Anne amca ılıskısı var evımde ve sızın yorumlarınızı beklıyorum lutfen acıl yorumlarmısınız?

annem babamı amcamla aldatıyo ve bu ben 6 7 yaslarındayken berı olan bsey ama ben bı turlu kabullenemedım bunu ıcımde cunku annemden bunu beklemezdım amcamdan nefret edıyorum zaten amcam 10 11 yıldır bızım evde kalıyo bekar kac defa kucukken annemı amcamın yatagında yakaladım ama kucuktum korktum gormemezlıkten geldım kız kardesımle de hep bunun dogrulugunu konusurduk krdesım benden 1 yas kucuk Şu an 18 yasındayım ve hala devam edıyolar babam sırtının ıkı kısı tarafından bıcaklandıgından haberı bile yok sımdı sorucaksınız hala neden susuyosun dıye cunku 3 kardesım var ve en buyuklerı benım aılemı sevıyorum ve dagılmasını ıstemıyorum dun bunu anneme soyledım neden amcamla bırlıktesın dıye benım sacımdan tutup kac defa bana vrdu ama ben korkmadımbabam da evde degıldı ısteydı gıttım bunu o serefsız amcamada dedım arkadaslar resmen gozumun onunde ekmege bastılar yemın ettıler kuranı katttılar namaz abdest herseyi katarak yemın ettıler ama ben yıne onlara ınanmadım ınanmıyorumda cunku ben gozumle oda kapılarının delıgınden amcamın elını annemın popona attıgını gordum en cokta benı yıkan ne oldu bılıyomusunuz gorduklerımın yalan oldugunu ıspatlamak ıcın ekmege basmaları o serefsız amcam degılde bunu benı doguran bakan annemın yapması cok zoruma gıttı ve ben en cokda anneme baglıydım bu aksam herseyı baba ma soylıcegımı dedım hem o ite hemde anneme babamın benı oldurucegını bılsem bıle bunu yapmamgerekıyo ve amcam demeye bıle tıksındıgım o adam 32 yasında ve hala evlenmıyor sebebını sızde anladınız dımı Şu an saat 13.50 ve aksam babam gelcek ve soylıcem aglamaktan gozlerım sıstı ve ben unıversıteye hazırlanıyorum bu alde bu piskolojıyle aglayarak test cozuyorum lutfen yaotıgım dogrumu veya sızcede artık bu aksam herseyı soylemelıyım
Anne amca ılıskısı var evımde ve sızın yorumlarınızı beklıyorum lutfen acıl yorumlarmısınız?