Sitede genç bir kardeşimiz, mesaj yoluyla “bir kıza nasıl açılabilirim abi?“ diye sordu. Ben de bir elin nesi var iki elin sesi var diyerek ve fenomen olmanın bana verdiği yetkiye dayanarak, soruyu vitrinde sorup sitemizin güzide üyelerinin bu konu hakkında fikirlerini almak istedim. Donjuanlar, Kazanovalar bir el atın genç kardeşimize😊
Bir erkek flört için bir kıza ilk adımı nasıl atmalı?
Öncelikle akli basinda ve gercekten tanis olmak isteyen birisi ay „sen bu gün masturbasyon yaptin mi?“ „hic biriyle birlikte oldun mu“ „ ay beni falan filan yaparken görmek istermisin?“ „ay ben bir keresinde arkadaslar evdeyken dusa girip ciktim, hic kimse odada yoktu kiz arkadasdan biri kapiyi acti aa hörmedim cok kücüktü falan deyip bana o seyin fotografini atmaya calisip guya onun kücüklüyü ya da büyüklüyüyle“ alakali sacma sapan sorular sormayin abi bu ne sorular? Gercekten size bir baxan böyle seyler sorsa onu nasil ciddiye alirdiniz. Sadece Merhaba vir yorumunu begendim ya fotografinizi veyendim ce sizinle tanismak istedim falan yaza bilirsiniz. Inanin blxle konusma vaslangici daha medeni ve kardi taraf ve yazan taraf daha saygili bir bicimde konusur.
Ilk başta verdiğin ornekler gerçekten çok Olursa olur olmazsa olmaz direk Hedef odaklı. Tabii ki yanlış bir yöntem. yapmaz herhalde genç kardeşimiz ama yine de dikkat eder.
Vay, akım olur bu. Sevdim. İlk adımda sadece tavırlarla onu düşündüğünü belli etmeli. İlk etapta duyguları söze dökmek ters tepebilir. Hanım kızımız “noluyoruz ln” diyebilir. Yakın tavırlarına (hadsiz bir yakınlıktan söz etmiyorum bu arada, sıcakkanlı olmak, düşünceli olmak) yakınlıkla karşılık veriyorsa ve benzer hisler hissettiğini anlıyorsa dürüst olsun ve içinden geçen düşünceleri samimiyetle ifade etsin bence. Ama kız mesafeyi koruyorsa o çizgiyi aşmayı denememeli. Yoksa var olan arkadaşlığı da zarar görebilir.
Yok, kanka ayağı başka bişey. İlgisini belli etsin diyorum. Yani mesela her zamanki koyduğu emojiyi koymuyosa “moralin mi bozuk?” Diye sorsun. Ya da mesela doğum gününü ilk o kutlasın. Küçük ama anlamlı bir hediye alabilir. “Görünce aklıma sen geldin. Pek değerli bişey değil ama seversin diye düşündüm” desin mesela. Kızdaki ufak farklılıkları farketsin. Onun bu dikkatli tavrı kızı etkileyecektir. Ama sözle söylemesin. Kızın tavrına göre açılır.
Kızlara açılma bence öncelik olarak ki adın abazaya çıkmasın. Seçiciliğin olsun. Sonra birine karşı gerçekten bir şeyler hisset. Hissettiğinden emin olduğunda git konuş. Çekinme, titreme, cesur ol. Sevmek kadar doğal ve güzel bir şey yok. Sevmek yanlış, hata değildir, hele utanılacak bir şey hiç değildir. Cesur ol ve konuş olay bu. Olmazsa da bozulma her istediğin olmak zorunda değil. Hayat devam ediyor...
Flört nedir ya bana gore flört gonul eglenirip terketmektir eger flört yapmak isteyen bir kiz bulursa o zaman hicbir sey yapmasa da olur flört icin birlikte olalim dersin tamamdir ama ciddi bir sey dusunecekse de basta kizdaki hislere bakacak gozler zaten her seyi anlatir gozlerden sevgiyi aski almissa tamamdir basta kirici olmadan tanima amaciyla konustuktan sonra her sey olur o zaman
@FreeZone__Genc Tabi alabilirsiniz ablam da başka konular olsun. Şimdiden bu konularla gençliğini heba etme.😊 O konular her zaman olacak zaten. Sen öğrenimine odaklan.
Ee simdi ilk önce normal birşey sormak için mesaj atabilir taktik olarak o da cevaplar büyük ihtimalle sonra onunla yavaş yavaş konuşsun ama ağır baslı olsun herşeye gülücük atmasın düzgün konular açsın birde baksn hesabı varsa yakınları kim belki tanıdık çıkar ya da neler yapmayı seviyor buda ona avantaj olur gittikçe yavaş yavaş samimi olur düzgün bir insan olursa ilk önce arkadaş olurlar daha sonra inşallah sevgili😂😂
En İyi Cevaplar