Ünlü olmak çok zor aslında !!

Merhaba ben çok popüler bir dizinin önemli karakterlerinden biriyim. Şu an yeni setten çıkıp eve geldim ve inanın bu en erken geldim saat uzun zamandır 3 den önce evde olamıyordum. Hani bizler dizide oynıyanlar çok zengin oluyor populer oluyor diyorlarya. Yalan o en fazla herkes abi bir resim çektirelim aaa ... ... bu çok seviyoruz seni yaa her hafta izliyoruz hadi bir resim çektirelim deniliyor hiç öyle paranın falan dibine vurdugumuzda yok birde ünlü olunca hiç bir kız senle sevgilide olmuyor yani o gözle bakmıyor hayranlık duydugundan ünlü olmak aslında çok zor bunun yanı sıra ne yapsan yakalana biliyorsun akşama kendini izliyorsun ki oda ayrı bir delilik kafa gidiyor iyice. Setler zaten bu işin en belası siz sanıyosunuzki oyunculuk kolay. Rol yapmak kolay zor degil ama oyunculuk zor çünkü o senaryoyu ezberlemek zorundasın kelimesi kelimesine aynı söylemek zorundasın ve senin her hatanda ordaki herkes daha geç döncek evine daha az uyuycak içten içe anana biraz daha sövcekelr falan. Böüm başıan gelirimizde 20 bin haa çok parada degil öyle kısacası ünlü olmayın diyorum aklınız varsa. Siz bu hayatı ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama gidip çalışın doktor olun avuakt olun. Mühendis olun hatta çekiclek iş degil. Sizin hayalinizdeki ünlülük neydi ? Siz ne bekliyosunuz biz ünlülerden ? Nasıl olmalıydı sizce bizim hayatımız ?
Güncellemeler
+1 yıl
bende oyuncuyum ama hiç boş zamanımda bateri çalmadım mesela hiç yamaç paraşütü yapmadım. Kaymayı bile bilmiyorum ben. Ki bizim hayatta gerekmiyorda bunlar sabahtan akşama kadar istiklalde sette yaşıyoruz 8 de başlıyor gece 3 e kadar 4 güne anca çekiliyor 1 bölüm.. Bildiginiz işkence işkence siz sanıyosunuzki ünlüler solaryumu bronzlaşmak güzle diye yaptırıyor alakası yok beeee güneş görmemekten ruh gibi oluyor tenlerimiz bembeyaz sürekli set ışıkları altında kalmaktan az insan olalım diye
Ünlü olmak çok zor aslında !!