kız arkadaşım ona yargı koyduğumu düşünüyor ama ben ona sadece bir soru sordum neden böyle yaptın diye o bunu yargı koydum anladı halbuki herşey ortadayken neden böyle bir yargı koyayım bana düşmez ayrıca yargı koymak ve bana trip atıyor engelledi whatsapptan yazmıyor etmiyor napmalıyım ne yazmalıyım taktik verirmisiniz
Bunları yazan bir kız mı? Kusura bakma kardeş ama, böylesinden ne sevgili ne eş nede anne olur ilerde. Sana saygısı bile yok. Bu küfürler ne böyle? Bugün bunları sana söyleyen yarın ailenden birine de söyler. Böyle insanları neden hayatınızda hala tutuyorsunuz anlamıyorum. Gerçekten ben utandım kızın yerine. Erkek arkadaşı mısın asker arkadaşı mı?
5
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her seferinde ona dememe rağmen bana her tartışmamızda böyle küfürler savuruyor evet bazı konularda haksız olabilirim ama ben onun bunca zamanlık erkek arkadaşı olamama rağmen benim kalbimi bir hiçe sayıp bana karşı ağzına geleni söylemesi en çok beni kırıyor ilişkimize verdiğim emek yok sayılmasın diye susuyorum alttan alıyorum ama gerçekten sıkılmaya bunalmaya başladım çünkü tek yorulan üzülen benim
Belli zaten sen alttan aldıkça kız tepene çıkmış Gerçekten yakışır almayan bir davranış Kendine olan saygını kaybediyorsun bence böyle birini hayatında tutmakta devam ettikçe
:D ve sen hala nasıl yaklaşmalıyım derdindesin. Köpek olma la bırak kurtulmuşsun işte bu kız seni yer.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Köpek olmak değil bu gerçekten sevmesem böyle yapmam asla binlerce böyle diyalog geçmiştir sonra özür diliyo ben unutuyom ama bana karsı saygısızca böyle konusması üzüyor beni
En İyi Cevaplar