Evet arkadaslar.. durumum tam da böyle😔 Sizden bir ricam lütfen beni yargilamayin sadece beni az da olsa anlayin çünkü fikirlere çok ihtiyacım var😣 4aydir dogru duzgun taniyamadigim ve sevmediğim biri ile nisanliyim. Nisanlim da beni sevmiyor aile görücü usulu falan.. haftalarxa beni aramiyo sormuyo bir haber bile almiyor benden.. aileme söyledim bu durumu.. Artık bunalmaya başladim.. bizim sonumuz hayra elamet değil biliyorlar, Nisan bozulucak ve bu da bana kötü hissettirmeyecek çünkü ben huzur ve sevgi istiyorum, hiçbiri de yok. Ben çok mutsuzum😔
Sevdigim 6aydir nişanlı tanidigi bir kizla.. Biz akrabayız,8yildir taniyoruz bir birimizi.. Mesela benimle mesaj falan konuşmasak ta ne zaman instagram ve ya facebook profiline baksam hep imalı ve mutsuz gönderiler.. bu da beni çok düşündürüyor ve çok üzülüyorum.. Herşey farkli ola bilirdi soyluyorum kendi kendime.. Ama ben şu an bile onu çook özlüyorum çok istiyorum. nişanlim zerre umrumda bile değil. ben mutluluk istiyorum.. Yoruldum artık ağlamaktan, umutsuzluktan.. Neden Allah sevdiklerimi benden alıyor neden mutsuzum neden ben? Böyle giderse ben sonumu Bihter gibi görüyorum farksızz..😔
Sevdigim 6aydir nişanlı tanidigi bir kizla.. Biz akrabayız,8yildir taniyoruz bir birimizi.. Mesela benimle mesaj falan konuşmasak ta ne zaman instagram ve ya facebook profiline baksam hep imalı ve mutsuz gönderiler.. bu da beni çok düşündürüyor ve çok üzülüyorum.. Herşey farkli ola bilirdi soyluyorum kendi kendime.. Ama ben şu an bile onu çook özlüyorum çok istiyorum. nişanlim zerre umrumda bile değil. ben mutluluk istiyorum.. Yoruldum artık ağlamaktan, umutsuzluktan.. Neden Allah sevdiklerimi benden alıyor neden mutsuzum neden ben? Böyle giderse ben sonumu Bihter gibi görüyorum farksızz..😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer