Simdi kocamin enistesi yane kocamin halasin kocasi oluyor bende eniste diyorum biz almanya yasiyoruz esimin annesi babasi turkiye oldu icin eniste kocama yardim ediyor ama benim butun ailem burda hergun enistesi bizi eve cagriyor bize davet ediyor ben hic begenmiyirum adami gozum tutmadi her aksam onlara gidiyoruz adam diyorki bana sende benim kizimsin sen ne istersen snaa yardim ederim diyor ama kocamla bu konuda hep tartisiyoruz bn gitmek istemiyorum diye bide burda kalin bizde yatin ta allah askina bizimde evimiz var neden hep orda kaliyoruz bide enistesi hep benimle ugrasiyor sende benim kizimsin sen ne istersen yaparim diyir benim oglam nese sende o sun ne isterseniz yaparim diyor sonra esimi aradi bizi cagirdi bize gelin diye oturmaya velan bende gelmedim o enistesi beni aradi se kendini ne saniyorsunda bize gelmiyorsun serefsiz dedi bana adam kafayi benimle bozmus sizce neden benimle bu adam ugrasiyor yoksa amaci kotumu bilmiyorum bize yardim ediyor ne isterseniz yapiyor ama benim babam var bana babalik yapmak zorunda degil bir insan bu hayata neden bu kadar bir iylik yapsin insana esimle bu konuda cok tartisiyoruz neden enisten bize yardim ediyor senin elin ayagin yok mu alisveris eniste yapiyor hergun evine cagriyir bizde kalin diyir berbaber yemek yiyelim diyor burda yatin diyor sizce bu iylik yapmaki yoksa niyeti kotumu bu adamin ben evine gitmeyince bana bagirdu neden gelmedin diye sizce bu enisten amaci nedir
Güncellemeler
+1 yıl
Adam namaz kiliyor ve karisini hep sevdigini soyliyor ve ovuyor bizim yanimizda
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar