Bunlar bana ait değil ilk önce bunu belirteyim. Ama ben de nasıl akıl verecegimi çok şaşırdım arkadaşıma. Çocuğu görsem elimde kalır. Çok çektirdi kardeşim dediğim kişiye. Herşeye dayandı direndi ve yeni bir hayat kurdu sözlü şu an. Ve kızın numarasını bulmuş bunları yazmış şerefsiz. Ne desem bilmiyorum arkadaşıma ne akıl vereyim yardım edin lütfen... Görüşmeye gitmedi hiçbir şekilde.
arkadaşın olabilir evet. lakin şunuda diyeyim hiç bir erkek sevmediği birine böyle cümleler kurmaz. pişman olmuş bir erkek aynı şeyi tekrar etmez. ve bu pişman olmuş biri. siz bir birinize destek oluyorsunuz evet biliyorm. arkadaşının bununla görüşmesini istemiyorsunda haklı olarak. lakin anlamadığın bir konu var bu insanlar bir geçmiş yaşamış ve bu unutulmayacak. hayatında hatta ruhunda iz bırakacak. arkadaşın şu an sözlüsüyle sizin baskılarınız ile evlenir ise bu çocuğa olan sevgisi yüzünden geri dönülemez bir mutsuzluk kavşağına düşecek sen biliyormusun?
yıllarca unutamayacak. eşiyle girdiği her durumda bu aklında olacak eşine de bunada ihanet ettiğini düşünecek. hiç birşey sözde anlatılanlar gibi değil. arkadaşın sana sevmiyorum dese bile kalbinde hala seviyordur. o yüzden bırak kararı o versin. yapma etme demekle olmaz. insan kendi düşe kalka öğrenir hayatı. sonra seni dinledi diye acaba dönseydim düzelir mi diye kafasında bir soru işareti oluşmasın.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok doğru ama bir insan ne kadar düzelir Allah aşkına kız canına kıydı bu çocuk için umrunda olmadı söylenince mı aklı başına geldi
kimse yere düşmeden yürümeyi veya bisiklet sürmeyi öğrenemez. yani insanlar yalnış yapa yapa doğruyu bulmaya eğilimlidirler. siz onların kararlarını etkilemeyin. sonra daha kötülerini yapar. bu gün kıymaya kalkıştı yarın yapana kadar hiçkimse durduramaz.
Evet ama ya daha çok pişman olursa çocuğun nasıl birisi olduğu apaçık belliydi bu mesajlar ile ilgisi olmayan birisiydi Seven insan sevdiğinin zamanında kıymetini bilirdi. Zaten. arkadasim sözlüsü ile mutlu bu çocuk bu mesajlar ile araya hasetlik sokmaya çalıştı.
ya ne mutlusu sen nerden biliyorsun kız bilseki bu çocuk gerçekten pişman düzelmiş koşa koşa gider buna. sözlüsü umrunda olmaz. anlamıyorsun ben çocuğa dönsün demiyorum. lakin ileride yaşayacakları bu geçmişte yaşadıklarından daha da kötü etkiler. o yüzden kendi muhasebesini yapsın. eğer unutmamış ise sözlüsünden ayrılsın ve unutana kadar zaman tanısın kendisine. bak bu söylediklerimi ciddiye al ortada hiçbir günahı yok iken harap olacak bir sözlüsü var.
Sözlüsü ile arasında hiçbir sorun yok kız sadece huzurlu mutlu olmak istiyor kimse onu zorla sözleşmedi 1.5 sene konuştu daha sonra sözlendi. Söylendikten sonra cıktı piyasaya bunları yazdı. Kızı uzaktan hep sosyal medyadan takip ediyormuş nerden bilsin söylenince de piyasaya cikti
Yahu sözlenmiş hatuna bak ışık yakmış bile cevap vermesi bile hata geçin kardeşim bu ayakları yok uzaktan yabancı gibi olacağız vs. Söyle arkadaşına sözlüsünden ayrılsın istediği gibi sevişsin eski sevgilisiyle
3
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yahu sevişme ile ne ilgisi var ya beyniniz başka şeye mı basmıyor ilk önce aramış arkadaşım iş başvurusu yaptığı için iş görüşmesinden arıyorlar zannetmiş ama çocuk çıkmış sonra da whatsaptan yazmış kimseyi kıracak bir kız değil zaten kalbini kırmak istemediği için böyle konuşmuştur ben eminim
Umutlandirsaydi görüşürdü biliyorum arkadaşımı ben kafasına koyduğunu yapan bir kız ama reddetti. Bu şekilde konuşmasında inan hiçbirşey yok. Daha önce bu çocuk için intihar etti zor durumlar atlattı yavrum ama direndi herseye
İyi bir arkadaş olarak destek ol o zaman ama erkek en ufak merhametten yüz bulur. Arkadaşın iy niyetle bile olsa yazmasın. Çocuk gerekirse gebersin özleminden kimse aşk acısından ölmüyor
Sana tavsiyem sende çok dahil olmamaya çalış. Ok sana dönmesin bir şekilde. Uzaktan bir yabancının yardım edebileceği kadar akıl ver dahil ol bol şans diliyorum
İyi niyetini anlıyorum fakat hayat bu tercihleri değişirse sen suçlu olabilirsin temkinli ol hem destek olmuş olursun hemde kendini ateşe atmazsın. Umarım olumlu gider her şey
Benim arkadaşım da da çok var ama o çocuğa bağlanma gibi bir şey değil çünkü çocuk ne arardı ne sorardı dışarda bile buluşmazlardı kolay kolay ilk aşkıydı arkadaşımın çok zor zamanlar atlattı ya
Kiz bence sozluyken bunla konusmayi ilerletmesin. En basta bilincekti o deger. Benm de basima geldi ve ben basimdan attim canimdan cok seviyordum ama vazgecip yeni hayat kurduktan sonra gelmesi anlamsiz hicbir seyi ifade etmez. Bunla konusrak elindekinden de olmasin arkadasin
Çocuk istemediğini dile getirmiş karşılıksız yani senin arkadaşın akıllı olsa istenmediği yerde durmaz. Yanı yanlış anlaşılma olmasin karşılıksız olacaksa hiç olmasin şükretsin daha iyi.
Cıkması önemli degil ki. Sonuç olarak aklını celebiliyor arkadaşının hatası ona yazmak direk engelleyecekti böyle insanlar hep var aradan aylar geçer başka insanlardan istedigi şeyleri alamaz eskisine dönmeye çalışır..
Ve şunu belirtmekte fayda var arkadaşın bu durumda sözlüsüne yalan söylüyor.. sözlüsü büyük ihtimal bu olayı bilmiyor sözlüm beni seviyor diye ortalıkta geziyor bunu yapmaması lazım
Ne yapsın sözcüsüne desin olay mı çıksın zaten yeterince sıkıyor kızı bu olayı duyunca iyice mı delirdim iki erkek kavga mı etsin kız zaten doğru olanları yazmış bir kısmı bu yazdıklarının biraz mantıklı düşünün ya
Yazdıkları mantıklı olabilir ama yazması mantıksız bitmiş gitmiş bir şey ne kadar yarası olsada geçmişte kalmış bir durum bu saatten sonra gök yere insede hiç bir şey degişmez
@parnm ben noktayı koyayım olay daha fazla uzamadan “son pişmanlık neye yarar” diyip mesaj atan arkadaş ne kadar pişman olursa olsun onlar ayrıldıktan sonra herşey degişti.
Canım aşağıdakileri okudum intihara kalkıştı felan diyorsun zor bıraktı diyorsun ben de akıl veriyorum günün sonunda benim aklımla hareket etmeyeceğine göre alınmana gerek yok kötü bir şey demiyorum yani arkadaşını anlıyorum sözlüsünü bıraksın dememin sebebi çocuğa geri dönmesi değil sadece kendi hislerinden emin olsun dedim sen de aşağı engelledi yazmışsın tamam o zaman arkadaşının yanında ol ama ille konuşacağım derse bırak konuşsun gönül bu ota da konar afedersin boka da
@parnm katılıyorum söylediklerine nişanlısından ayrılmalı. bakın anlamıyorsunuz uzun işlikiler insanin hayatında iz bırakıyor. o kızı zorlamayın sizin gazınızla aklınızla hareket ediyor. yarın nişanlısıyla evlenirse sevmediği bir adamla hayata sürükleyeceksiniz onu. aklında ise unutamayacağı bir sevdiği olacak. kafasında acaba? diye bir koca soru işareti olacak. ve bir gün mutsuzluk canına tak edecek ve bundan sizi sorumlu tutacak kendinize gelin. bırakın kendi kararını versin. üstelik düşünmediğiniz ortada birde nişanlanan bir genç çocuk var belkide onunda hayatı mahfolacak
@blade063 dostum benim mesajları okumadın galiba sen bu kız iki türlüde pişman olma potansiyeli var böyle mesajlar atan biriyle mutlu mu olacak sanıyorsun yarısında aldatıp gidicek kızı sonra da senin aklınla üzülecek
birader ben geri dönsün demiyorum. bırakın kendi kararını kendisi versin. yalnışını kendisi yapsın. yani illa çocuğa dönmek zorunda değil lakin nişanlısıylada devam etmesi doğru değil en azından kendisine süre tanısın. 3 4 yıl geçmesi lazım ki kendine gelebilip sağlıklı düşünsün. o yüzden zorlamayın diyorum.
Erkek aptal. Kız cevap verdiği için daha da aptal.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum çok seviyordu ama çocuğun yaptıkları için sevmediğini düşündü ben kaç kere uyardım ama önüne geçemedim en son bazı şeylerin farkına vardı arkadasim ve kendi hayatı a devam etti