Evlilikten iğreniyorum evlilik istemiyorum normalmiyim

özgürlüğümü seven bir insanım bu bir bulaşık çanak çömlek yıkanayı sevmem bu 2 cinsellikten de nefret ediyorum mide bulandırıcı geliyoo bu 3 feministiim çocuk bakmayıı evi silip süpürmeyi sevmem bana göre hiç değil düşünsenizee işten geliyosunuzz yorgun argıın evdee tek başınızaa bacak bacak üstüne atıpp dinlenmek varken hem kocanın eşeği olacaksın kölesii hem dee çocuk bakacaksıınn hayat öyle geçip gidicek bir bakmıssın mezardasıın kova burcuyum benim gibi düşünen var mıı evlilik banaa eşininn kölesi olmak gibi geliyoo gecee 4 dee kaldırıpp onun cinsel ihtiyaçlarını karşılıycaksın uykundan feragat edeceksiin nedensiz yeree mışıl mışıl uyumak varken üstelik cidden tiksiniyoruum yaşım da küçük görünüyoo zatenn evlilik istemiyoruum o yaşa gelmiş olmamarağmeen herkes evliliğe meraklıykeen benn oldukça uzağım arayışım dahi yook kendimii kariyere vermek istiyorum daha çok para kazanmayaa evlenenlerin hepsii çok yıpranmışş görünüyoo bu aradaa bu evli çiftler bir haftada duba gibi şişiyoo bunun nedeni hormonlar mıı acaba cinsellikle ilgisi var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
üstelik evli kadınlarr bana imrenerek bakıyoo etek elbisee mini giydiğimdee o kadar kıskançlık seziyorum kii kendileri giyemediklerinden o yaştaa evli olduklarından hayatlaruının tadını çıkartamıyolar eşlerinin kölesi olmakla meşguller çünkü
Evlilikten iğreniyorum evlilik istemiyorum normalmiyim