2 hafta önce ayrıldık. Benı heryerden engelledi. Watsap haric sonra fake bir hesap acıp bana istek attı fake hesabın o oldunu ögrendım baska hesapdan yazdım kendını ele verdi bende o gorsunde vicdan yapsın die duygusal sözler paylasıyorum sürekli durum atar atmaz goruyor bıldırımlerı actı heralde herneyse sızce vıcdan yapar mı
Ayrıldıgım sevgılım geri dönsün diye sürekli instagramdan acılı sözleri durum yapıyorum vicdan yapar mı sözler detayda resimli?
Hemde cok sevıyorum ruyalarıma gırıyor her gece arkadaslarım ılk sevgili oldumuz gunlerde fazla baglanma yanarsın demıslerdı dınlemedım bız ayrılmayız dıe dusunmustum ama ayrıldık ben cok baglandım ona 5 ay surdu ilşkimiz
Biliyor misun rski sevgilim de büyük hazalar yapip böyle benim merhametimden vurmustu benim, amac ne bu tarz paylasimlarda? Yani düzelip cabalamak varlen neden merhamet den vurmaya calisiyotsunuz
Bazı erkekler vardır elde tutmak icin çaba harcar ama gerçekden sevenlerde vardır bunu unutma ben mesela bu soruyu paylaştıgımda bu kıza aşırı aşıkdım ama oyalanmış benimle taki üniversiteyi kazanana kadar kazanınca baskasını buldu terk etti ogunden beri yalnızım hayatımda kimse yok. Sana tavsiyem kimseye güvenme
Ozamanlar çok fena seviyordum ne yaptıgımı bilmiyordum ama simdi zaman onu unuttum sadece hatırası var icimde oda çok az artık önüme bakıyorum gelir elbet seven birisi
😆😆😆 ona bikere yapmaya kalktım olmadı zaten arkadasım benim fotomu bi kıza atmış haberimde yok kız beğenmiş beni anında sevgili olmuşuz haberim yok konuşmuşlar kızı bana bağlamış bana haber verdi biraz kızdım arkadasıma sonra kızı üzmeden ayrılmaya calıstım konusması çok hoşuma gitti kız şehir olarak benden uzaktaydı dedim iki tarafada zor Olur kıza acık acık söyledim ben degildim konuşan üzüldü baya ben seni yalansız tanımak isterim dedim 2 hafta konustuk buluşmak istedim ama ailesi dısarı cıkmasına bile izin vermiyormuş baktım olmucak bıtırdım orada sanal ilişki iş degil sadece klavyeye baglısın
Hesabi acikti iki yavanci kizi takip esiyordu uzun zamandir ilk ne alaka dedim ama sonra dedim ki o kadar canım degildir. Bana larsi cok ilgisizlesti ve kizlarin hesabina girdim ve ne göreyim derdim bitmiyor ki sana vakit ayirayim diyen kisi kalkmis yati ciplak kizlar ile tatil keyfi yapip geziyor
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrıldıgım sevgılım geri dönsün diye sürekli instagramdan acılı sözleri durum yapıyorum vicdan yapar mı sözler detayda resimli?
En İyi Cevaplar