arkadaşlar biliyorum saçma benimle gelecek düşünüyo evlenmekte istiyor çocuğum olursa senden olsun diyr ama gelgelelim ilgisiz üstüme çok düşme sevmiyorum böyle şeyler falan diyor bende yoruldum benimle ilgilenmemesinden bıktım başkası olsa can atardı benim için ben istemedim ama gelgelelim bir odunu sevdik ne yapıcam ayrılsammı çok yıprandım bu ilişkide sevsemde yapamıyorum artık düzelmezmi hep böylemi ilgisiz olur
Cevabın nedir?
+1 yılaynı durumu bende yaşıyorum ama ayrılamıyorum bağlandım alıştım die ama değersizde hissediyorum naptın peki ayrılabildinmi sen
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYeni denizlere acıl emin ol başka ellerde kraliçe olursun :).
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama ben işte vicdanım el vermiyor çok hata yaptı bana karşı ama hep affettim hata bende affettiğim için ama mutsuzum ayrılmalıyım bencede
Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. sen mutsuzsan neden devam ediyorsun hala önemli olan burada sensin
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ben ilk defa birine ilgi duydum kimse olmadı hayatımda oda yanlış kişi bırakıcam doğru olan o galiba
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim :(
yolları ayırmanın zamanı gelmiş
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam çok düşündüm neolursa olsun devam edemiyorum
Soran+1 yılhaklısın zor zamanımda hep ailem yanımda o hiç olmadı dinlemedi bile beni ama artık kimseye güvenim yok :( ben çok mutsuzum
Soran+1 yılinşallah yok üzülmüyorum sadece nasıl oluyorda kimseeyle konuşmak bile istemezken onunla ciddi düşündüm ve ayrıca yanlış insan olduğunu bile bile saçmalıktan başka bişey değil üzülmicem yoluma bakıcam artık beni seven kişiyle daha çok mutlu olurum benim sevdiğimle değil bunu anladımartık
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılIlgisiz romantik herhalde o :) bence ayrilma hatta cocugun olursa gor bak senin icin neler yapar
05 Yorumla
Soran+1 yılyokya ne romantiği ormantik :( o odun yani ne ilgisi tamam evlenmek istiyor kaçkez söyledi ama ilgisizlik neden böyle hiç ne hediye aldığı var ne benim için bişey yaptığı
- +1 yıl
Karsina al konus boyleyken boyle ya ayrilalim de ya da adam ol de
Soran+1 yılkaçkez dedim bana uzakanca telefonda ama yok ben böyleyim diyor başkada bişey demiyor ozaman dedim beni tamamiyle kaybedersen suçlu ben olmicam dedim buseferde tehdit etme diyor bıktım valla
Soran+1 yılben mutsuzum ya :(
+1 yılBaşkası olsa can atardı benim için ben istemedim ama gelgelelim bir ODUNU sevdik.
Espiri yeteneğine hayran kaldım.05 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ama öyle sevgi böyle bişey işte yanlış kişileri seviyor yürek ben ayrılıcam çünkü dalga geçsende çok mutsuzum be arkadaşım :(
- +1 yıl
Arkadaşım yanlış anlama dalga geçmedim. Espirin hoşuma gitti. 2 seçenek sunuyorum.
1) Ya onu olduğu gibi kabul et.
2) Zorla güzellik olmaz. Mutsuzsan zorla devam ettirmenin anlamı yok.
Vicdanının sesini dinle. - +1 yıl
Evet gönül yanlış kişileri sevebiliyor. Sana katılıyorum. Yerden göğe kadar haklısın. Dilerim Allahtan ömür boyu mutlu olursun. Mutluluk denizinde boğulursun.
- +1 yıl
Bir itiraf da ben sana yapayım. Ben de çok mutsuzum. Benim de kız arkasım yok. Olsaydı onu ilgiye boğar, şımartırdım.
Soran+1 yılolabilr ayrılıcam ondan ben kararımı verdim düzgün bir adam gibi adam olmazsa ondan artık uzak durucam yanibiticek bunu ona söyledim kendi bilir
+1 yılevlenince düzelir. kadınlar hep böledir. çok ilgi den de sıkılırlar hemen
05 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum düzelmez bana karşı ilgisiz hep ben ilgiliyim bırakıcam ne hali varsa gördün ozaman aklı başına gelir
- +1 yıl
o zaman nie soruyon
Soran+1 yılya acaba ilgisini ne çeker bir akıl danışmak istedim erkek olarak bilirsiniz
- +1 yıl
bak cocugun konuşmalarını yokla . eğer seks düskünü ise az erotik konus genelinin hosuna gider. ama ölcülü olsun . abartmadan. bide erkekler saca dikkat eder ve bakıma. az bakımlı olursan ilgisini çekebilirain bol sans
Soran+1 yılhaklısın düşkünü arada konuşmak istiyor ben çok kızıyorum çünkü evlenmeden konuşmalara karşıyım malesef
Düzelmez kardeşim. Ayrıl.
043 Yorumla
Soran+1 yılöylemi :(((((((
- +1 yıl
Öyle :'(
Evlenince düzelir diyenleri dikkate alma. Nice kadın evlenince düzelir deyip çevre baskısı sebebiyle ilk birkaç yıl düzelir diye ayrılamıyor daha yeni evlendim diyor. Sonra çocuk yapıyorlar o sırada. Çocuğum babasız büyümesin diyor sonra 20 yıl geçiyor, artık bu yaştan sonra kimseyi bulamıyorum diyor bütün hayat heba oluyor. Yani kendine çeki düzen vermiyorsa üzülme, ayrıl o üzülsün.
Benim daha önce hiç sevgilim olmadı. Benim gibiler varken neden bunlara ilgi gösteriyorsunuz?
Soran+1 yılbenimde olmadı birtek onu tanımak istedim ama yanlış kişi ayrılsam ikimiz içinde öyle olucak ben üzülüyorum böyle giderse onuda üzücem
- +1 yıl
Ne kadar geciktirirsen o kadar çok acı verir. Ne kadar yüksek bir uçurumdan atlarsan o kadar çok parçalanırsın. Boşa mücadele verme bu ilişki için. Hem zaman kaybetmeye, hem de daha fazla üzülmeye değmez. Otur ve mantık çevçevesinde değerlendir olayları.
Bir kız arkadaşınla beni tanıştırıp, aramızı yapamaz mısın?
Soran+1 yıl:) niye peki
- +1 yıl
Daha önce hiç kız arkadaşım olmadı.
Pek çok kızla daha önce sevgili olmuş bir erkek kızları değersiz görür. Hani fazla olan şeyler değersizleşir ya. Bir kızı en ufak bir sorunda terkeder. Oysa ki benim hiç sevgilim olmadı. Bir sevgilim olsa bir dediğini iki etmem. Daha önce sevgilim olmadığı için değerli olur benim gözümde. Az olan kıymetli olur. Çapkın erkeklerin karizmasına aldanıp sonra terkedilen kızları anlamıyorum, benim gibi biri ile olmalı bir kız mutlu olmak istiyorsa.
Yardım et bana!
Soran+1 yılmaalesef yardımcı olamam özür dilerim ama çöp çatan değilim
Soran+1 yılya iyimisin benden ne istiyorsun farkındamısın
Soran+1 yılçok beklersin maalesef değilim
Soran+1 yılkusura bakma nette tanıştığım birinin gidipte kıza burada biri var falan filan geç bunları neyse iyi günler
- +1 yıl
Ahahahahayyyt sen ne dedin kız bu son yazdığında?
Nette tanışmakla, sınıfta tanışmanın arasında ne fark var anlatsana bana?
Sınıfta tanıştığın kişi hakkında da hiçbirşey bilmiyorsun konuşa konuşa hakkında fikir ediniyorsun, nette tanıştığın bir kişi ile de konuşa konuşa hakkında fikir ediniyorsun. 2014 yılındayız ve internet en çok kullanılan iletişim aracı. Eskiden büyük düğünler olurmuş millet oralarda tanışırmış. Eğitim kalitesi yükseldi sınıf mevcutları da az, nerede tanışıcaz ki başka?
Soran+1 yılboşver başka biriyle uğraş ok benle değil
Soran+1 yılya bir git arkadaş sinir ettin beni 2 dak. da ya sen benden isticene çevrenden arkadaşlarından ailenden istesene onudamı ben diyim yok böyle bişey alay edicek başka birini bul
Soran+1 yılbens evmeye devam etmiyorsum bıraktım onu umrumda biledeğil biliyormusun üzülmüyorumda beni üzen biri için gözyaşı dökmem artık ben doğruyumya başkası eğri olsa nefarkeder ben kendimden sorumluyum sana yalancıda demedim ayrıca sadece çevrenden yardım iste benden değil
- +1 yıl
Benim çevrem yok yalnızım.
O adamı sevmekten vazgeçip başka bir yalancıyı seviceksin ama öyle değil mi?
Siz böyle yaptığınız ve benim gibi dürüst insanları dışladığınız yardım etmediğiniz için dünya günden güne kötüleşiyor. Kimseden yardım alamayan dürüst insanlar zamanla* olmayı öğreniyor.Ben bu yaşıma kadar dürüst kaldım ve dürüstlük suçmuş gibi cezalandırıldım yalnızlıkla. İlla sahketar, yalancı, düzenbaz mı olmak lazım bir kızı etkileyebilmek için?
RUHUMU ŞEYTANA MI SATAYIM NE İSTİYONUZ?
Soran+1 yılya sen nediyorsun arkadaşım ya bula bula uğraşıcak benimi buldunya bir gitsene işine ben kimseyi sevmiyorum rabbimden başka çünkü eğer birgün seversem rabbimin hediyesi olur bana şuan kimseyi aşkla sevmiyorum dünyada birgün olurda seversem allahın izniyle ozaman işte şimdi seviyorum derim tamammı ben yalancı düzenbaz insanların hepsini çevremden uzaklaştırıyorum iyiyim yanlız kimseye kızmıyorum sinirlenmiyorum bir işyerimde kızıyorum oda gelip geçici
- +1 yıl
Yahu ne uğraşması? Sen soru sordun cevap verdim. Sonra da bir yardım istedim senden. Yardım istemekte suç mu?
Yalancı düzenbaz adamların hepsini çevremden uzaklaştırıyorum diyorsun ama seni sevmeyen bir adamla birlikte olmuşsun işte.
Her neyse; yazdıklarına göre dindar birisin. Yardıma ihtiyacı olan birini geri çevirmek yakışıyor mu sana?
Soran+1 yılbak dindarmıyım değilmiyim allah bilir kapalı bir bayan değilim ama kapalı olmasamda benimde bir doğrularım var hayır çıkmak demiyelim tanımak istedimsonuçta hayatım boyunca yanlız kalmak olmaz elbet biriyle tanışıp evleniyor insan seviyeli davranmak önemli
- +1 yıl
Peki tanıdın da.
Bak benim hiç kız arkadaşım olmadı daha önce. Biri ile tanıştırıp, aramızı yapmanı istiyorum senden. Hayırların en güzeli iki kişinin arasını yapıp aile kurmasına vesile olmak değil midir?
Senden bu konuda yardım istiyorum. Geri çevirme beni. Bir arkadaşınla beni tanıştırıp, aramızı yapsana.
Soran+1 yılya bit git arkadaşım ya valla :(
Soran+1 yılben herzaman rabbimden bahsederim senin burada istediğin farklı birşey ben iyilik yapmayı severim ama kusura bakma bu konuda yardımcı olamicam sana
Soran+1 yılbu arada konuyu saptırma benim inancım kenime kimseyide ilgilendirmez ben bu konuda yardım edemem diyorsam edemem bukadar
- +1 yıl
Tamam tamam. Toplumu zaten akıl hastasına çevirdiniz. Eskiden ninelerimiz neler neler yapmış cepheye mermi taşımış yabancılar bizi esir etmesin kültürümüz yok olmasın diye. Ama siz hiç savaş olmadan Türk insanının beynini uyuşturdunuz. Bizim kültürümüzde iyilik, yardımseverlik, dürüstlük vardı. Siz illa ki bir sahtekarlık yapmadan bir erkeği beğenmiyorsunuz. Bu yüzden iyi erkekler de mecburen kötü insanlar olmaya zorlanıyor. İlla sizi kandıralım, illa* mi olalım sevgilimiz olması için?
Soran+1 yılya bir git arkadaş git ya saçma saçma konuşup duruyorsun
Soran+1 yılya allah aşkına ya enin gibi kızlar derken senin gibi erkeklerde hep yanlız kalmayı hakediyorlar bunu bil ok şimdi sürekli mesaj atıpta durma
- +1 yıl
Benim gibi erkekler mi yalnız kalmayı hak ediyorlar.
ahahahahha
Yahu tamam sizi üzern erkekleri yalnız bırakmayın koşun. Koşun boyunlarına sarılın sizi başkalarıyla aldatan erkekleri, koşun öpüşün size ayak üstünde 40 yalan söyleyenleri, koşun omuzlara alıp yaşa var ol diye bağırın size dayak atan erkekleri el üstünde tutun. Benim gibi efendi erkekler yalnız da yaşar.
Soran+1 yılbiliyormusun çok sinirlendirdin beni ben erkek meraklısı değilim erkeğin peşinden koşmam seven isteyem yanımda olur istemeyen çeker gider hiç umrumda değil genellemem yaparsan erkek milletinin geneli kötü art niyetli yalanmı senle tartmaşıcam biliyormusun boşu boşuna bana artislikte yapma tartışma yapmak istemiyorum
Soran+1 yıldüzgün konuş genelleme yapma beni kimse ilgilendirmez ben kendimden sorumluyum kimse kimseyi beğenmek zorunda değil sen herkein mi beğenmesini istiyorsun yoksa bir kişi beğensin oda benim için tek mi olsun diyorun bence herkez beğensin istiyorsun allah herzaman birin kısmetini yazmıştır alnına bende yanlızım ama hiç neden yok demiyorum hayırlısıysa olsun elbet allahın bir bildiğ ar diye düşnüyorum çünkü ben çok üzüldüm sen bunu anlayamazsın çünkü kendini düşünen birisin başkalarının düşüncesine
- +1 yıl
Ben herkes beğensin istemedim. 1 kişi beğensin istiyorum. 24 yaşına kadar hiç kız arkadaşım olmadı. 1 kız yeterli. başkası gibi çok kızda gözüm yok.
Sen yalnız olduğunu söylüyorsun ama daha önce sevgilin olmuş, benim hiç olmadı. Allah herkesin kısmetini yazmış diyorsun da neden 60 yaşına gelip bekar olanlar var?
Asıl sen kendini düşünüp başkalarını düşünmediğin için bana yardım etmiyorsun, sen beni anlamıyorsun!
Allah'ın bir birdiği vardır deyip üzülmemek o kadar kolay olsa, kimse mutsuz olmaz
Soran+1 yılsevgilim olmuş değil ben illa sevgilim olsun demiyorumki sevgililk nedirki önemli olan hayatını paylaşabileceğin insanın çıkması yani tamam aradığım kişi bu bunla evlenip mutlu olmalıyım demen anırsın birini olmazsa olmaz ben sevgilim sayılmaz 2 kez görüştüm uzaktı bana sonra ben istemedim çünkü uymuyotduk birbirimize ve ben vazgeçtim yanlızlık daha güzel üzülünce anlarsın kıymetini herşeyin hayırlısını allah bilir benden isteyeceğine allahtan iste emin ol seni duyar hoşçakall arkadaşım benden u
Soran+1 yılsen boş konuşuyorsun varya nedesem boş sana allah inanıcan tabi hayırlıysa olsun hayırsızsa hiç olmasın önemli olan sevgili değil allah alnına ne yazmışsa o olucak ama kısmetin biyerdedir elbet biyerde sen boşuna dert ediyorsun
- +1 yıl
Yahu Allah ne yazmışsa o olucak diye acı çekmeyen kim var Allah aşkına.
Bu kadar kolaysa bunu kabullenmek, neden insanlar mutsuz?
Ayrıca herşeyi Allah'a bırakmak islam dinine uyuyor mu? Herşeyi Allah yapıcaksa neden zekat diye birşey var? Neden sadaka diye birşey var? Allah bizi birbirimizle de sınamıyor mu? Bizim dinimizde komşusu açken tok yatan bizden değildir kuralı yok mu?
Demek ki Allah yardımlaşmamızı istiyor ve bizi böyle sınıyor. Sen de bana yardım etmeyerek yanlış yapıyorsun.
Soran+1 yılSEN OLAYI SAPTIRIYORSUN ARKADAŞIM FAZLA DERİNLERE GİDERSE ÇOK BİRSÜRÜ ŞEY SÖYLERİM AMA BAK SEN NET ORTAMINDA DEĞİL AİLENİN ÇEVRENİN ORTAMINDA ARIYACAKSIN DOĞRU OLANDA BU SAPLIKLI OLANDA BU EĞERKİ İLLA BİRİ BAKSIN EĞLENEYİM FALAN DYORSAN KUSURA BAKMA YANLIŞ KAPIDASIN
Ben mi ilgi göstersem naapsam bilmem ki ! :)
04 Yorumla
Soran+1 yılya alay etme :( gerçekten bıktım ama ya
Soran+1 yıl:)
aynen ilgisini tekrar kazanmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olmuyor artık ayrılıcam ondan beni düşünmiyeni ben hiç düşünmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız milleti, adam dururken odunu seçer zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın başım ğarıyor hergün düşünmekten zaten
Cevap sahibi+1 yılmutlu değilsen ayrıl madem. zaman geçtikçe pişmanlığın artmasın
Soran+1 yıldeğimi aslında haklısın mutlu değilim :(
Ayrıl gitsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılya sevmesem çoktan ayrılmştım bana edilen bedduamı bu ya onda ne buluyorsam bende anlamıyorum
Soran+1 yılayrlılıcam inşallah unuturum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih