Bir erkegin sevgisinden, aldatmadıgından nasıl emin olunur? Ne yapılarak?
Detay.
Detay.
Ayni kisiyle 3 kere denemissin 2sinde yıpranmış inan ki guven kalmiyor sevgi bitiyor aliskanlik seninki bu yaptiginin da bir olumlu yani yok... seninle gorusmeyince cok kavga edip gorusunce direk opusme gibi eylemlerde bulunuyorsa sevgisinden şüphe et. Kendini yipratma onsuz hayatin daha guxel olacak inan ayril demiyorum hemen yanlis anlama
Birisinin seni aldatmadigindan emin olamazsin, sadece guvenirsin ya da guvenmizsin. Bunu hem aldatan, hem de aldatilan biri olarak soyluyorum.
Sevgiden emin olmak da zor. Senin icin karsilik beklemeden bir seyler yapiyorsa, ilgi, alaka gosteriyorsa en azindan bos degildir diyebiliriz.
Sevdiğini seni kıskanmasından umursamasından anlarsın zaten .Aldatma konusunda yapabileceğin hiç bir şey yok 'GÜVEN' ilişkinin en temel taşıdır güvenin olursa şüphen olmassa yapmıyacağına inanırsan bağlılığını emin ol aldatmaz bu şekil insanları bile aldatanlar varsa kanlarında bozukluk vardır.
Senden çok istekte bulunuyorsa faydalanıyor olabilir kısıtlamalar yap seni zora sokmuyorsa ve yanında durmaya devam ediyorsa seviyordur büyük ihtimalle ama tamamen emin olmanın bir yolu yok insanların ne düşündüğünü bilemezsin
kısıtlamalardan kastın nedir?
öpmek,sarılmak, falan
anladım..
Cevap
6Cevap
Senin karşında biraz da olsa çekiniyorsa veya utanıyorsa ya seni fazlasıyla seviyordur ya da sosyal fobik birisidir. Merak etme, sosyal fobikler hem sevmediği bir kız ile birlikte olmaz hem de aldatmayı aklından bile geçiremez.
Soruyu gizli sorup gizli cevabı kapatmak nasıl bir psikolojidir bunu bir türlü çözemedim.
emin olamazsın güvenmiyorsan sadece yok ya aldatmıyor beni diyerek kendini kandırırsın
bir yolu yok mu anlamanın? biraz ilgisiz gibi? ailevi sıkıntıları var bu ara, ondan olabilir mi?
hemen aldatıyor gibi düşünme.. Önce zaman ver. Ailevi sıkıntılarını çözsün.. Halen ilgisizse vardır birşeyler. ve aniden ilgilenmeye başladıysa(aşırı derece) kuşkulanmada haklısın bu durumda..
eski sevgilisiyle konustuguna dair süphelerim var...ufak kanıtlarım. sizce alaka kurmus olabilir mi? dediginiz ilgisizlik sonrası birden ilgilenmeyi yasadım..
olabilir.. ufak kanıtların ne ?
kız bir yerlere eski sevgilimle konusmam nasıl olmalı demis, ama hangi eski sevgilisi bilmiyorum. o kadar cok var ki...bugün sorar gibi oldum, ailevi sıkıntısı da var..üüstüne de gitmek istemiyorum. ne yapacagımı sasırdım. ben cok asıgım..
bak sakın güvenme eğer eski sevgilisi ile bir iş çeviriyorsa sen acı çekeceksin... sıkıntıları yalan belkide.
ne yapmalıyım? direk sorayım mı? fikir ver lütfen..
ya eğer gerçekten sıkıntıları varsa sana diyecekki sıkıntılarım var sordugun soruya bak ? Sıkıntıları ne zaman geçecek gerçekten var mıbide bu var. sor ama bekle bekle nereye kadar ya. güvenin gitmiş zaten.. :/
evet..bu üçüncü beraber olusumuz zaten...bu son. ben cok yıprandım iki senede..artık tutacak kuvvetim kalmadı onu.
gözlerine bak... onlar anlatır herşeyi... burada yazılanların hepsi tırı vırı...
gözleri soguk...bugün beni görmek istemedi..eski sevgilisiyle konustuguna dair süpheler, ufak kanıtlarım da var, ama kesin olmadıgı icin bir sey de diyemiyorum.
anladım..
içimden bir his sevmiyor diyor...ve ben ücüncü kez acı cekicem...bu aynı kisiyle ücüncü.
sevmek böyle bir sey...aldatsa da ne yaparsa yapsın bırakamamak..
mevlanaya sormuşlar sevmek mi daha güzel sevilmek mi o da demişki sevmek neden diye sorduklarında sevdiğinden emin olabilirsin ama sevildiğinden asla demiş
sanırım yeterli cevabı almışsındır :)
adam sevgili bulmuş birde aldatıyormu çok ayıp vallaha... bu neyahu buldukça bunamak bumu ?
Duruşundan, konuşmalarından kendisini belli eder zaten.
senden başkasını görmemesi lazım
emin olunmaz :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar