Eşimle 2016 yılında evlendık sevgılıyken hersey çok guzeldı takı aılesı ıle tanışana kadar herseyımı mahfettıler oğullarını çok doldurdular benım babam rahatsız bu donemde annem ve kız kardeşim hep beni korudu savundu ve eşimede hep anlayışla yaklaştılar abimde olmadığı için kadına gücü yetiyordu karşısında kımse yok gibiydi eşim beni ve ailemi çok üzdü. Düğünüm ilk de iptal oldu davetiye bile dağıtmıştım. Eşya yüzünden bana tokat atmıştı onun istediği olucakmış. Bu arada annesı evınde hala kazanla banyoyu kullandırıyor. Hiç modern bir ev ve eşyası olmamış. Durumları bence gayet iyi ama sorsan hep yok. Babası benım için o kızı bılseydım istemezdim babası rahatsızmış bile demiş ben bunları sonradan ögrendım hep. Evlendık şimdi 2,5 sene olucak evlenelı bırde 19 aylık oğlum var ben evlılıgım ılık ayı şiddet gördüm bosanıcaktım yalvardı bır baktım barışmışım bır ara baya durdu ama su 8,9 ay oncesıne kadar ben babamın evıne geldım yüzüm mor halde. Aılemde çok tepkı verdi sonra özürler yalvarmalar barıştık. Şimdi babam rahatsızlandı doktora gıttık akşamada ailem bana geldi. Eşim eve geldıgınde ne babamı sordu bızlere neyı var noldu dıye nede bır merhaba dedı aılemı yokmuş gıbı gördü biraz durdu ayrı odada gıttı uyudu. Bu arada onun aılesı bıze gelemediler 1,5 sene ben gorusmedım ve bu zamanda benım aıleme eşim sizde gelmeyin demiş arkamdan ama yemın ederım sıze benım aılem bu cumlelerı duyacak hıc bırsey yapmadı. Eşim bana bir bilezik bile takmadı dugunumde nısanımda aılem hiç birşey demedi. O sizin Şeref’iniz dedi annem sadece eşime. Şimdi bana boşanalım dıyor bende ıstıyorum ama oğlum da var napıcam Bılmıyorum. Bırde bana çok küfür ediyor ve özür bile dilemiyor. Maddi sıkıntısı var ondan mı dıyorum acaba ama para olunca mı sevgı aşk olur ki. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. (Lütfen kırıcı olmayın yazarken çok zor dönem geçiriyorum) teşekkürler
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kardeşim inan ki bu adamdan koca olmaz sana. o yüzden hiç bir şey bekleme ondan.. Hem sen çok çok üzülürsün hemde çocuğun üzülür gerçekten.. Senin aileni yok sayan ve seni bu kadar üzen adamdan hiç koca olur mu.. Ailesine de pek anlam veremedim ne istiyorlar sizin evliliğinizden - mutluluğunuzdan.. Keşke daha önce barışmasaydın hiç.. İstediği kadar yalvarsın yine de barışmasaydın keşke.. Evet tek çocukla yalnızda yaşayabilirsin korkma hiç.. Eminim ki senin ailen hep arkanda olacaktır manevi destek verecektir sana.. çalışırsın evet başlarda çok zor olabilir senin için ama.. Üstesinden gelebilirsin zamanla bunun.. Merak etme mahkeme daima çocuğu anneye verir 18 yaşına kadar o konuda hiç şüphen dahi olmasın.. yarın öbür gün hep üzüleceğine en iyisi şimdiden kestirip atmak bu olayı.. İlk sene zor olacak sadece belki.. Büyük geçmiş olsun diyorum sana.. üzülme sakın ve çalış.. Ayrıl bence.. Bir kadına kaba kuvvet ne demek yaaaa.. Ahlaksızlığa bak.. :((((( :( :(
24 Yorumla
Soran+1 yılAilesi beni istemedi. Aile yapılarımız çok farklı küçümsemek olarak anlamayın lütfen anlamanız için söylüyorum onlar çok kaba ve şiveli konuşurlar ama eşim hiç öyle degıldı ben goruncede çok şaşırmıştım. Başım açık diye uygun değilmişim. Annesi birazda kıskanç bir bayan. Benim ailemden Allah razı olsun o kadar yaşanılan şeylere rağmen bırgunde kendısıne yuzlerını çevirmediler. Ve hep bana destek oldular.
