Kim bıraktıysa o yazmalı tabiki. Çünkü susan taraf değil karşı taraf mesaj atınca insanın çok sinirleri bozuluyor. Kimse saygısızlık yapmasın konuşurken karşıda ki insana.
Burada mesajlaşmanın yarım kalması kriteri var. Açıkçası bu tarz durumlarda konuşmak isteyen kişi mesaj atacaktır. Ama doğru olan mesajı yarım bırakan kişinin mesaj atmasıdır. Bu sebeple mesajlaşmak yerine konuşmayı tercih ediyorum. 1 saat mesajlaşmak yerine 10 dakika konuşmak daha keyifli
Bunun büyük bir sorun olacağını sanmıyorum. Her kim o an fazla özlediyse atmalı.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bana görüldü yapan birisine asla geri dönmem. ama görüldü yapıp bana tekrar yazılmasını istediğim olmuştur ve tekrar yazan olmuştu. aslında doğru olan o anki konuşma nasilsa ona göre haraket etmek. cevap verilmesi gerekiyorsa ve verilmediyse görüldü yapan kişi yazmalı.
Kim cevap vermediyse o atmalı ama atmadı diyelim üstüne mesaj atarım hal hatır sormak için ama böyle olaylar birikirse bende salarım aynı şekilde bu sayede su akıp ayrılık yolunu bulur uzaklaşa uzaklaşa
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sadece gülücükle mesaj bırakan kişi kimse o yazmalı.
En son mesajı kimin attığına göre değişir ben attı isem o o attı ise ben atmalıyım. Tepki ve ses seda yoksa daha da mesajla itelemem kendimi hatirlatmam
En son kim cevap vermediyse o. Bende bunu anlamıyorum. Nasılsın diyoruz iyiyim diyor sen nasılsın teşekkürler iyiyim diyoruz sonra cevap yok. İki gün sonra yazınca da ee yazsaydın diyor he anam.
Eskiden mektup gönderirken acaba eline geçmedimi diye insanlar gönül koymadan tekrar mektup yazarmış. Şimdi bir mesaja 5 saniye geç cvp gelse kavga nedeni cvp gelmese ayrılık
O senden bekliyo sen ondan. O diyo bana yazmıyo bende yazmam öbürüde diyo bana yazmadı bende yazmam birbirimizin çevrim içi oluşunu izleriz çok olgunca
Resimdeki kız, cornetto reklamında oynayan kiz değil mi hatta özür dilerim 😂 güliz aylanin klibinde oynayan duvarları boyayan cocuga aşık olan kız 😂 o kız değilse yanlis anlamışım kusura bakmayın