Sinemada kankamla öpüştük çok kötü hissediyorum kendimi dalga geçecekler lütfen yazmasın çok kötüyüm kendime gelemiyorum yardım?

arkadaşlar geçenlerde melih okan bilge sinemaya gittik melihle okan en yakın arkadaş bilge ile ben de en yakın arkadaşız bilge ile okan flörtler bunlar bizi sinemaya çağırdı biz de kabul ettik korku filmi için biletleri aldık salona geçtik melihle biz kankaydık yıllardır tanışıyoruz ama bu sene kanka olduk neyse sinemada melih benim yanımda okanla bilge yan yana oturuyor film başladı biz hep el ele tutuşuruz normalde de öyle kaynatırız ama o anlamda değil neyse el ele tutuştuk sonra filmde korktum bana sarıldı kafamı öptü güldük felan yine korku bölümü geldi yanağımı öptü ben de onun yanağını sonra bir anda dudağımdan öptü utandım çekildim tekrar aynısı oldu güldüm bir anda çekildim meryem napıyosun dedim kendime sonra bu bana sarıldı korkma ben varım dedi gülümsedi sonra bir anda öpüşmeye başladık ama bu sefer ben de karşılık veriyordum baya bir süre öpüştük filmin bazı yerlerini izleyemedik bile sanki sevgili gibiydik neyse okan gördü çekildim felan güldü bunlar bilge anlamadı sonrasan anlattım açıkcası kendimi çok kötü hissediyorum iki gündür kendime gelemedim sürekli ağlayasım geliyor yani onu sevgili olarak istemek değil onu kaybetmekten korkuyorum sonuçta kaç yıllık arkadaşız okan konuşmuş ne yapacaksın felan diye bişey yapamayacağım en iyi arkadaş olarak kalmamız felan demiş aramız açıldı gibi hissediyorum onu kaybetmek istemiyorum lütfen yol gösterin kendime gelemiyorum şimdiden çok teşekkür ederim iyi ki varsınız♥️
Sinemada kankamla öpüştük çok kötü hissediyorum kendimi dalga geçecekler lütfen yazmasın çok kötüyüm kendime gelemiyorum yardım?