- +1 yıl
Üzücü gerçekten.. hatalı bir evlilik olmuş sanki.. Aile uyumu da çok çok önemli.. her şey dengi dengine olmalı yani.. Evliliği gerçekleştirenlerde - ailelerde denk olmalı.. Yoksa kesinlikle bir pürüz çıkıyor bir gün gelince.. Senin ailen daha olgun ve daha gün görmüş geçirmiş kimseler olduğundan o nu bağırlarına basmışlar belki de sadece kızlarının mutluluğu için ve asla seni yönlendirmemişler - konuşmamışlar senin kırılmaman için.. Önemli olan burada senin doğru kararı vermen.. Çünkü bir hayat böyle geçmez.. Dünyaya mutlu yaşamak için geliyoruz.. herşeyden önce aileleri bir yana bırak sen o nun eşisin bir dediğini iki etmemesi lazımdı seni üzmekte neymiş.. O na bir evlat vermişsin sen.. Hele ki el kaldırması affedilecek bişey değil zaten.. Arslanlar gibi çalışır çocuğuna bakarsın herkes mutluluğu hak ediyor.. Önemli olan mutlu yaşaman.. bu şekilde ızdırap değil.. Annesinin - ailesinin ağzına bakan adam mı olurmuş hiç.. Erkek dediğin kendi ailesini kendi yönetir. kimseyi de bulaştırmaz kendi aile işlerine.. Geçmiş olsun tekrar.. Üzülme sakın..
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim emek verip yazdınız bunların hepsini düşünücem. Allah razı olsun.
- +1 yıl
ne demek güzel kardeşim.. rica ederim.. Ama üstesinden geleceğine inanıyorum bu olayın.. Mutluluklar diliyorum bol bol sana... daima güçlü ol evinde.. hep güven kendine...
En İyi Cevaplar
Allah yardımcın olsun ne diyim, bende eşimden ayrıldım 1 yıl oldu ama bu kadar kötü bir evliliğimiz olmadı, bizim sorunlarımızda da aileler etkendi özelliklede onun ailesi, benim ailemde azda olsa etkiledi tabi ama hiç bir zaman birbrimizin ailesine saygısızlık yapmadık, temel nedenimiz kişisel sorunlardı, senin soruna gelince, eşimden şiddet görüyorum diyosun, aileme karşı saygısız diyosun, düğünde ve düğünden sonra yaşananlalar var, maddi sıkıntıda var diyosun, birde üstüne çocuğun var, ben sana boşan ya da boşana diyemem, bu kimsenin haddine değil ama mutsuz giden ve hatta böylede devam edeceğini düşündüğüm bir evliliğin var, bence eşin ile konuşmayı denemelisin ciddi ciddi, al karşına son kez bir konuş derim :(
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Bende yanlış evlilik yaptığımı anladım ilk zamanlar hiç böyle bir insan değildi çok kibar ve düzgündü en önemlisi saygılı yardım sever biriydi bana çok şık bir evlenme teklifi yaptı kız kulesınde. Çok mutluydum ama şimdi geriye döndüğümde o günlerin değeri kalmamış bende. Çok denedim hep maddi sıkıntıya bağlıyor. Bende bunu kaldıramıyorum hayat bu sonuçta hep ıyı olunca ıyı olunmaz kı. Çocuğumuzda düşünüyorum. Keşke hatasını anlayıp kendını cekı düzen verse o zaman konuşmalarım boşa gitmez.
- +1 yıl
Seni gerçekten çok iyi anlıyorum, benimde evlenmeden önce eşim çok farklıydı evlendikten sonra değişmeye başladı, hemde çok değişti, ki biz 2 sene birlikte yaşadık, ama insanlar ne yazık ki kırk yıllık eşlerinin gerçek yüzünü 40 yıl sonra bile anlayabiliyor, umarım yuvanı düzeltirsin, çok düşük bir ihtimal anlattığın kadarıyla ama yinde Allah yardımcın olsun :)
Çocuk var diye boşanmıyorsun, peki bu çocuk şiddet dolu ve saygı olmayan bir yuvada büyümek zorunda mı? Allah aşkına biraz mantıklı düşünmeye çalış, sen bir annesin o çocuğa her türlü kol kanat gerip büyütürsün, babasını da görür elbet böyle düşünüp 3 günlük dünyada kendini hak etmediğin bir hayata sürükleme daha fazla.
16 Yorumla
Soran+1 yılAilem çok üzülecek diye korkuyorum babam beyin kanaması geçirdi çok duygusal oldu. Ben burada kalıyorum ona bıle ağlıyor neden kocan gelemeı senın dıye
Soran+1 yılBabam bunları bilmez anlatmam sadece annem kız kardeşim biliyor dayılarım amcalarım duysa çok farklı olur. Cahil diyorum bir düzelse görsem bunu inankı yuvamı bozmak istemem. Bir evladım var hep onu düşünüyorum. Onun yanında bır kere tek büyük bır kavgamız oldu
- +1 yıl
Tamam sen düzelir zannet o zaman. Bu evliliği de mezara kadar bitirme. Dayak ye otur... ının üstüne. O çocuk bugün görmez yarın hisseder anlar. Cahilliğin en büyüğünü sen yapıyorsun hiç kusura bakma ama 1 kere görmemişsin sen bu şiddeti üstüne birde çocuk yapmışsın yine görüp hala medet umuyorsun bu adamdan. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur, bu sözü de bir kenara yaz. Adam sana gelip boşanalım demiş, şu saatten sonra bu adam sana ne yapsa tek sorumlusu sensin bunuda unutma ona bu hakkı sen veriyorsun çünkü. Allah sana akıl fikir versin başka da birşey demiyorum.
Soran+1 yılÇok canını sıktı durumum farkındayım Çok üzüldün. Bende bir başkası yazsa aynı şeyleri yazardım. Hiç şaşmazdı şu cümleler. Kafam çok karışmış durumda tek derdim çocugum onun başka çocukları görüp üzülmesini istemiyorum. Düzelmesi için bir emek vermem gerekıyor bir yolu muhakkak var. Ama olmazsa tek çözüm benim ve çocuğumun rahatı mutluluğu için boşanmak ama şuanda çocuğum için olabılecek bir çözüm bulmak istiyorum.
- +1 yıl
Kocan ilgisizdir, sabredersin. Belki kötü alışkanlığı vardır içki gibi, bırakması için uğraşırsın. Kavga ederken çok bağırır alttan alır sabredersin. Ama şiddet ve aldatma girdi mi işin içine sen kendini yırtsan da orta yerinden çatlasan da bu işin sonu olmaz bu insan da kolayına düzelmez. Yaptı affetim demen bile emek bu da fedakarlık farkındaysan. Herşeyi geçtim sen babam hasta üzülür dediğin adama saygısı yok aileni saymıyor. Saygı olmayan bir evlilikten ne gibi bir düzelme umuyorsun onu da bilmiyorum. Ben de evliyim kocamı büyük konuşmak da istemiyorum ama şiddet ve aldatma çocuk dahi olsa sınırdır, asla olmaması gereken birşeydir. En başta asla unutamayacağımı bildiğim için, unutamazsan mutlu da olamazsın, mutsuz anne = mutsuz çocuk. Allah çocuğun için en hayırlısı neyse onu nasip eylesin. O çocuk huzurlu bir yuva hakediyor kendi ağzınla söylüyorsun çözümün bariz ortada inşallah geç olmadan anlarsın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilesinin sözünden çıkmayan bir heriften bir b*k olmaz. Kendi babamdan biliyorum maalesef.
Boşan Allah’a şükür elin ayağın tutuyor dimi? Devlet bakar, olmadı gider misler gibi çalışırsın ekmek paranı kazanırsın ama ne kendini me de aileni böyle ezdirme10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Firsatin varken bosan. Zaten 1 tane degil mi cocugun bir is bulur calisir bakarsin cocuguna. Hem bu erkekten kurtulursun hem cocugunu kurtarirsin. Bu boyle devam etmez sen onu affettikce o sirtina biner zarar gordugun gibi cocugun da bu ortama maruz kalir zarar gorur.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Seni neden kiralim hayat zaten kırmış kiracagi kadar aile huzuru maddi nedenlerden bozulmaz bozulmamalida bence bir kuru ekmek olsun ama huzur olsun seninki kazmanın teki insanlık nedir bilmiyor ne demek eşine küfür eziyet düşmanı kapısına gelse selam verse almak zorunda ya siz nasıl insanlarla evleniyorsunuz anlamış değilim
10 YorumlaIsın zor ortada çocuk var diyosun iyide bir hayat bu şekilde geçmez maddi sıkıntılar olsa bile beraber atlatmamış lazım ama anlattıklarına bakınca yanlış evlilik yapmışsın anladığım kararıylaysa düğünden öncede hamileymişsin zaten onuda bildiği için takı falanda takmamış
02 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır kesinlikle öyle birşey söz konusu değil oğlum 19 aylık ben 2,5 senedırlı evlıyım 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana bişey diyim mi sizin sorununuz hep dışardan kaynaklanıyor ikinizle ilgili değil hiç kimse evladının mutsuz olmasını istemez hiç kimsede kızının musuz olmasını istemez madem seni istemiyorlarsa neden gelip istediler? ve kaynanan seni sevmese bile oğlun için sever bence çünkü sana bir kötü söz gelse onlara gelmi sayılır kavgaların sebepleri hep çekişmedir muhtemelen yaş farkı çok vardır ya da aynı karaktere burçlara sahipsiniz
015 Yorumla
Soran+1 yılAynı yaştayız malesef biraz daha büyük olsaydı benden olgun olabılırdı çok cahilce hareket edebiliyor 26 yasındayım
Cevap sahibi+1 yılolgunluk hayat tecrübesi bunlar gerekli şeylerdir sen onun bu huylarını biliyorsun tespit etmişsin zeki bir kadınsın o yüzden kocanı sen çekip çevireceksin sana bir söz yazacam ve bunun üstünde iyi düşün ne demek istediğimi anlayacaksın.. kendi aklını kullanabilen insan zekidir hem kendinin kini hemde başkasının aklını kullana bilen insan daha zekidir kendiin yanında toplumunda aklını kullanabilen insan dehadır.. kocanı yavaş yavaş usulu ile onun huyu ve suyu ile yönlendir bilinç altına hitap et ailesi kötü mü olsun sen güler yüzlü ol saygıda hürmette kusur gösterme her ne olursa olsun sonra kocan fark edecek ve onlara karşı cephe alacak hiç bişey olmamış gibi göster kendini özellikle annesi ne çok sevdiğini göster ilgi duy pohpohla gaz ver sonra göreceksin herşey güllük gülistanlık
Soran+1 yılGeçmişte beni o kadar yıprattılar üzdüler ki anlatsam inanamazsınız belki. Ben buna rağmen eşim üzülmesin diye barıştım onlarla. Hep iyi olmaya çalışıyorum ne kadar geçmişi unutamasamda kendimi zor tutuyorum. Ama eşimde öyle ailesiyle pek görüşmüyor fazla gidip gelmiyor. Annesi azda olsa etkiliyor ama kendisini. Çoçuğum için çok direniyorum düzelsin istiyorum düzelirse bunların hepsini uygularım. Ama sonucu yine aynı olursa kendimide düşünmem gerekli bir noktada
Cevap sahibi+1 yılonu sen düzelteceksin öyle fazlada görüşmüyor onlarla bu iyi aslında ne sen ne eşin kendinizi düşünmeye hakkınız yok çocuğu düşüneceksiniz aynı sorunları bizde eşimle yaşadık kaç yıldır aynı evde iki yabancı gibi ama oğlumuz için bu karar boşanmayı istemiyoruz geçmişte her ne olduysa maziye göm ve mantığınla hareket et duygularınla değil duygu herzaman üzer mantıklı olursan herşeyin kontrol altında olduğuun göreceksin
Soran+1 yılBende zaten oğlumu daha çok düşünüyorum bunu içinde Birsen’lerin düzelmesini istiyorum. Ama eşim hiç saygılı davranmıyor. Psikolok yardımı aldınız mı? Ben eşimle bir defa gittim orada da saygısızlık yaptı doktora karşı utandım bır daha da gıdemedım. Faydasınıda dolayısıyla goremedım. Sız aldıysanız faydası oldumu en azından saygı şiddet konusu düzelse
Cevap sahibi+1 yılgüzel kardeşim size sizden başka kimsenin faydası olmaz biz gitmedik üstelik benim eşim öyle ses çıkaramayacak tip değil öyle bir noktaya geliyorum ki damarıma basıyor geri adım atsa susacam ama düşünmüyor bir kere çok kötü kavga ettik çocuğumun etkilendiğini gördüm artık kavga etmemeye çalışıyorum kavga esnasında yapacağın tek şey geri adım atmak birde öyle dene yani kavga sebepleri önemlidir onun huyuna suyuna git bak düzelecek annesini nekadar sevdiğini hissettir eğer sorun annesi onu dolduruyorsa annesi ile iyi geçindinmi kocanla olan sorunları annesine aktar o onu düzeltir biz kedi köpek gibiyiz hiç anlaşamıyoruz ikimiznde karakteri çok baskın birbirimize üstünlük kurma çabası yaş farkıda epey var ayrılık çözüm değilki çocuğun geleceği mahfolacak
- +1 yıl
Tabii çok haklı beyefendi.. dayak ye, adam cinnet geçirsin üstüne seni kesip biçmesi için bir 2 3 seneni daha heba et. Çocuk dediğin huzurlu bir yuvada mutlu büyür, kapılar arkasında babasının annesini dövdüğü, annesinin gizlice ağladığı, saygının zerresi olmayan bir evlilikte değil. Çocukların rol modeli anne ve babalarıdır, hal böyleyken bu çocuğun psikolojisi ne olacak? Sanki adam bir kavgada evde bir eşya kırmış da bir daha yapmaz düzelir gibi konuşuyorsunuz. Siz eşinizle ne yaşadınız bilmiyorum ama bir insanın öfke problemi varsa psikologa gitmeden bunun ne bir çözümü olur ne de bu derece saygısız davrandığı eşi ve ailesinin ona iyi davranmasıyla düzelir. Psikolog adamı düzeltir belki ama bu açtığı yarayı da düzeltmez kadınlar da unutmaz. Çocuğunuzu düşünüyorsanız bu adam size daha kötü birşey yapmadan kurtulun. Anne olmaya odaklanın onun da bu dünyada saygı duyduğu bir şahıs varsa babalığa önem vermesini çocuğunu üzmemek adına size saygılı davranması gerektiğini söyleyecek/öğretecek bir insanla görüşün. Boşanmış bir anne babanın çocuğu olmak, annesinin halini görüpte babaya düşman büyüyecek bir çocuk olmaktan daha iyidir.
Cevap sahibi+1 yıl@Pel_06 iyide hep kocanı suçluyorsun durduk yeremi seni dövüyor ne oluyorda kavga ediyorsunuz yani kavganın sebebi ne
- +1 yıl
Haklısınız kadın belki dırdır yapıyorsa çarp ağzına hakkındır, birde çocuktan babalıktan bahsediyorsunuz ya. Sen kızını dişinle tırnağınla büyüt, evlendir sonra kızın kavgada susmadı diye dayak yesin. Elbette kavgada susmayan adamın üstüne üstüne giden bir kadına hak vermem AMA o Adam eğer Adamsa kendini tutar ya odadan çıkar ya da 1 2 saat evden çıkıp sakinleşip döner. Başkalarının sözüyle/gazıyla evlilik yöneten, karısını her ne sebepten olursa olsun döven ve eşinin ailesine saygı duymayan adam Adam değildir, hiçbir şansı da hak etmez.
- +1 yıl
Bu arada soruyu soran kişi ben değilim öyle bir yorumlar atmışsınız ki kan beynime fışkırdı. Azcık empati yapın belliki sizde karınızı dövdünüz konuşmanızdan bunu çıkardım sizin zaten boşanmak için nedeniniz yok zaten tarafınız belli ama kızınız olsa o durumda ne yapmasını istersiniz, yuvasını kurtarsın demeyin sakın çünkü ortada saygı olmayan bir yuva yuva değildir cehennemdir.
