Sevgili mi oda nedir? (: kim kaybetmiş biz bulalım (: işin şakası mezara gömdüğüm zaman yollar ayrılmış ve bağlantılar tamamen kopmuş demektir. Ölenle ölünmez denir ya öyle birşey işte. Ne geri dönüp tekrar bakmak isterim. Ne de sesini duymak ya da benzeri birşey. Bunlar sadece kişinin yarasına tuz basmasıdır. Ben ne sadistim ne de mazoşist (: Kendimi düşündüğüm için değil her iki taraf için sağlıklı olan budur. unutmaya çalışıyorsa birisi diğeri buna saygı duyup ızdırap olmayacak.
Unfollow düğmesine basmaya uğraşmam genellikle. Çok önemli bir şey değil benim için. Kendisi de takip etmek istiyorsa edebilir bunu da önemsemem. Biten bitmiş bu sosyal medyadan yaptığın hareketlerle değişmeyecek bir şey. Ne diye uğraşayım ki? Hatta aa bak beni engellemiş demesine neden izin vereyim ki?
Doğrusu odur zaten takipten çıkarmıyorsan halen onu merak ediyorsun ve hislerin tamamen bitmemiş demektir ayrıldıktan sonra arkadaş kalalım diyebiliyorsan hiç sevgili olmamışsınız demektir
Ya unflollow etsem de iki gün sonra stalk hesabı açıp istek atıcam sonra onaylamasını bekliycem. Ayrıca anlamasın diye takipçi kasıcam, gönderiler atıcam onaylamasını bekliycem. Oldu da onaylamadı bir tane daha stalk hesabı, bir daha böyle cefalar... Ay hiç uğraşamam ayol çıkmam takipten ama o çıkarırsa işler değişir. Her cefaya girerim 😈😈
Saçma bence ne gerek varki. Bitmiş gitmiş uzaktan arkadaş gibi kalın. bir de bir şeyler tam bitmediyse sonra o unfollowların geridönüşü kötü oluyo. Bilmiyorum ben şahsen unfollow atana uyuz olurum. Geçende bir eski konuştuğum atmıştı. Ben hiçbi iey yapmadım. Sonra işi düşünce geri takip attı. Ben de işte napiyim çayımı yudumluyodum.
insan unutmak için sevmez ki. bir şeyler paylaştığınız ama görüş ayrılıkları yaşadığınız kişiler bence hayatınızın bir parçasıdır siz isteseniz de istemeseniz de hayatınızın o parçasını silemezsiniz. sadece yerini değiştirirsiniz. bu yüzden bence engellemek yerine hatalardan ders çıkartıp yola devam etmek gerekli
Dost bir şekilde karşılıklı kabul ederek ayrıldıysam unfollow etmem engellemem de yaptığı hiçbir şeye karışmam da benim hayatıma müdahale etmesine de izin vermem herkes istediği gibi kendi hayatını yaşasın ama kavga ederek ayrıldıysam sahte hesap açıp takip etmeye bile yeltenmem her yerden engellerim arasa mesaj atsa ölse bile umrumda olmaz
Bazen ayrılmak zorunda kalırsın ama hâlâ seviyorsundur ve her resmine baktığında ayrıldığını yeniden hissedersin ama bakmaktan da vazgeçmezsin. İşte öyle bir şey. Takipten çıksam da çıkmasam da o şimdi ne yapar kim bilir hangi yerlerde dolaşır
Bu kadar küçük bir işe zaman harcayacağımı hiç sanmıyorum, son zamanlarda tamamıyla aşk saçmalıklarını yaşamımdan süpürüp attım, bu nedenden dolayı aşkın bendeki anlamı, bir çürümüş süprüntü haline gelmiştir.
Takip etmek ve konuşmak için sebep yok o saatten sonra. Merak etsem bile yollar bir kere ayrıldı mı benim için hiç bir şekilde dönüşü yok o saatten sonra iki yabancı kalır geriye.
Bazen bişeylerin bitmesi daha güzel şeylerin başlangıcının temelidir. Bob Marley in sevdiğim sözlerinden birisi ‘’ yokluğunuzu hissetmeyen birini varlığınızla rahatsız etmeyin.”
Heryerden silerim engellerim sevgilim kendi ayrıldı benden arkadaş kalmak istedi hayır arkadaş kalmak istemiyorum dedim ve ben engelledim heryerden ben engelledikten sonra engellemiş oda
Ayrılmaya bağlı. Son buluşmaya gitmeden engel attığımda oldu, ayrıldık üzerinden 3 ay geçti halen fotoğraflarımızı beğeniyoruz, birbirimize Snap atıyoruz ve arkadaş olarak kaldığımız da oldu
Nasıl, Ne İçin, Hangi Sebeple ; Ayrıldığına göre değişen bir durum olacağı için kimse boş yapmasın, biliriz o ayrıldık ayağına tekrar barışıp sevişenleri..
Hiç ayrılık yaşamadım. Yurtdışında doğduğum için güzellikle ayrılabilmenin mümkün olduğuna defalarca şahit oldum. Takipten çıkmam veyahut çıkmamamın sevip sevmememle bir âlâkası olmaz.