Az önce instagramda bu hikayeyi paylaştım neyse benim sevdiğim bir çocuk var o biliyor onu sevdiğimi ama şu an arkadaşız aramızda bisey yok neyse ben bu hikayeyi paylaştım oda yanıt vermiş hikayeye Vayy noldu yavru kim sinirlendirdi seni yazmış bende yok bişey boşver dedim oda var var sen sinirlenmezsin kolay kolay söyle bakim noldu dedi ben cevap vermedim tekrar mesaj attı söylesene noldu dedim beni delirtme mk dedi. Ben ona sinirliyim çünkü bir arkadaşımın adına fake instagram hesabı açtım işte çocuk mesaj attı Merhaba leyla falan dedi sonra öyle konuştuk işte numarasını gönderdi burdan ara yazmayı sevmiyorum ha dedi bende ararım tabi ama şimdi gülşahin kulağına gider duyar doğru olmaz hoş olmaz dedim oda Sanki ilişki mi yasiycaz ne var yani bunda falan dedi öyle konuştuk bundan dolayı benim ona sinirim bozuldu moralim bozuldu. Ne yazsam sizce ne cevap versem?
Sorun değil ama bak biz 8 aydır falan tanışıyoruz onu sevdiğimi ona ne kadar çok değer verdiğimi ne zaman bir sıkıntısı olsa onun yanında olduğumu ona destek olduğumu biliyo bildiği halde benim arkadaşıma numarasını gönderiyo hemde bu arkadaşımın hakkında beni uyardığı halde hemde onun numarası bende yok bile
Ben 4 yıllık sevgilimi seve seve terk ettim gitti başkasıyla evlendi. Tabi çok fazla sorunumuz vardı aileler istemedi. Çok dayak yedim olmayınca olmuyor. Zamana bırakmak en doğrusu o halde yapacak birşey yok. Doğası gereği her erkek kendine bir partner arar. Konuş sonra bekle insanlar değişir , ondan sonra soluğu sende alır zaten.
En İyi Cevaplar