EVLİLİKTE SABRIM KALMADI NAPMALIYIM?

Eşimle 2016 yılında evlendık sevgılıyken hersey çok guzeldı takı aılesı ıle tanışana kadar herseyımı mahfettıler oğullarını çok doldurdular benım babam rahatsız bu donemde annem ve kız kardeşim hep beni korudu savundu ve eşimede hep anlayışla yaklaştılar abimde olmadığı için kadına gücü yetiyordu karşısında kımse yok gibiydi eşim beni ve ailemi çok üzdü. Düğünüm ilk de iptal oldu davetiye bile dağıtmıştım. Eşya yüzünden bana tokat atmıştı onun istediği olucakmış. Bu arada annesı evınde hala kazanla banyoyu kullandırıyor. Hiç modern bir ev ve eşyası olmamış. Durumları bence gayet iyi ama sorsan hep yok. Babası benım için o kızı bılseydım istemezdim babası rahatsızmış bile demiş ben bunları sonradan ögrendım hep. Evlendık şimdi 2,5 sene olucak evlenelı bırde 19 aylık oğlum var ben evlılıgım ılık ayı şiddet gördüm bosanıcaktım yalvardı bır baktım barışmışım bır ara baya durdu ama su 8,9 ay oncesıne kadar ben babamın evıne geldım yüzüm mor halde. Aılemde çok tepkı verdi sonra özürler yalvarmalar barıştık. Şimdi babam rahatsızlandı doktora gıttık akşamada ailem bana geldi. Eşim eve geldıgınde ne babamı sordu bızlere neyı var noldu dıye nede bır merhaba dedı aılemı yokmuş gıbı gördü biraz durdu ayrı odada gıttı uyudu. Bu arada onun aılesı bıze gelemediler 1,5 sene ben gorusmedım ve bu zamanda benım aıleme eşim sizde gelmeyin demiş arkamdan ama yemın ederım sıze benım aılem bu cumlelerı duyacak hıc bırsey yapmadı. Eşim bana bir bilezik bile takmadı dugunumde nısanımda aılem hiç birşey demedi. O sizin Şeref’iniz dedi annem sadece eşime. Şimdi bana boşanalım dıyor bende ıstıyorum ama oğlum da var napıcam Bılmıyorum. Bırde bana çok küfür ediyor ve özür bile dilemiyor. Maddi sıkıntısı var ondan mı dıyorum acaba ama para olunca mı sevgı aşk olur ki. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. (Lütfen kırıcı olmayın yazarken çok zor dönem geçiriyorum) teşekkürler
EVLİLİKTE SABRIM KALMADI NAPMALIYIM?