“Aradığın şey o kitaplarda değil, aradığın şeyi okuyarak bulamazsın. Sende eksik olan şeyi gözlerinle tamamlayamazsın. Aradığın şeyi dünyada arayacaksın, aradığın şeyi yüreğinle bulacaksın. Dünyadaki tüm kitaplar, tüm hesaplar, akıl oyunları, sayfalarca laflar, sevginin yerini tutmaz. Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın.”
İçinde aşk bulunan her ortam ve her nesne, güneş altında kavrulmuş bir cüzamlı yarayı getirir aklıma, kaçarım oradan ve iğrenirim bütün bilincimle, çünkü orada yerle bir olacak hayat bulunmaktadır, zayıf, korku dolu bir kimsedir bu hayatın sahibi, her an mideyi altüst edecek düzeyde fikirler ve eylemlerle doldurmuştur bütün benliğini.
Ya onlar yanlış yaşıyor ya da ben yanlış yaşıyorum aşkı, onların ki mutluluk getiriyor benimkiler acı :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
duyguları en iyi yansıtan kitaplardir. bir insanın beyninin içinde yaşadığı şeyler aktarılır bu da kısmen onun hayal dünyasında dolaşıyormuşuz hissi verir. filmler ise daha çok yapmacik olandir. ikisi de kurgudur fakat kitaplarda hayal gücü sinirsizdir. filmlerde her şey ortada göründüğü gibidir
Benim için kesinlikle kitaplar. Okurken o anı yaşıyorsunuz duygular daha net geçiyor siz. Filmler de iyi olanlar da mutlaka vardir ama genel olarak kitaplara gore daha yüzeysel kalabiliyor
Tamam. Sizde odd Thomas ile zaman yolcusunun karısı filmlerini izlemenizi öneririm. Eğer isterseniz. Çünkü Ben daha çok film izlemeyi severim çocukluğum dan beri film izliyorum. Evimde 800 den fazla film var DVD olarak , bilgisayarim da da 400 den fazla vardır.
En İyi Cevaplar