Şimdi biz iki haftadır birbirimizi çok iyi tanıdık herşeyini bana söyledi bana tanıttı güven verdi falan ama evin en küçüğü olmasını rağmen herşey onun üzerinde ve biz çok fazla iyiydik önce bana 13 Ocak’ta teklif etti kabul ettim dün gecede mesaj attı bitirmek icin ben size mesajları gösterim lütfen yardımcı olun birinci teklif ettiği mesaj ikincisi bitirdiği sizce ben sessiz mi kalim
Lütfen yardımcı olur musunuz benim aklım karma karışık oldu?
Ya büyük bir derdi sıkıntısı var ama derdi sıkıntısıda olsa dahi insan yakinindaki kadina bunu açıklardi yine ayirlmak isterse yine ayirilrdi ama soyleyebilirdi ya da başka bir insanla konusuyordu o ışık yakti buna böyle oldu ya da birşeyini gordu soğudu diycem araniz iyimiş bu olmaz aslinda yuz yuze konusman daha makbül olabilirdi belliki bir sıkıntı olmuş erkek kolay kolay boyle birsey demez
Bir hevesle teklif etmiş ama uymamis isinamamis ya da baskasi vardir. O laflara filan çok guvenmeyin, sevgi bitmeyen veya vazgecilmez birsey degil. Insan o an yaşarken duygulari yogun oluyor ve abartili laflar edip sözler verebiliyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Belki başka tanımaya çalıştıkları da oldu ve karar kılsı, bilemezsin, sessiz kal bakalım burada bırakacak mı. Zaten az olmuş tanıyalı, takma kafana
Bir duygu hissine girmediysen hiç takma kafana, dönse de kafası bozuldukça vs. gidiverir, güvenilmez böylesine. İnsan bir engeli varsa bile anlatır sana seçme şansı verirdi ya da bunu bilmeye hakkın olduğuna inanırdı. Demek ki zorlamaman gereken bir ilişki.
Ya önceden düşündüğü biriyle bir ilişki başladı ya da senden sadece hoşlandı ve hoşlanması geçince direk soğudu benim tavsiyem hiç bir erkeğe hemen kalbinizi teslim etmeyin kolay kazanılan bir şeyin hiç bir kimse için kıymeti değeri yoktur bunu unutma sevgi emek ister bende son zamanlarda bunu anladım kendim de o çocuk gibiydim lisede
Bunun altında hiç bir sebebi yok, sürekli laf yapmış seni kandırmış iyiki ayrılmışsın konusuyor belli, seninle vakit geçirmiş gitmiş boşver mesaj atma bence arkasından koşar gibi olur
Kendince sıkıntıları olduğunu söylüyor bence bir süre rahat bırak daha tanıma aşamasındaymışsınız zaten daha ileri gitmeden bitmesi gerekiyormuş demek ki
En İyi Cevaplar