Sevgilim üniversite okumak istiyor, sirf calismamak için, ben evlenmek istiyorum?

Sorun șu sevgilimle iki senedir beraberiz, iși gücü var șuan ama tutturdu calismicam okicam diyor, onun universiteye bașlayip bitirmesine kadar olur yași 27/28. Bende 26/27 yașinda.. Bana göre evlenmek için cok geç.. Ben șuan universite okuyorum 24 yasinda biticem insallah, ondan sonra hemen evlenmek istiyordum, gec anne olmak istemiyorum.. Sevgilim neden birden böyle karar aldi anlamiyorum oda benim okulum bitene kadar para biriktiricem diyodu ama simdi calismak istemedigini söylüyor ve nerdeyse 30 yasina kadar okumak istedigini diyor.. Sizce ne yapmam lazim.. Ben beklemesine beklerim ama ailem bekletmez madem ki sevgilin var evlenin der bir süre sonra, ama iși güçü olmadan nasil olcak o is.. Calisip ben bakamam ya hep bir kiz olarak.. Ayrilmayi bile düșündüm o derece.. Sizce bir erkek neden sevgilisi varken uzatmak isterki hayallerini?
Sevgilim üniversite okumak istiyor, sirf calismamak için, ben evlenmek istiyorum?