İyi bir ilişki nedir nasıl olur. Kişiler birbirlerine nasıl davranır? Günlerini zamanlarını nasıl geçirirler? Bunları detaylı olarak anlatacak kimse var mı?
İlişki nasıl yaşanır nasıl yaşarsınız?
İlişki nasıl yaşanır nasıl yaşarsınız?
bu sorunun cevabını bilmiyorum şu ara ilişkim iyi gidiyor gibi gözüküyor ama ben hiç iyi değilim. ortada birşey yok gibi görünüyor ama soğudum ondan, zamanında beni üzdükleri şeyler, söyledikleri bana çektirdikleri falan sogudum ayrılmak ile ayrılmamak arasında kararsızım.
ayrılma geçmiş gitmiş zaten ve onlara rağmen yanındasın hala..
sonra üzülürsün bir müddet daha denemelisin ..
Bir taraf ateş iken diğer taraf su olandır. İyi uzun ilşki sırrı burdadır.
DİPNOT: Her zaman bir taraf ateş olmamalı diğer tarafta su. Bu ilişki için iyi değil. Ateş olan taraf hep bir taraf olmamalı.
iyi bir ilişki karşılıklı saygı ve sevgi üzerine temelleri atılmış bir ilişkidir her iki tarafın biribirine karşı sevgiden ziyade hoşgörüsü vardır güveni vardır
zamanlarını buluştuğu günlerde kendi aralarında ne yapsalar keyif alırlar
sadık olmalıdır
Cevap
9Cevap
bence saygı ve sevgi eşit olmalı biri birinden az olursa olmuyor o ilişki. gün ve zamana gelirsek bence çok sık görüşmek tez ayrılık getirir biraz uzak durucaksın ki birbirinizi özleyin yanımda olsa keşke gibi düşünün biraz içinizdeki aşk ateşi körüklensin. birde anlayış güven bla bla işte öyle
No ilşki no problem .. karşılıklı anlayış olması lazım herşeyden önemlisi saygı başta gelmnesi lazım. ama sevgi olmayıncada hiç bişey olmuyor bak gördün bizi. Önce bağladı sonra yallah dedi.
Karşısında ki, onu deli gibi seven insanın kalbini yiyip bitirmeyi aşk oyunu sanmasınlar kafi bence..herşy yoluna girer ama bu çok feci bşy,eritir insanı günden güne..
önce saygı duymalılar ve bir konu varsa istişare edilmeli.herşeyini sevdiği ile paylasmalı.hemen küsüp gitmeler olmamalı.bir taraf mutlaka yapıcı olmalı.kıskandıracak hareketler den kacınılmalı.
saygı ve güven esastır.iyi bir ilişkide sorun olmaz dıye bırsey yoktur sorunlar olsada yapıcı olmak gururu ve egoyu karsındakınden gerıde durdurmaktır
anlamaktır bırbırını gulmektır espırı daha yapılmadan anlamaktır onu..paylasmaktır kokuyu ama parfum kokusu deıl kendı kokusu...daha gıder gıder gıder.
hoşgörü ve anlayış saygı tabikide sevgi olmazsa ilişki yürümez 2 tarafa büyük rol düşüyor tabi
İyi bir ilişki nasıl olur? Yıllarını verdikten sonra hala çok iyi arkadaşlarsa..
İyi bir ilişki mutlu olmaktır. Birbirlerinin hatalarını hoş görmek, hep bi tarafın diğerini alttan alması saygıyı sevgiyi elden bırakmamaktır
burda yazdıklarımızın tamamı doğru tavsiyeler de olsa kendi hayatına uyarlaman ancak kendin kadar mümkün olur.
mantıksızca olur ıyı ılıskı mantık koydukca seyleşir.. bana göre..
herkes farklı yaaşar bu sorunun cevabını bu şekilde alamazsın
güzel bir kızsan çevrendeki arkadaşlarla tanışa bilir ve anlaya bilrsin,
iyi bir iliski durustluk ve sevgiden gecer bana gore
haklısın
bknz benim ilişkim:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar