Eltim ve kocam cok yakinlar yane böyle davranmalari normal mi lütfen yardim edin?

selam kizlar benim kafama bur cok sey dönüyo ve artik anlamak istiyorum.
Ben yabanci gelinim ve türkiyede tam olarak nasil oldunu bilmiyorum ver normal mi diye sormak istiyorum.
Ben 1 senedir evliyim ve kocamin abisinin binasinada yasiyoruz yane onar 2 kata biz 1rinci
Sorum bu:
Benim eltim ve ben önceden cok iyidik cok iyi anlasiyorduk ona herseyimi paylasiyordum kocamla noldunu nasil oldunu cünki kocam ona hersey söylerdi ne olursa olsun yane bana söylemez gider eltime söyler.
Ben ve kocam evlendimizden beri 1 yatakta yatmiyoruz 1 sene icinde 4 kese sevistik ve böyle yabanci gibi simdi bana hic dokunmiyo yaklasmiyo ama eltime yaklasiyo dokunuyo gülüyo sarmasiyo
Kocam hep soguk bana karsi ve eltime yakin eltim de ayni sekilde yane kocasini dinlemez benim kocamin söyledini dinler yapar.
Benimle hicbirsey paylasmaz
Kocamla böyle yanliz basimiza 1 aksam kalamadik hep eltim geliyo aksamalari ben kocamdan uzak o kacamin yanina oturuyo yakin oluyo
Kocam eltim ben 1 odada oturuyoruz birsey konusmiyo ben odadan ciktim mi konusmaya basliyo eltimle. Bende bunu anlayip gittmiyorum konusun diye.
Kocam benimle hicbirsey paylasmaz yane eve mobilye birsey begenirse almak isterse bana degil eltime soruyo. Bunu alim mi soruyo ben azimi acaniyorum.
Ben eltimin yanindayim kocam sürekli onunla yazisiyo ve ben görüyorum bunu
Bana yardimci olun neden böyle yane bu normal birsey degil. Biz iyi anlasiyoruz iyiz diyo ama bu nereye kadar öyle. Ne yapmaliyim söyleyin lütfen?
Eltim ve kocam cok yakinlar yane böyle davranmalari normal mi lütfen yardim edin?