Daha iyisini bulunca aldatmayacak insan varmıdır ? Filmlerdeki gibi bir aşk var mı ?

Hem birini cok seviyoruz hem de başkalarını da istiyoruz. Kimse inkar etmesin herkes başkası tarafından begenilmek yakışıklı ya da güzel biriyle beraber olmak ister. Daha iyisini bulunca aldatmayacak insan vamıdır. Yani artık neye kime güvenecegimizi bilemez olduk bütün kızlar bütün erkekler aynı. Hepimizn aklında tek bişey var seks. Bazen sevgiye ihtiyac duyuyoruz ama okadar da önemlli degl gibi insan daha cok sekse ihtiyac duyuyor gibi. ve en iyisi kimse onla olmak istyr. Kafam allak bullak hiçkmseye güvenemez olduk. Dürtülerine engel olan var mı ? acıkcası ben engel olamıyorum. Başka kızlarla olmak istiyorum başka vucutlar tanımak istiorum.Beyler bayanlar sizde istemiyormusunuz ? Bu nasıl bir duygudur anlayamadım çok garip sevmek aşk hepsi yalan gibi... bazı anlar cok duygusal olabiliyoruz ama durum böyle yakalanmayacagını bilen her erkek ve kadın aldatır. İçimizdeki boşluğu böyle mi dolduruyoruz ?
Daha iyisini bulunca aldatmayacak insan varmıdır ? Filmlerdeki gibi bir aşk var mı ?