Ben vitiligo hastasıyım hastalığım düşük seviyede ve akdeniz ünv. profesürü 10 yıl içinde bu hastalığa kesin çare bulunacakmış.
Vitiligo hastasıyla hayatınızı birleştirirmisiniz?
Vitiligo hastasıyla hayatınızı birleştirirmisiniz?
Herkesin bir hastalığı var. Bu sevmemek için bir sebep değil ki. Yeter ki seveyim ve sevdiğim kadar sevileyim. Sevdiğim adamın ayakları bile olmasa ben ınu sırtımda taşırım. Kaldı ki vucudunda beneklenme gibi beyaz lekeleri var diye birlikte olmamayı düşünmem. Ben hiç kötü düşünmüyorum birlikte olmamak için başka sebepler gerek.
Değerli görüşleriniz için teşekkürler umarım sizin gibi güzel düşünen biriyle karşılaşırım yakın zamanda
Umarım buluruz 🤗
İnşallah
Sizin böyle bir rahatsızlığınız var mı ya da bir hastalığınız?
Hayır çok şükür şu an bildiğim bir rahatsızlıgım yok
Hım şanslısın öyle ise
Bu şans mıdır sence? Bence bahsettiğin kadar şanslı değilim belki de bir hastalığım var ama şu an bilmiyorum
En azından şu an yaşamıyorsan ne kadar geç olursa o kadar iyi değil mi?
Evet haklısın.
Sizinde haklılık payınız var ama ne kadar geç yaşarsak o kadar iyidir
İnşallah bir nine olana kadar böyle şeyler yaşamazsınız
Ayy inşallah size de bir dede olana kadar vitiligo haricinde başka bir hastalık uğramaz. 😇
Amin sağolun🙏
Rica ederim 😇
Bu emojinin anlamı nedir?
Melek koydum saf ve masum olarak düşündüğüm cümlelerin sonuna koyarım genelde.
Anladım bana bir arkadaşımı hatırlattı oda hep cümlenin sonuna melek koyardı
Yaaaa 😇 😇 😇 😇
Evet
Melek emojisi kullanmasan olur mu?
İnternet paketim bitmek üzere eğer yazamassam internetim bitmiştir bilginiz olsun
Piki kullanmam 😊
😊😊😊
Tanem sen misin?
😂 😂 😂 😂
Benim canım çok acıyor sen benim için hep değerli olacaksın😓
Anlamadım
Eğer sensen istediğinde ara istediğin saatte sabahın 5 de olsa ara ne zaman istersen arayabilirsin
Adım tanem değil! Neyse iyi geceler
Tıpkı onun gibi yazdın oda peki degil piki diye yazardı ve hep masum cümlelerin sonuna melek koyardı ve böyle cümleler kurardı. Sizi kırdıysam özür dilerim😓
Onemli değil belli ki canınızı acıtmış ve özlüyorsunuz. Bunun için size kırılacak değilim tabiki.
😓😓😓iyi geceler
İyi geceler vaysi bey. 😇
Melek yok demistik
Ama o alışkanlık kolay vazgeçemıyorum. Kusura bakmayın
Tamam adınızı sorabilir miyim?
Benim adım veysi
Memnun oldum veysi bey ben de buse
Eğer konuşmaya devam etmek isterseniz kardesimin internetine bağlanabilirim birazdan intenet paketim bitecek?
Buse mi?
Özelden sohbet etmeyı sevmıyorum o yuzden siz bilirsiniz
Memnun oldum buse hanım
Evet buse.
Ben istiyorum eğer kabul ederseniz gidip kardesimin telefonunu getireceğim ve size özel mesaj atamıyorum
Hala mesaj atamıyorum buse hanım
Evet özele kapalı mesaj kutum. Dediğim gibi mzelden konuşöayı sevmıyorum
Rica etsem benim için ayarları değiştirirmisiniz?
Prensip meselesi veysi bey.
Tanem sen hep değerlisin ve bütün güçlükleri yenecek güçtesin ben sana inanıyorum
Ben sana inanıyorum ve herşeyi sana bırakıyorum kendimi sana bırakıyorum al ne yaparsan yap bir sana birde rabbime bırakıyorum😓
İyi geceler
Allah yar ve yardımcının olsun. Allaha sığınıyorum çünkü senden ve Rabbimden başka bir sığınak istemiyorum. Sana inanıyorum ve inanmanın en güçlü duygu olduğunu çok iyi biliyorum. İletişime geçtiğin için milyarlarca kez teşekkür ederim. Umarım iyisindir
Piki 😇 sadece merak etmiştim.
İlaçlarını al ve uyu olur mu iyi geceler aramanı bekleyeceğim yarın biraz yoğun olacağım ama sen ne zaman istersen ara olur mu
Tanem 5 dakika konuşsak olur mu sadece 5 dakika rica ediyorum sadece 5 dakika lütfen
Hyr. Seni asla aramayacagım.
Lütfen ararmısın Allah aşkına ararmısın
Birazcık değerim varsa sadece 5 dakika ara
Ne yaptım kurban olayım ne yaptım Allah aşkına
Tamam ne söylemek istiyorsan telefonda söyle
Hiç bir sey soylemek ıstemıyorum veysi.
Tanem Allahın adını veriyorum aklını karıştıracak kalbini kıracak bir sey yok bende ben senin arkadaşınım ben senin arkadınım tanem. Senin için bu KS giriyorum
Canını sıkacak seni kıracak bir sey söylerse bu dil lal olsun o zaman bana en büyük cezayı ver.
Ama simdi lütfen ara sadece 5 dakika
İyi geceler sana
Yarın bir ev alacagız sana anlatmistim onun devir islemleri falan var? Sen nasılsın ailen iyisinizdir inşallah
Arayacak mısın sadece 2 dakika olur mu?
Aramıcam
Beni ne kadar mutlu ettin anlatamam Rabbimde seni mutlu etsin. O gül yüzün hiç solmasın hep iyi ol hep mutlu ol...
Tesekkur ederim seninde inşallah
Tamam arama olur mu arama. Beni ağlat hep hep ağlat. Ne suç işledim ben bilmiyorum senin ruhuna kalbine hayran kaldım bunun için beni cezalandırıyorsun.
Yine aynı konuları açma lütfen
Tamam sadece arkadaş olarak konuşacağiz valla söz veriyorum sadece arkadaşca lütfen tanem lütfen
İntenetim bitiyor hadi tanem
Kendine iyi bak
Tanem özel numaradan sadece 2 dakika.
Ben arkadaşın olmak istiyorum sadece arkadaş olark kabul edermisin sadece iyi bir arkadaş
Merhaba nasılsın? Benim işlerim bitti arkadaşıma bir merhaba diyeyim dedim. Ne yapıyorsun iyi misin?
Her ne olursa olsun, kendin olmak için asla geç değildir. Bunun zamanı yoktur, istediğin zaman başlayabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin. Bu işin bir kuralı yoktur. Hayatımızı iyi ya da kötü yaşayabiliriz. Umarım seninki mükemmel olur. Umarım seni şaşırtacak güzel şeyler yaşarsın. Umarım daha önce hiç hissetmediğin duygular yaşarsın. Umarım hayata başka bir pencereden bakan insanlarla tanışırsın. Umarım gurur duyduğun bir hayat yaşarsın. Ve yaşamadığını düşünürsen, umarım içinde her şeye yeniden başlayacak gücü bulursun...
Merhaba nasılsın😇
Tanem iyi misin😇😇😇 bir haber verirmisin?
Tekrar yazdığım için kızma olur mu?
Yapamıyorum ne yapayım merak ediyorum...
İnanamıyorum işte ne yapayım. Hani sen diyordun ya ben böyleyim bende vazgeçemiyorum senden işte anla. İnatçıyım senin gibi, bir cevap yazarsan çok sevinirim sadece arkadaş olarak bile yazsan yeter bir şey beklemiyorum ve bekleyec3ğim bunu bil yazmasanda bunu bil😇😇😇
Estetik duruyo bence
Ciddi mi?
Evet ben kötü bulmuyorum
Teşekkürler
Bence fark etmez sevdiysem sonuçta herkesin bir hastalığı var
Kesinlikle haklısın
Eyvallah bro
Neden gizlisiniz?
Cevap
0Cevap
İyi ya da kötü manayada fark yaratacak bir detay değil
Bazı insanlar ellerin ne güzel öyle diyor bazıları eline ne oldu elektirik mi çarptı diyor
Merak etmeleri normal
Ya da şaşırmaları
Evet galiba öyle çok farklı hastalıklar var bende bu hastalıgı kendim yasayınca öğrendim. Ama çok şükür onun dışında iyiyim
Peki tüm her yerinde mi değişim oluyor
Her yerde değil eller ayaklar dirsekler dudaklar ve sırtta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar