Kızlar, Elti kıskaçlığı?

merhaba ben üniversite okuyorum, hemde nişanlıyım. İki üniversiteyi aynı anda okuyorum. Gerekli yerlerden sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Benim bir eltim var şu an ama her halinden kıskançlığını belli ediyor. Soğuk tavırlarından vs. Benim nişanlım çok sosyal biri fakat onun eşi çok asosyal. Nişanlımın arabası var beni her yere götürüyor gezdiriyor sağ olsun. O bunları yapamıyor diye mi artık dış görünüş olarakta ondan açıkcası çok iyi olduğumu düşünüyorum ondan mı bilemiyorum. Benim ablam yok keşke bana bir abla gibi yaklaşsaydı onunla çok iyi anlaşabilirdim çünkü çok sıcakkanlı biriyim. Eğitim seviyemin yüksek olması vs onu kıskançlığa itiyor sanırım. Eskiden sık sık kaynamama gitmeyen eltim benim nişanımdan sonra her gün onun evinde. Ben ziyarete ne gitsem onu görmek durumunda kalıyorum. Kalabalık ortamlarda bana çok sıcak davranırken ikili lişkilerde soğuk uzak kalıyor sürekli yanımda kaynanamla sıkı fıkı konuşmaya çalışıyor. ( Aklınca beni kıskandırıyormuş). Nişanımıza doğru düzgün bir hayırlı olsun demedi nişanlımın memur olmasına bile bana hayırlı olsun demedi. El yeteneğim var mutfak işlerinde herkes överken o sessiz kalıyor, ben bir şey paylaşsam sosyal medyada hemen ardından kendi de paylaşıyor (Çok sık kullanmazken). Bunun nedeni nedir benim ne yapmam lazım bu durumda? Nişanlıma bunu bahsettiğimde benimle tartışıyor abimin karısı ne yapabilirim sende böyle düşünme mesafeli ol yeter diyor.
Kızlar, Elti kıskaçlığı?