Cevap sahibi+1 yıl@Pel_06 siz kocanızın ailesine saygı duyuyormusunuz peki resmen ailesine kin kusmuşsunuz soruda herşey karşılıklıdır bak ben eşimle her ne kavga edersek edelim ne o aileme ne ben onun ailesin esaygısızlık yapmam mesel kadının ağzına vur sustur değil kendiniz için neyi istiyorsanız aynısını kocanıs içinde isteyeceksiniz tek taraflı olmuyor bunlar sen geri adım atma o atmasın o halde birbirinizi yeyin ben biri geri adım atsın ne olacak sen veya eşin eşin piskopatsa sende mi piskopat olacaksın adam saygısızsa sendemi öyle yapacaksın insanın kendine saygısı olmazsa başkasına saygı göstermeze göstermezde saygı bireyseldir sen veya bir başkası burda taraf tutmuyorum ben çözüm sunuyorum insanlara boşan demek çok olay sonrası ne olacak o çocuk ne olacak ananın babanın kendilerini düşünmeye hakları yok çocukları varsa ne olacak kadında empati yapsa nedir sizin bu koca ailesine olan düşmanlığınız siz düşmanlık yapın iyide erkek yapınca kötümü oluyor sizi aileniz büyütüyor evlendiriyor erkeği sokaktamı buldu ailesi yapmayın öncelikle karşılıklı saygı ve edep ve biri geri adım atsın yani sussun herşeyin bir sebebi vardır kavga durduk yere çıkmıyor inatlaşma ve çekişmeden çıkıyor birbirini ezmeye çalışmaktan çıkıyor soruyu sen sormadıysan fikirlerini kendine sakla insanlara boşan demek kolaydıor başa gelmediği için
- +1 yıl
Vallahi ben şükürler olsun kocamın ailesine saygılıyım da annem babam gibi severim de. Bu hanımefendiye gelince ne yaşadığını bilemezsiniz detayına kadar, herşeyi geçtim kendiniz dış etkenlerden bahsettiniz ailesinin doldurmasından bahsettiniz + burada aile değil tek konu farkındaysanız eşya için tokat, dayaklar ve en son yüzü mor halde baba ocağına gitmekten bahsediyor. Şimdi size soruyorum, kimin hangi sebeple bu insana bunu yaşatmaya hakkı var? Kafes dövüşümü bu yüzünü morartarcasına dövüyor? Hadi kadın aileyi sevmiyor doldurdukları için diyelim adamın bu kadının ailesiyle zoru ne? Çocukları varsa ne olacak demişsiniz. Bu tabloda bu çocuk ne olur? Ortada ciddi bir şiddet söz konusu. Ortada bir çocuk, mutsuz bir anne ve dengesiz bir baba var hiçbir çocuk böyle mutsuz bir ortamda büyümeyi hak etmiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Pel_06 size göre hava hoş neler yaşadıklarını kendileri daha iyi bilir siz bu kadının kocasını dinlediniz mi biz burda varsayımlar üstüne konuşuyoruz fikir yürütüyoruz elbette göz morartmak marifet değil evlilik için sevgi yetmiyor saygı önemlidir sizde saygı duyacaksınız eşinizde saygı duyacak ama dediğim gibi kavgalarıın sebebini bilmiyoruz eşya meşya için diyorsunuzda ben sanmıyorum erkek alkol alıyorsa uyuşturucu kumar gece alemi varsa ve birde geliyor gücü kadına yetiyorsa diyecek bişey yok kadın sonuna kadar haklı ama bunların hiç biri yoksa iyice düşünmek lazım sebepleri kendinizi koyun o kadının yerine ya da adamın yerine boşanmak iki dakka evliyken bunu yapan adam boşanmayı kaldırmaz ozaman ne yapar nasıl bir cinnet geçirebilir kadınada çocuğada mazallah kıyabilir bu şekilde yapıcı olmuyorsunuz ancak kadının piskolojisini bozuyorsunuz
Soran+1 yılBen bugüne kadar büyük bir yanlış yapmadım tek yanlışım gerçekten bu insanla evlenmek oldu onun güzel jestlerıne kandım benı her zaman mutlu etmeye çalıştığını düşündüm kavga sebebımız o dönemde koltuk onun ıstedıgı gıbı durucakmıs yanlız söylede bır sebep vardı ağzında hep ananesinin lafları vardı aslında kendısı böyle degıldı bana bunları yaparkende nasıl oldu nasıl yaptım diyor. Ben buradaki bütün yorumları konuşmaların hepsını yakın çevremden de duyuyorum tabı sızlere anlattığım gıbı dayak kısmını anlatmıyorum çok utanıyorum. Kimseyi inandıramam neden dayak yedıgıme ama size yemın edıyorum yaptıgım tek yanlış bır hareketlim bıle olmamaıstır kı olsada hemen bu degıl otursun alsın karşısına konuşsun. Ben evladımı düşündüğüm kadar o düşünmüyor. Ben bu gece sabaha kadar uyumadım İnanın ki annemle de konuştuk enıştemde geldı onada anlattım Bursa’daki yorumlarla da bırseylerı kafamda daha net düşünmeye başladım bu arada benı aldatmadı hiç. Boşanmak en doğrusu olucak. Aılem de artık istemdigini gördüm ben. Bu benı daha güçlendirdi onlar ve çocuğum ıyı olucaksa benim de kendımı yıpratmamam gerekmiyor keske laftan bırak olsa anlaşa uygulasa sızın esınız en azından laftan alinlıyor medenıce uyguluyor benım öyle bır durumum bıle zor benım gözümde
Cevap sahibi+1 yılya ne diyimki öfke ile alınmış kararlar yuvayı kurmak zor dağıtma kolay inşallah sizin değil çocuğunuzun hakkında hayırlısı olsun çünkü bu durumlardan en çok çocuk etkilenir vede inşallah sizinaranızdaki sorunlarda çözülür hiç bir şeye değmez
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Giden ömürden gitmiş ne diyelim eşini döven benim gözümde aciz, cahil ya da gücünü dışarıdakilere yetmeyen insandır çocukta var en iyisi bırak bunu ailenle yaşa çocuk sende kalır bir iş bulur çalışırsın yeni bir hayata gözlerini aç çünkü anlattıklarına göre senin eşinin akıllanacağını sanmıyorum kadınlar çiçek gibidir sevmeli koklamalı dalından koparırmamalıdır
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak en doğrusu bence. Bu durum daha kötüye gider ama daha iyi olmaz gibi boşanmazsan. Allah yardımcın olsun.
10 Yorumla
+1 yılAllah yar ve yardımcın olsun , umarım eşin düzelir ve yuvan yıkılmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk tokadı attığında bosanmaliydin. Şiddet bir kere başlarsa devam eder. Ama neresinden dönersen kârdır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Sana şiddet ve hakaret eden biriyle hala birlikte yaşaman hata
00 Yorumla
+1 yılZor bir süreç yapabileceğim bişey varsa yazabilirsin.
10 YorumlaSen tam bir öküzle evlenmişin allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılallah kurtarsın da ne yapacaksın simdi konusmak istersen soyle
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağımı bilmiyorum İnanki çok değişiklik gösteriyor bir iyi bir kötü genelde ama hep saygısız davranıyor. Boşanmayı istiyorum ailemde çok üzülecek babam çünkü buraya kavgalı gelınce bıle çok üzülüyor ağlıyor
- +1 yıl
ya takip etsene ya uzuldum cok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunları bilerek evlenmişsin zaten çekmek zorundasın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenzer bir durumdayız konuşmak istersen yazabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Bence ayrılıp yeni düzen kurman lazim zamanını bosa harcama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılkusura bakma abla okumaya üşendim
11 Yorumla
Soran+1 yıl😊 uzun oldu evet fikir alabilmem için.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. insanlara neler oluyo böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeverek evlenmedin mi beğenmiyor mu seni
00 YorumlaHeycan kat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşan ve kurtul
00 Yorumla
+1 yıl10 numara Kocan var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah ayrdım etsın
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz
00 Yorumla
+1 yılOfff offf
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi