Erkekler suspus olan karısı olmasına rağmen dırdır ediyor diyor. Ufacık bişey söylüyoruz dinlemitor dırdırı edipdurma diyorlar. Tabi benim gibi olanları anlatıyorum. Muhabbet yok şu olacak sus sus dırdır yapma der hep. Muhabbet edenler zaten çoğunluk olarak dırdır ediyor demez ama %65 %70i filan anca. bir şeyi anlatayım diye bikaç kere söyleyenler inatla ben anlatacam diyen var, bir de gerçekten i te bka gerçekten beğenmemezlik edip söylenenler var
Her ikisi de çekilmez yine de şöyle bir fark var kadına zaman içinde bunu yapmaması gerektiğini anlatabilirsin ama adam bir kere ilgisizse sonradan ilgisi pek de artmaz bir şekilde ilgisini çeksen bile zamanla sıkılır
Bazıları dile getirmiyor.. :)) ama gösteriyor da örnek verim
Kadın diyor kocasina 20 yildir evliyiz bana hic gül felan getirmiyorsun.. Adam sesini cikarmiyor kadin ayni seyleri tekrar tekrar soyleyince adam dayanamıyıp.. Diyor sırf sen seviyorsun diye kilosu 50 lira olan zeytini alıyorum 10 lirayada var :))
Bence her iki taraf bir birlerinin kusurunu kapatmali ve kusurlarini anlamali ki o kücük dünyalari yasanilabilir hal alsin. Eger birinin kusuru varsa ve karsi tarafa yanlis yapmissa özür dileye bilmeli her iki taraf)
Bir kadın susuyorsa sizden ümidi kesmiş demektir erkeklerin deyimiyle dırdır ediyorsa onda hala ifade ediyorsunuzdur Cemal sureyyaninda dediği gibi kadın susarak gider o yüzden kadının dırdırı hiçbir şeyi bitirmez bitiren erkeğin ilgisizliğidir
Laf kalabalığı diyerek konuşmayı bitirmek istediğinizi söylediniz. Fikirlerimin örtüşmediği biriyle konuşmak ve irtibat kurmak istemememde anormal bir durum yok.
@MineAkbulut peki son sözü söyleyip engelleyip yorumuna başka bir şekilde cevap veremeyeceğimi sanarak kendi egonu tatmin edeceğini sanman yazık sana gerçekten engellemek yerine ben de söz söyler bitirirdim zaten ama işte egoist olunca insan buna yapıcak birşey yok
@MineAkbulut ha birde bu şekilde söylemek var mesela kimyamız uyuşmadı fikirlerimiz o sebebpten ötürü konuşmayı bitirelim demek yerine sen gelip te tanımadıpın bir insana cahil gibi iğrenç bir laf edersen o lafın altında da kalmaya razı olucaksın demektir okey?
@MineAkbulut bak farkında mısın hala insanlığımdan ödün vermiyorum ama seninki 2 etti 3. de acımam fena bozarım bilirsin ya insan gibi konuşursun ya da gerçekten yorma beni bak tamam mı lütfen rica ediyorum :)
@MineAkbulut yahu sen anlamıyorsun sanırım ben insan gibi konuştum gelip de beni tanımadan etmeden hakkımda tek bir küçük detayı bile bilmediğin halde bana cahil demen ne alaka yani?
@MineAkbulut neyse ne ya kime neye saydırmışım kuruyorsun kendi kafanda s***ktir git bir doktora falan görün canımı sıkma daha fazla benim sana laf anlatmakla mı uğraşıcam a*m*k beyinsizi sabah sabah.
En İyi Cevaplar