan bahsediyorum..
Haklısın abi çalışması daha iyi olur zaten😅Birlikten de kuvvet doğar 😅 Kişinin kendini geliştirmesi lazım😅
Boş bir adam yanımda olamaz
Evimin hanımı olsun o zaman. :)
kızarım
Ne güzel dünya
Istemem oyle ya
İşsiz müdürü
Istemezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar