sevgilimin beni sevdiğini biliyorum benimle çıkma amacının yiyişme vs olmadığını da biliyorum öyle bir insan değil zaten önceden de arkadaştık ve bana değer verdiğini görebiliyorum ama bir insanın aklı her an mı cinselliğe çalışır? cidden daraldım artık her buluştuğumuzda öpüyor elliyor ve artık sanki buluşma sebebi oymuş gibi hissetmeye başladım ve çok rahatsız olmaya başladım çok ileri gitti ve hoşlanmadığım yapma dediğim şeyleri inatla yapıyor insan içinde elliyor filan ve artık katlanamıyorum biraz tavsiyede bulunur musunuz? şimdiye kadar hep sevdiğim için tolere ettim ama çok rahatsız olmaya başladım
Cevabın nedir?
+1 yılBak bunu uygun kelimeleri seçerek, kendini iyi bir şekilde ifade edebilirsen anlama potansiyeli yüksek olacaktır. Bir şekilde davranışlarına dikkat etmesini sağlayabilirsin. Buna rağmen düzelmiyorsa ya çükü çok çalışıyordur ya da beyni az çalışıyordur.
Biz de erkeğinde çükümüze sahip çıkıyoruz, bu nedir ya insan içinde yapılır mı? Hem çevreyi rahatsız eder hem partnerini.11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın cidden ben de o yüzden çok daraldım daha önce söyledim ama daha ciddi bir şekilde konuşucam yakında
Demek ki derdi, sizin tabirinizle yiyişmekmiş. Eskiden öyle biri değildi derken ne kadar tanıdığınız da önemli. Bir erkeği asla tanıyamazsınız. Özellikle kendisinin sizden faydalanmasına bir kez izin verirseniz bunun artık geri dönüşü yoktur.
Sizin düşünceniz ise saflık ve cehaletten ibaret...10 Yorumla
+1 yılİnsan içinde? Are you serious? Rahatsız olduğunu söylemek zorundasın. Aklı her an çalışıyorsa ben pek amacının gerçek sevgi olduğunu göremedim doğrusu. Seviyorsun diye rahatsız olduğunu belli etmemezlik yapamazsın. Rahatsız oluyorum demeyi bil ve eğer ki seni o halt için seven birini istemiyorsan onunla bu konuyu konuşup ayrılma kararı alabilirsin..❤️🖤😊
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim cidden ciddi bir şekilde konuşmamız lazım artık
- +1 yıl
Rica ederim😊 konuşmanız iyi olacaktır.
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de son ilişkimi bu yüzden bitirdim. Ama insan içinde bunu yapmazdı. Fakat son kez ayrıldığımda bana geri dönüp yine bu konuyu açtı olmadı bir şekilde. Sende açıkça bu tarz şeylerden sıkıldığını ve amacın buysa ara verelim falan diyebilirsin. Böylece seni seviyor mu sevmiyor mu anlarsın eğer bırakırsa zaten sevmiyordur
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ciddi bir şekilde konuşmayı planlıyorum
- +1 yıl
Pardon dm ye gelebılırmısınız böyle bir şey yaşadımda fikir almak için
- +1 yıl
@gizliuye11212 yeni gördüm bakarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
27Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı. Demek ki yanılmışsın işte amacına ulaşana kadar iyi rol yapmış seni sevse değer verse rahatsız olmanı dikkate alır seni ne kadar arzulasa da saygı gösterirdi sana
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Ona kesin bir dille anlat. Bir daha yaparsa ayrılacağını söyle.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı. Bu kadar çok rahatsız olduğun halde hala devam etmesi ilk cümleni ortadan kaldırır
10 Yorumlainsan içinde elliyorsa sana değer vrdiğini zannetmiyorum kımse değer verdiği kişiyi öyle bir duruma sokmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimle ilk başlarda ama hiç sık aralıklarla elleşmiyorduk ona rağmen çok rahatsız oluyordum ve bunu dile getirdim getirdikten sonra hiç öpüşmedik bile ve şu an çok mutluyuz beni ben olduğum için sevdiğini biliyorum enazından 7 ay oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dozunu kaçırmamak lazım. Bu defa senin gibi düşüncelere kapılması insanın gayet doğal...
11 Yorumla
+1 yılBu çok normal hormonları fazla çalışıyor istemediğini söyle
10 Yorumla
+1 yılallahtan insan içinde buluşuyorsunuz ya birde ıssız yerde buluşsanız?
02 Yorumla
Soran+1 yılya o da oluyor bazen ve geçende evine çağırdı ya biliyorum böyle diyince çok aşırı saf duruyorum ama güvendiğim bir insan sadece cidden artık bu konuda daralttı
- +1 yıl
nişan olun yav madem seviyo belliki gözü dışarıda degil sana karşı böyle davranıyorsa
Gizli Üye(25-29)+1 yılçıkma amacının bu olmadığını biliyorum yazmışsın ama anlattığın şeyler amacının o olduğunu gösteriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh saf kızım benim. Hamile bırakıp kıçına tekmeyi vurduğu zaman herşeyi anlayacaksın ama geç olmuş olacak :/
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. İzin verdikçe daha çok isteyecek
13 Yorumla
Soran+1 yılartık ciddi ciddi kavga çıkarıcak seviyeye geldim sanırım bunaldım çünkü
Soran+1 yılşakaya vurarak devam ediyor
+1 yılBuluşma sebebi gayet net ve açık, tavsiye ise AYRIL
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada sevgilisine ellettirmeye çekinenler sevgilisinin arkasından iş çeviriyorlar. Sen farklıysan bilemem.
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım ne demek istediğini
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle elimin tersiyle bir çarparım öyle sevgiliye çarpım tablosuna konu olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl gitsin benim sevgilimde öyleydi ben ayrıldım çok rahatım Şu an
00 Yorumla
+1 yılÇıkma amacı yiyişme değil demissin ama devamında beraber kitap okuduğunuzu anlatmışsın! 😀
10 YorumlaAmacı belli ya ayrıl ya da bundan rahatsızlık duyduğunu söyle
00 Yorumla
+1 yılDemekki sevmiyor seni elde edene kadar öyle görünmüş anladın mı karşim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa işte düşünsene bu kız ilerde senin karın olcak. Elleniyo öpülüyo yazzık yazık
12 Yorumla
Soran+1 yılelleyen de erkekler neden erkekler evlenmeden önce elleyebiliyor sevişebiliyor yiyişebiliyor da kızlar yapamıyor o erkekler kimi elliyor o zaman o laf ettiğini kızları elleyen yiyen vs de sizsiniz lütfen laflarına dikkat et herkesin hayatı kendine
Cevap sahibi+1 yılElleten de sen öptürende sen.
+1 yılayrıl bence herseyin bir dozu var
10 Yorumla
+1 yılbiraz ağırdan al, mesela bir kaç buluşmayı ertele
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyi kandırmış seni seviyorum die
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam ellemek ve öpmek için dünyaya gelmiş rahatsız oluyosan uzak dur yakında sevişelimde der 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen de onu rahatla bir kere sonra böyle yapmaz
00 Yorumla
+1 yılNe zamandır berabersiniz peki
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 buçuk ay
- +1 yıl
Garipmiş peki nerede dokunuyor
Soran+1 yılya şöyle söyliyim açık açık benim hoşuma gitmiyor şahsen dokunması vs ama öpüşürken filan tamam gene hadi bir nebze ama durup dururken filan da yapıyor dışarda vs ve dedikçe de şakaya filan vuruyor beni kızdırdın o yüzden yaptım filan diyor bu da beni çok sinirlendiriyor
- +1 yıl
Anladım ayrıca sorularım olacak buradan soramam ama gizlisin nasıl yapalım
+1 yılOnunla konuşmayı denedin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılbiraz konusunu açtım ama hiç ciddi kavgaya çevirmeden yumuşadım çünkü bilmiyorum korkuyorum sanırım
+1 yılArtık canı istiyor. Yakında yatağa atar seni.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmaz ayıptır canı çekiyor çocuğun...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelli senle yatmak istedigi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğini zannediyor olabilir misin?
00 Yorumla
+1 yılMadem onun için buluşuyosa buluşma
00 YorumlaNe yapsın?
10 YorumlaUzak dur. Okumadım
00 Yorumla
+1 yılElletme
00 Yorumla
+1 yılAyril
00 YorumlaSevgilin sapik,😂
00 Yorumlaamacı belli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında