Sevgilimin ailesi çok tuhaf.

arkadaslar sevgilim normalde baskın bir tip fakat ailesine inanılmaz bağlı onların sözlerine aşırı değer veriyo. sevgilim memur ve ben henüz atanamadım. yıllardır çevrem tarafımdan evlilik baskısı görüyorum ve ben de artık evlenmek istiyorum. yaklaşık 8 aydır görüşüyoruz. Gel gelelimki sevgilim evlenmek için acele etmememiz gerektiğini söylüyo. henüz hazır olmadığını vs... ama benimle evlenmek istediğini söylüyo. bir de benim bildiğim bütün aileler çocuklarının mürüvetini görmek isterler. ama bunun ailesi de acele etme bir kaç yıl bekleyin falan diyolarmış. önümüzdeki ay 28ine giriyo yani yaşı da küçük değil. ama benim de o kadar bekleyecek zamanım yok artık. ve halaa görücüler vs ile uğraşıyorum bir taraftan. evlilik konusu ne zaman açılsa tartışmaya başlıyor ve yıpranıyoruz. tamam diyo elimden geleni yapıcam, ağızlarını arıycam, damdan düşer gibi söylersem ters teper falan. bir kaç aya kadar ancak kesinleşir. lütfen acele ettirme diyo. ancak ben de zor durumda kalıyorum oyalandığımı düşünüyorum bazen. ve çevre baskısına dayanamayacak hale geliyorum. lütfen biraz teselli verin bana? fikrinizi söyleyin?
Güncellemeler
+1 yıl
he bir de ben atanamadığım için ekonomik anlamda zorlanacağımız falan da söylüyolarmış.
Sevgilimin ailesi çok tuhaf.